Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

• 3 429
  • 323
  •   1
Отговори
# 60
Бих добавила ръчни масажи с масла. Спортувам, но си трябва и още нещо към ежедневния ми режим, а в момента нямам възможност да посещавам масажист.
Тези продукти не съм ги ползвала никога.

# 61
Малката промяна, която искам да добавя, всъщност за мен си е голяма, а именно да започна да правя упражнения сутрин. Имам нужда от стягане на кожата, както и от намаляване на целулита по бедрата.  Мисля, че и двете терапии са подходящи за мен. Не съм използвала ваши продукти.

# 62
Бих добавила повече спорт, движение и течности. А серията Hot Transformation ще е подходяща добавка за по-стегнато и слабо тяло надявам се Simple Smile

# 63
Определено имам нужда от време за повече силови упражнения за изграждане на по-здрави мускули и повече сън.
Не съм ползвала досега Вашите продукти, но с удоволствие ще ги пробвам.

# 64
Не съм пробвала тези продукти. Определено бих включила в ежедневието ми рутина за стимулиране на лимфния дренаж, имам данни за лимфен застой.

# 65
Бих искала да изпробвам HOT TRANSFORMATION, 🔥❤️‍🔥като ще се върна към по-редовни силови тренировки и прием на повече вода, в комбинация с 12-14 часов фастинг. Бих комбинирала лифтиращите продукти с инфраред масажор на шията и деколтето.
 Благодаря за възможността!

# 66
Бих добавила малка, но постоянна промяна – 10-15 минути на ден за грижа за тялото, съчетани с повече движение и масаж на зоните, които искам да подобря. Вярвам, че именно редовността, а не сложните рутини, е ключът към видим резултат с времето. 💕

# 67
  • София
Сън и спокойствие и да, искам да ги пробвам

# 68
Бих искала да спра да се храня надве- натри Wink и да приемам повече вода.
 Ползвала съм ваши бронзант, олио и лосион и смятам да не спирам дотук.

# 69
Бих добавила повече козметика и повече тренировки.

# 70
  • над кукувичето гнездо
Имам добрите намерения да започна по-системно някакъв спорт, както и всяка вечер  преди лягане да отделям като грижа по 5 минути за ръцете, 5 минути за лицето, 5 минути за зъбите, 5 минути за стъпалата и 5 минути за косата, но все не стигат 5 минути някъде.

# 71
Решила съм от тази есен да започна да ходя на фитнес и да пия повече вода, както и да се наспивам. Козметиката също бих добавила ☺ На Cocosolis съм ползвала само олио за тен за момента.

# 72
  • Countryside
Мисля, че е крайно време да почна режим на хранене, преди когато бях на такъв бях в перфектна форма. И да се мажа редовно, козметика имам, ама доста често забравям. Движението го имам, ходя на плуване. Не съм ползвала продукти на марката, но са доста хвалени напоследък и отдавна се каня.

# 73
Имам нужда от движение, а понякога и от достатъчно сън.
Не съм пробвала серумите, но с удоволствие бих опитала този, който топи мазнини.

# 74
  • София
Трябва да добавя повече движение и по- строг хранителен режим.
Не съм пробвала продуктите на Кокосолис, но серията HOT TRANSFORMATION изглежда супер.

Общи условия

Активация на акаунт