Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

• 3 389
  • 322
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бих добавила повече ходене пеша, например. И терапиите на COCOSOLIS за подпомагане на процеса на усъвършенстване на тялото.

# 46
Бих направила нещо, което да намали или забави образуването на бръчки по лицето.

# 47
Ползвала съм единични продукти на COCOSOLIS и останах много доволна от аромата и текстурата им, ще се радвам да спечеля и да пробвам и тези продукти.
​Кожата ми определно се нуждае от допълнително подхранване и стягане, за да изглежда по-гладка и тонизирана.
​Малката промяна, която бих добавила в ежедневието си, е да отделям по 15–20 минути за леки тренировки или раздвижване у дома, както и да си подарявам това кратко време вечер само за себе си — с редовен масаж и качествена грижа за тялото.

# 48
имам нужда от нещо, което да стегне кожата на ръцете след сваляне на килограми, бих включила всякакъв продукт, само да има видим ефект

# 49
Не съм ползвала продуктите до сега.
Много бих искала да опитам Пакетът HOT TRANSFORMATION.
А извъм това бих увеличила времето за себе си: почивка, грижа за мен и малки удоволствия.

# 50
Но съм ползвала продуктите, но с удоволствие бих го направила. Иначе бих желала да спортувам повече.

# 51
Време за спорт и време за почивка. Ползвала съм олио за тен, от което бях доволна, но не съм ползвала друго.

# 52
Малко повече сън и хидратация мисля, че ще имат влияние. Не съм пробвала продуктите, но с радост бих. Чувала съм доста положителни коментари

# 53
  • София
От известно време гледам продуктите на COCOSOLIS, впечатли ме серията HOT TRANSFORMATION и бих я тествала.
Бих добавила в ежедневието си повече разходки на открито. Имам велоергометър вкъщи, но предпочитам разходки навън.

# 54
  • На брега на реката
Имам анти целулитния сет и съм много доволна. Използвам го вече втори месец и е супер. Продуктите са със страхотен аромат. Бих искала да продължа с тази рутина.
Ползвала съм Лифт и Хот серума и също съм очарована.  Дори от Лифт серума поръчах втора опаковка.
Към здравословния начин на живот, бих добавила по-здрав сън и повече движения.
Дано успея!

# 55
Бих добавила повече хидратация и движение. Не съм пробвала серумите на марката, но съм пробвала други и влияят добре.

# 56
Коя малка промяна бихте добавили в ежедневието си, за да видите видим резултат с времето? - Малко повече сън и сутрешни упражнения
Ако вече сте пробвали някой от тези серуми или рутини, ще се радваме да споделите своя опит - За съжаление все още не съм, но ги гледам от няколко месеца и чета за тях.

# 57
Не съм ползвала продукти на марката , но с удоволствие бих опитала която и да е от двете терапии !

# 58
Бих добавила спорт в ежедневието си и разумно хранене с което позъкъснях.Познавам марката но не съм ползвала тези продукти а от друга линия и от тях бях много доволна.

# 59
Бих добавила сън. Не съм използвала серумите на COCOSOLIS, но бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт