Искам да кажа... 246 през Септември

• 10 486
  • 295
  •   6
Отговори
# 255
Ох, така като гледам, само моите пръчици от батат не стават хрупкави Joy
и моите не стават.

Але, съжалявам много, надявах се да ти се размине.

2в1, стискам палци, всичко да е наред!

Бубе, с никой не говори, нищо не прави, работи си за заплата и нататък, каквото е написала Съни. Обидно е, несправедливо е, но в отношенията работодател - служител рядко има човечност, отношенията са договорни и всички сме заменими. Не си заслужава да си съсипваш здравето.

Почнаха ли родителските? Така добре си живеех без школо;)

# 256
  • Euskal Herria
Момичета, моля за помощ. Ориентировъчно каква сума е добре да се даде на сватба? Няма да ходим, но ще пратя пари. Та...

# 257
Момичета, моля за помощ. Ориентировъчно каква сума е добре да се даде на сватба? Няма да ходим, но ще пратя пари. Та...
Много зависи колко са ти близки. А и вие няма да ходите, тоест няма да се плаща куверт за вас, та 200 ( до 400)

# 258
  • Сливен
И моите пръчици не стават хрупкави Grinning , мислех че е защото не обичам батати и не им се старая много.
Буб,
Скрит текст:
нямаш много възможни ходове, уви. Почивката е точно навреме. Едва ли ще има резултат разговор с ръководството, те са нагласили ситуацията, и въобще не мисля че е случайно. Знаят че предвид възрастта и мястото /казвала си май че си в неголям град/ много възможности няма, знаят  и че на човек не му се заема с предизвикателства от един момент нататък. Ти реши дали искаш да ги изненадаш и да играеш "ва банк", но трябва да си готова да поемеш риска, или просто ще се оттеглиш по-встрани и ще я оставиш да се оправя, а ти "ще си винаги на разположение", когато можеш, разбира се. Така ще си отвоюваш и повече спокойствие... макар че аз исках спокойствие, получих го и сега ми е скучно.  Rolling Eyes но не съм сигурна че отново ми се впуска в кандидатстване и нова работа.
Але, дано всичко мине по план и спокойно!
2в1, стискам палци!
Роди, браво на свекъра!
Съни, обикновено интуицията рядко лъже, но дано този път не е така!
Яна, зависи колко са ти близки. Аз на близки си сметнах приблизително разходите на човек/ куверт и ги удвоих и позакръглих, за не толкова близки сигурно по-малко ще увелича.
Лаленце, каквото такова, пак ще има поводи за пътуване!
Ени, върна ме години назад. Аз понеже нямам за кого да пазаря подготвих подарък за детето на приятелка, което ще е в първи клас.
Лека вечер, момичета!

# 259
  • Бургас
И ние се захапахме в групата на Марто за невероятна глупост. Но то се очакваше, понеже старата власт принудително сдаде властта и сега с приближените им правят напук на новата тройка. Не са познали обаче, ако си мислят, че ще ме трогнат. Аз седмокласничка избутах, че тях ли няма да изтърпя. Joy

# 260
  • София
Добър вечер!

На Гоги са добри резултатите, няма бактерия. Продължавам да пръскам със солен разтвор, лекарят каза, че ще отшуми.
И ще отложим малко тръгването на ясла. Другия месец ни предстои нещо. Като дойде, ще помоля за стиснати палци.
Днес се уморих. Голямо обикаляне на площадките беше. Пък утре ще водя Арчи на ветеринар. От няколко дни му е червено ухото и явно го боли. Промивах с тампонче с кислородна вода, но май не помага. Сигурно ще изпишат капки. Дано не е нещо сериозно само...

Спокойна нощ от мен!

# 261
  • Сливен
Не са познали обаче, ако си мислят, че ще ме трогнат. Аз седмокласничка избутах, че тях ли няма да изтърпя. Joy
оох, смях се на глас Joy
Започнаха ядовете вече, една съученичка иска да се налага в класа, други плахо се опитват да се отстояват, в резултат тя ги настройва едни срещу други и стават групички. Та така, ученето май остава на доста по-заден план като проблем, отношенията и връзките са по- голямото зло май.
Милото Арчи, дано е нещо леко

# 262
Добро утро от лудата Станка 🤣

В своя защита ще кажа, че легнах безбожно рано, събудих се от крампа в крака и се наложи да скоча 🤣 Така и така съм скочила, ще си боядисам косата,  че все артисва горката, а след работа паля джапанките за Бургас.

2в1, стискам палци за мама!

Янче, 200 евро дадохме ние сега като ходихме, след като координирахме със семейния съвет.

И колежките вече започнаха да се оплакват от РС и вайбър групи, а аз се кръстя с две ръце, че нямам деца, защото скандалната ми душица щеше рязко да си намери отдушник 😅

Спокоен ден,  банда!

# 263
Добро утро и от мен!
Днес и аз съм на родителска среща. Така и така няма още от какво да ми се оплачат и да се срамувам- та, отивам. Следващата среща вече ще я прескоча или ще пратя баща му.
Съни, страховете ти да са напразни!
Лина и Селесте виждам, че се забавляват, така и да продължават!
Стискам палци на Арчи и компания. Да единия да мине ушето, на другия носльонката.
Буб, ти се наслаждавай на почивката. И Али, де.
Янче, зависи колко са ти близки младоженците. Може повече, но може и по- малко.
Хубав ден, момичета!

