Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 3 949
  • 279
  •   2
Отговори
# 270
Най-важното за един препарат е да е ефективен, безвреден, с ненатрапчив аромат. Фаворит ми е препарата за петна.

# 271
Най-важното за един препарат е да върши това, за което е закупен.
Нямам продукти на марката.

# 272
  • Стара Загора
За мен е важно препаратът да е ефективен и с изчистен състав.
Любимец ми е препаратът за петна.

# 273
спрей за играчки. Използвам го най-често за почистване на играчки, аксесоари и гладки повърхности. Харесва ми, че не оставя следи и е удобен за бързо освежаване и почистване всеки ден.  За мен това е един от онези малки помощници у дома, които винаги е добре да са подръка.

# 274
  • Враца
Важно е препаратът да почиства добре, да е безвреден и щадящ към кожата.

# 275
За мен най-важното е един препарат да почиства добре, да е надежден и в същото време да ми дава спокойствие, особено когато вкъщи има бебе.  Обръщам все повече внимание на състава и на това за какво го използвам.Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за съдове – винаги е подръка и го използвам ежедневно. Харесва ми, че измива добре дори по-упоритите замърсявания, а съдовете остават чисти и свежи.

# 276
Най-важен ми е съставът на продуктите и да са щадящи към кожата. Ефективността също не е без значение. На Frosch най-много харесвам препаратът за почистване на стъклени повърхности и прозорци.

# 277
Да почиства нежно. Ползваме детски гел за пране.

# 278
Не съм ползвала такива препарати и бих изпробвала.

# 279
  • София
В Макдоналдс на НДК направо на касата дадох на служителя да си оправя ваучера и не съм купувала нищо,касов бон 0.00.
Два пъти успях,без управител.

Общи условия

Активация на акаунт