🌿Рестарт за тялото и ума – малки стъпки, голяма промяна

• 5 039
  • 29
  •   5
Отговори
# 15
Записвам се и аз.
1-Моите цели са да продължавам с минимум три тренировки най-добре четири седмично.
2-КРАЧКИ
3- Още малко да коригирам млечните храни и след всички усилия да видя раздвижване на кантара.

# 16
Много хубава тема! Simple Smile Моите две цели са 1.) да си лягам всяка вечер по едно и също време, най-добре преди десет, десет и половина и 2.) да си донатаманя дневните порции по-добре, така че да увелича леко протеина за сметка на мазнините, които са ненаситени, де, но все пак много. Успех на всички с начинанията!

# 17
Записвам се и аз да следя темата.
Ето двете ми цели:
-най-сетне да спра да се превземам и да започна да си спазвам диетата,
-да продължа с двигателната активност, а от следващата седмица планирам и леко засилване.

Имаше по-рано такава тема и беше много полезна, някои неща от предложените и до сега ги спазвам.

# 18
да сваля 6 кг до Коледа Simple Smile

# 19
  • www.bg-mamma.com
#2: Изпий чаша вода и започни промяната!

По време на нашия Рестарт 2026 те предизвикваме да пиеш повече вода и да превърнеш хидратацията в ежедневен навик: започвай деня с чаша вода веднага след ставане, изпивай чаша преди всяко основно хранене и дръж бутилка вода подръка през целия ден, за да ти е по-лесно да отпиваш редовно.

Достатъчният прием на вода е важна част от добрата грижа за тялото. Водата подпомага нормалното функциониране на организма и ни помага да се чувстваме по-свежи и енергични през деня. А когато превърнем пиенето на вода в малък ежедневен навик, е много по-лесно да се грижим за себе си последователно.

Не чакай да ожаднееш – започни с малки, лесни стъпки и направи водата част от твоя #Рестарт2026! 🌿

# 20
#2: Изпий чаша вода и започни промяната!

По време на нашия Рестарт 2026 те предизвикваме да пиеш повече вода и да превърнеш хидратацията в ежедневен навик: започвай деня с чаша вода веднага след ставане, изпивай чаша преди всяко основно хранене и дръж бутилка вода подръка през целия ден, за да ти е по-лесно да отпиваш редовно.

Достатъчният прием на вода е важна част от добрата грижа за тялото. Водата подпомага нормалното функциониране на организма и ни помага да се чувстваме по-свежи и енергични през деня. А когато превърнем пиенето на вода в малък ежедневен навик, е много по-лесно да се грижим за себе си последователно.

Не чакай да ожаднееш – започни с малки, лесни стъпки и направи водата част от твоя #Рестарт2026! 🌿

Тук вече се движа по частта с водата редовно.
Пия вода преди всяко основно поне една чаша и бутилката е постоянно до мен Simple Smile

# 21
Трябва ли да е топла водата сутрин? Опитвам се, ама никак не ми е приятно, отделно, че я топля в МВ, та не знам колко полезно може да е това...

# 22
Аз нямам проблем с водата, защото пия много, но за хора, за които това е наистина предизвикателство, ето един трик, който неочаквано за мен проработи при двама човека, които изобщо не пиеха вода.

А именно - да си вземе човек някаква цветна, весела и приятна за окото му бутилка или чаша за вода. Нещо с любим мотив - както при децата, с любимите герои, само че за възрастни Smiley Слънчогледи, гръцки морски мотиви, калинки, черешки, котки - нещо, към което ще ви е приятно да протегнете ръка. С това изобилие от бутилки и чаши по магазините, всеки може лесно да избере "своята" Hands Plus1
И така пиенето на вода се превръща в малко бягство от ежедневието и връщане към някакъв хубав спомен или приятна асоциация Smiley

# 23
Тук съм топ , вода пия много и си я търся постоянно.

# 24
Това с водата го спазвам. Наистина е полезно. Все пак сме 60% вода. Не чак като краставицата, но си е доста...

# 25
  • София
да си вземе човек някаква цветна, весела и приятна за окото му бутилка или чаша за вода. Нещо с любим мотив - както при децата, с любимите герои, само че за възрастни Smiley Слънчогледи, гръцки морски мотиви, калинки, черешки, котки - нещо, към което ще ви е приятно да протегнете ръка. С това изобилие от бутилки и чаши по магазините, всеки може лесно да избере "своята" Hands Plus1
И така пиенето на вода се превръща в малко бягство от ежедневието и връщане към някакъв хубав спомен или приятна асоциация Smiley
  Flowers Herb И аз правя точно като теб BernardaM Имам си една розова бутилка за вкъщи и ми седи винаги наблизо за да я гледам и пия. Много я харесвам защото е разграфена даже по часове и милилитри. Аз изпитвам 2 такива бутилки де, но все пак мога да си следя дали изоставам. Супер напомняне е това с бутилката

# 26
  • www.bg-mamma.com
#3: Един час движение през уикенда

Този уикенд те предизвикваме да си подариш поне 60 минути движение – време за тялото, ума и доброто настроение. Избери активност, която ти носи удоволствие: дълга разходка в парка, планински излет, каране на колело, плуване, танци или любим спорт.

Редовното движение ни помага да се чувстваме по-енергични, да намалим напрежението и да поддържаме тялото си активно. А когато го превърнем в приятна част от деня, много по-лесно се превръща в навик.
Избери своята активност и отдели един час само за себе си! 🌿

Рестартът носи и изненади! 🎁

Освен мотивацията да продължаваш напред и да споделяш своя прогрес, в Рестарт 2026 те очаква и нещо специално! Трима ще спечелят възможността за безплатна онлайн консултация или персонална тренировка на живо с Линдичка – още една крачка към целите, с лично внимание и подкрепа.

Как да участваш? Запиши се за Рестарт 2026 и споделяй своя напредък! След края на кампанията ще изтеглим на томболен принцип трима победители измежду всички записали се в темата.

Виж Общите условия на играта ТУК.

# 27
  • При децата ми
Имам за цел да сваля 3-50 кг.

# 28
Записвам се.
Целта ми е да отслабна 5 кг.

# 29
Моята цел е да започна да тренирам по-структурирано.

Общи условия

Активация на акаунт