Отговори
# 15
Цитат
Това още веднъж трябва да каже на всички заинтересовани,че не знаем абсолютно нищо и трябва да сме позитивно настроени,ако сме фенове.
Да, ама пред позитивното настройване има проблем. Когато касае нас самите - никой няма право да ми дава наклон, оценки, щото не ме познава, когато касае Афра - точно обратното, може да се бъркаме, осъждаме личните й отношения, щото е актриса, публична личност.
Та в какво е проблемът? Ами в това, че преди да е актриса, Афра (и всеки друг актьор) е човек и да й се отказва това, което на мен ми е право, е двоен стандарт и дехуманизиране на другия. И е знак за лична несигурност.

Много точно го казваш,Афра е човек като всички нас и е изключително грозно и нелепо да бъде хулена и малтретирана за неща които не засягат никого,а само нейния живот.
И като казвам малтретирана,си е точно описано.
от AI  
Малтретирането е лошо отношение, жестокост или нанасяне на физически и психически тормоз над човек или животно. То включва действия, които причиняват болка, страдание, страх или унижение.

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 00:06 от Милена Тодорова 756835

# 16
  • София
Добро утро, дами!

И аз се присъединявам към благодарящите, Еве.

Няма да престанат да плюят и да обиждат по най-грозния начин Афра и Пойраз — просто не могат да се примирят с някои очевидни факти. 😏
Чакам с интерес момента, в който патронът се появи с нова девойка до себе си, само за да видя реакциите на същите тези фенки. Тогава вече ще стане наистина любопитно, особено какви ще бъдат коментарите за нея, новото севгили:smirk: За пашата знаем - той е дъ бест, не могат да ме изненадат.

# 17
Хелоу, мацки Kissing Heart

Върбанова, напразно чакаш. Ще има "топ е", "живее качествен живот"... хахаха. Сякаш другите не живеят Smirk Не, аз едно не разбирам. Защо постоянно се вмъкват сравнения с Мерт, когато става въпрос за Афра, връзката й, гаджето й... Какво общо имат например милионите на Мерт и как ги изкарал с честен труд? Афра как си е изкарала милионите, хем са бая повече от тези на патрона? От какъв зор се сравнява глобал стара Мерт, с обикновеното, напълно непознато момче Пойраз? На кой му дреме, че бил по-известен, по-красив, по-харизматичен? Време е да се усетят, че така принизяват любимеца си Grinning
Има си причина Афра да предпочете Пойраз, нали? Може пък сега да иска да живее по-спокоен, по-сигурен живот. Може например  да иска да изживява такава обикновена връзка, с всички простички неща, които влюбените правят заедно. Може да не иска да е нонстоп на въртележката и да чака ред за внимание на опашката. Не може ли?

# 18
Цитат
Има си причина Афра да предпочете Пойраз, нали? Може пък сега да иска да живее по-спокоен, по-сигурен живот. Може например  да иска да изживява такава обикновена връзка, с всички простички неща, които влюбените правят заедно. Може да не иска да е нонстоп на въртележката и да чака ред за внимание на опашката. Не може ли?
Права си, Еве! Това, което прави впечатление от малкото видяно, е че Афра е обгрижвана жена сега. За другото ще стане ясно по-нататък.

# 19
Следвам един образ в х, вчера например пусна това

Бог знае и вижда всичко. Момичето беше в толкова трудна ситуация. Първо семейството ѝ й помогна, след това се появи Пойраз. Не се знае какво ще стане, но е толкова ясно, че той излекува раните ѝ, давайки ѝ спокойствие, сигурност, мир, ценност, уважение и любов. Търпи линчуването и обидите безмълвно. Браво!

# 20
  • София
Цитат
Има си причина Афра да предпочете Пойраз, нали? Може пък сега да иска да живее по-спокоен, по-сигурен живот. Може например  да иска да изживява такава обикновена връзка, с всички простички неща, които влюбените правят заедно. Може да не иска да е нонстоп на въртележката и да чака ред за внимание на опашката. Не може ли?
Права си, Еве! Това, което прави впечатление от малкото видяно, е че Афра е обгрижвана жена сега. За другото ще стане ясно по-нататък.

Да, Афра е обгрижвана и изглежда щастлива сега. И това е очевидно — колкото и някои да се опитват да „прочетат“ в погледа ѝ нещастие, тъга или каквото им се иска да видят. Понякога човек вижда не това, което е пред очите му, а това, което отчаяно му се иска да бъде истина. 😏

Аз пък се питам защо никой не се сети да разнищи родословното дърво на Селин Инан, да изследва с какво се занимава, какви са доходите ѝ и откъде идва всичко, което виждаме. 😏 А за патрона в Акяка дори няма да отварям дума — явно когато човек е от „правилната страна“, стандартите за разследване изведнъж стават доста по-либерални. 😂

# 21
Привет Hug

Избирателно разследваме, Върбанова Grinning

Афито е лайкнала и алжирските си приятелки Heart Eyes

# 22
Идвааа,даже не го прочетох от бързане да споделя с вас Hug

# 23

Привет Heart

Хайдееееее Heart

Еве,благодаря за новата тема Kissing Heart

# 24
Сикорски,нисък старт Joy
Изпреварих те със секунди Stuck Out Tongue Winking Eye
Божеее,толкова време го чакаме,че от вълнение се разтреперах ...

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 11:11 от Милена Тодорова 756835

# 25
Идвааа,даже не го прочетох от бързане да споделя с вас Hug

Знаех си, че септември е нашият месец! Blush
Браво, момичета!!! Ловите новините във въздуха още! Hug

# 26
Оххх ударих си г...а в тавана Heart Eyes

Хади да идва, много я чакам 🥹

# 27
Еееее , най-накрая , сууупер !
Такова чакане падна , че каквото и да ми предложат ще го приема с радост.  То по-дълго от една бременност беше JoyHeartHeartHeart

# 28
Охааа Афроооош Heart Eyes Страхотна е, страхотна Heart

Само вижте какво е написано на плаката Grinning Не е ли това, което завистливите безработни от х написаха на Афра? Очите ти са филтрирани Grinning

# 29

Само вижте какво е написано на плаката Grinning Не е ли това, което завистливите безработни от х написаха на Афра? Очите ти са филтрирани Grinning

Хахахахаха
Казвах ли аз, че този сериал е за нас публиката, не за инфлуенсърката. Тя е само онзи катализатор, който задвижва войната. Важен катализатор обаче, не всеки става за тая работа! Joy

Общи условия

Активация на акаунт