# 264
  • някъде другаде
Добро утро!
Тази нощ спах.
Последен работен ден!
Але , вярно си лудата Станка , толкова рано да станеш.
Мъфин , да се оправят Гоги и Арчи. И нашата Джеси имаше зачервено ухо преди време , изписаха и човешки капки за уши.
Майчетата на ученици им пожелавам здрави нерви и през новата учебна година.
Хубав ден!

# 265
  • На брега на реката
Добро утро!

Не спах много добре,  ама г@з глава затрива, та беше очаквано. Вечеряхме в любимо заведение, то разядка, пък тарама, пък октопод и калмари и ей на, от 5.30 съм будна.
Нещо де, слушам морето и кротичко си чета.

Стейси, таткото на девойката е бивш колега и приятел на шефа. Дори като започна работа тя го наричаше чичо "П".
Надявам се да успея да се откъсна и да се насладя на  почивката, пък след това ще го мисля. Вероятно, тепърва ще трябва да ставам егоист. Чак ми е странно на фона на оплакванията от работодатели,  че нямало читави работници...

Али, бързо да минава деня, а уикенда бавничко.

Съни, дано интуицията ти греши. То нали тепърва се сформира класа, кога пък има сгрешили или са някакви "заплахи"?

Лин, Селесте, големи сте скици. Много обичам да ви чета, разведрявате ме.

Мари, и аз при малкия ходех само на първата, на останалите ММ. Не можех да понеса толкова срам и то от ДГ. Всички казваха: много умен, всичко знае и може, но много палав и аз се чудех къде да се завра.
Мина и това и сега ми е спомен и то от хубавите.
Дори си спомням, че след една родителска, баща му мърмори, а той стои умислен. Викам си, бях, този се трогна и ми дожаля и го питам защо така, а той милия каза, аз знам, че няма да ме биете, но след родителска другия Сашко го бият и сега сигурно се случва, а аз не мога да му помогна. Много ми стана мило и прекратихме съвета, че не знаехме какво да кажем.

Мъфинче,  да минава на малкия сладур.

Ети, аз има тиган без покритие и съм много доволна, а имам и един уж незалепващ, но не го харесвам.
В темата за качествени съдове, се коментираха положително сериите  Дурадо и Девил.

Лаленце, как върви при твоя човек?

# 266
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

2в1, стискам силно палци! Hug

Мъфинче, надявам се скоро да мине всичко при вас. Hug

Бубе, добре върви, присъствал е вчера на цялата конференция, днес е неговият ред. Heart Eyes

И както казах още в началото на месеца - ще помоля за вълшебните ви палци днес по обяд. Heart Малко след 13:00 е докладът на гаджето, аз нямам никакво съмнение, че е подготвен, но все пак му е първа конференция и си има малко притеснение. Blush

На родителски срещи не ходя от тази година, защото бащата на Елица изведнъж се сети, че е баща и се опитва да навакса неща, които няма как. Та има голям мерак за тия родителски срещи и ходи, а аз не възразявам изобщо. Satisfied Записва като има нещо важно и после ми предава, много главоболия ми спестява така. Satisfied

Хубав петък да имате, момичета! Hug

# 267
  • Germany
Добро утро!
И аз се събудих един час преди алармата. Сънувах нещо и се стреснах. Поне ще имам време спокойно да си изпия кафето и да се изкъпя. Надявам се днес да е спокойно в работата, че вчера беше лудница. При нас няма общи групи на родителите и всякакви дрязги и разправии са ми спестени. Малкият почва в понеделик, а още не са им качили програмата. Стискайте палци да не е пак всеки ден до 17.00.
Хубав петък на всички!

# 268
  • София
Добро утро!

Чакам да отвори ветеринарния кабинет и целия катун отиваме. Гоги с количката, че иначе няма шанс. ММ има много работа тези дни, прибира се късно. Как издържа тоя човек...
Лаленце, стиснати палци за гаджето!

Хубав петък!

# 269
  • Бургас
Добро утро!

Але, аз една идея по-малко луда  бях тази сутрин. Последните вечери хем не лягам преди 1 ч. и пак рано-рано се будя. Нищо де, разтребих, в по-прилично време ще пусна прахосмукачка, баница правих, други неща посвърших. Към 10 трябва да мина за рецепта на майка, Декатлон с Марто, покупки за класа му имам да изпълнявам, в 15 ч. сме тримата на фризьор, довечера съседите ме поканиха на концерт, насред всичко това трябва и да се работи все пак Simple Smile

Мони, а налага ли се да вземате някакви решения, свързани с класа и как става това? Вероятно помагала и 100 тетрадки не купувате, подаръци май също, но разни почерпки примерно за децата по повод, ето сега застраховки ще правим на нашите, било екскурзии, все има нещо?

Лаленце, успех на твоя човек!
ММ каза, че е готов дори да ми дава пари, само и само да не се налага да ходи в училище. Мога да се закълна, че не знае децата коя паралелка са или кои са им класни, ако нещо се наложи.

Съни, дано интуицията ти те е подвела!

Малкият Сашко дано е станал добър човек след толкова бой!

Мъфин, Гого и Арчи да са все по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт