Макадамия, твоите също! След всички здравословни премеждия е страхотно, че си успяла да се върнеш към стария ритъм. Не се съмнявам, че си в топ форма.
Относно скенерите, мисля че е въпрос на настройки и софтуер само.
Аз лично миналата година изследвах костна плътност на същото място в София, както и body composition. Просто са две различни изследвания на един и същи скенер и се направих 2 теста един след друг, като ме питаха предварително дали съм ок с "двойно" облъчване.
Предната година в Бургас пък при иследване на костна плътност питах дали мога да проверя и % мускули, мазнини..., но ми казаха, че не са закупили съответния софтуер иначе самия скенер има възможност да го прави.
Тренировките за момента са ми по-лежерни, домашни, йога, крачки почти не правя, че жегата е ужасна.
;
, обаче вече разходих кучето, раздвижих се.

Наистина разликата при мен е пренебрежимо малка - миналата година RMR беше1424, а сега - 1449. Да не забравяме обаче, че за разлика от скенера, в тази метрика се включват и разни моментни фактори. Едно повишаване на пулса в момента, защото си притеснена или развълнувана и не можеш да се отпуснеш добре, или учестяване на дишането, защото е много трудно да дишаш с този мундщук в устата и запушен нос, могат да се отразят на резултата - специално питах дали е така. Така било. Аз миналата година бях доста притеснена, си спомням и това изследване ми беше гадничко. Не колкото VOmax, но почти