Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

• 3 578
  • 326
  •   1
Отговори
# 75
HOT TRANSFORMATION  това е терапията от която имам нужда. Бих добавила повече време за себе си , сън и воля Мисля, че в комбинация със спорт и правилно хранене ефекта ще е чудесен.

# 76
Бих и добавих повече движение в ежедневието си с дългосрочни ползи за здравето.
Не съм пробвала серумите, но с удоволствие бих Simple Smile

# 77
  • Пловдив
Спортувам, но все ми се иска да имам повече време за движение, още малко сън и по- стриктно хранене.
Относно серумите на COCOSOLIS - не съм пробвала никога, но с радост бих.

# 78
Бих добавила спорт към ежедневието си.
Ползвам антицелулитното олио и гуа ша масажора на Cocosolis. Аромата и усещането върху кожата са много приятни. За съжаление ми липсва постоянство в използването им, за да имам наблюдение върху резултата.

# 79
  • София
Запишете се за участие като ни кажете коя малка промяна бихте добавили в ежедневието си, за да видите видим резултат с времето? Ако вече сте пробвали някой от тези серуми или рутини, ще се радваме да споделите своя опит.

За себе си мога да кажа, че имам  нужда от малко повече сън, движение и още малко спокойствие.
И двата пакета звучат чудесно, но определено HOT TRANSFORMATION ме впечатли повече Simple Smile

# 80
  • Велико Търново
Може би ежедневно спорт.
Не съм пробвала продуктите ви и ще се радвам ако ми се предостави тази възможност.

# 81
Бих добавила повече движение в ежедневието си – дори само 20–30 минути разходка на ден, повече вода и малко повече постоянство в грижата за кожата. ❤️ Вярвам, че именно малките промени, когато ги превърнем в навик, могат да дадат видим резултат с времето. ✨

# 82
Бих добавила повече движение, спорт, а защо не и периодично да ходя на масаж и спа. Не съм пробвала продуктите,  но с радост бих.

# 83
  • Пловдив
Бих добавила спорта като част от деня ми, но за сега е трудна мисия.

# 84
Бих добавила  ANTI-CELLULITE THERAPY към ежедневната си рутина, за да подобря състоянието на кожата.

# 85
Бих добавила 10–15 минути вечер за масаж и нанасяне на продуктите, вместо да чакам „подходящ момент“. Според мен точно постоянството с малки ежедневни стъпки би дало най-видим резултат с времето. Най-много бих искала да пробвам ANTI-CELLULITE THERAPY.

# 86
Бих искала повече време за спорт и масажи.

# 87
В общи линии само това не съм пробвала. Готова съм на всичко само и само да има видими резултати.

# 88
  • ВАРНА
Точно тези продукти не съм ги използвала. Мисля, че Пакетът HOT TRANSFORMATION би бил подходящ за мен и с удоволствие бих го пробвала.

# 89
Повече сън, по- голям прием на вода и повече движение бих добавила.
Не съм пробвала серията и по тази причина не мога да дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт