Music Idol-11

• 12 257
  • 342
  •   1
Отговори
# 240
Всички са страхотни!
Чудесно шоу, имаме още да гледаме!

От Стефан и Теодор-симпатизирам повече на Стефан.
От Невена и Преслава-симпатизирам повече на Невена.

Стефан и Невена са ми някак си по детски мили и наивни. Много са сладки в притеснението и усърдието си! Имат чисти очи и крехки душици!

Песлава и Теодор са ми по-обиграни, владеещи се, борещи се със зъби и лакти. На тях им личи, че са видяли това-онова, преживели са повече. Нищо лошо няма в това, разбира се, но Стефан и Невена са ми по-сладки.
newsm10

# 241
Искам Стефан да си тръгне,толкова ми е антипатичен че няма накъде повече.

# 242
Изключително много искам в четвъртък да се разкара най-накрая Стефан!  Sick
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 243
Нещо не съм възхитена и ентусиазирана този път  Rolling Eyes

Невена беше единствената, която танцува. Всички други се поклащаха от време на време и маршируваха по сцената. Или хореографите нищо не са направили или просто хората не могат - това за 1 част.
За втората - повече ми хареса. Я стъпете на такива токове като на Невена и скокнете да играете народни танци - няма да стане, гаранция  Wink Но песента я изпя много добре.
Другите - Стефан и Преслава - по-добре да ги оставя без коментар, че ще се ядосам ако почна.
Теодор ми харесва, но не мога да разбера защо двамата с Преслава, след изпълненията си застават все едно ще се бият с 5 полк на турската гвардия?  Rolling Eyes Едни такива дразнещи движения има и в двамата.

Невена продължава да ми е фаворит  Peace

В четвъртък - Стефан или Преслава  newsm11

# 244
  • северно море
Да се вклю4а и аз в тази тема.Не харесвам Преслава.Невена е моят фаворит.За журито нямам думи,пълна пародия.Със сигурност в  4етвъртък                      искам да си тръгне Преслава

# 245

Преслава - за разлика от всеобщото мнение във форума за невероятно изпълнение, не беше зле, но малко посредствена ми беше...И на нея танците бая и липсваха....

И аз това мисля - посредствена до немай къде!!! С нищо не блести, освен с изпъкнали жили.  ooooh!

Това за жилите на Преслава явно е любимо на повечето от вас Simple Smile Що не послушате как пее момичето?
Да оценявате високо Невена, разбирам,ако сте мъже,ама иначе ????? newsm78
Да хубава е ,има си цици,ама освен кръчмарска певица друго не става от нея! hahaha

# 246
Не беше честно Йорданка Христова да сравнява Теодор с Рики Мартин, защото и останалите бяха много далеч от оригиналите. Освен това и изпълненията на концерт на Рики Мартин много се различават танцувално от клиповете му.

thumbsup  202uu

# 247
Мале ся гледах тоз Жулиен /между другото това име във Франция е кат нашия Иван - секи 2 ри е Жулиен.../ ми той много добър бе!!!!Какъв жесток кавър направи на таз песен! Милион пъти по-добър от оригинала!!!Хвала... Колкото и да искам да кажа нешто хубаво за наште...нье!!! Ни съ толкоз добри! Той и като сценично поведение е много по-напред! Но за да не кажете че не ценя нашто си ще ви уверя, че момичетата ни пък са Мис свят в сравнение с французойките! 99 % от тях са грозни, тъпи, задръстени и се обличат повече от кошмарно #Crazy Българките са лебеди, а ония пуйки! За гласови данни няма да говоря - това и те го имат! Но нали трябва някаква симбиоза от глас и визия!

# 248

Преслава - за разлика от всеобщото мнение във форума за невероятно изпълнение, не беше зле, но малко посредствена ми беше...И на нея танците бая и липсваха....

И аз това мисля - посредствена до немай къде!!! С нищо не блести, освен с изпъкнали жили.  ooooh!

Това за жилите на Преслава явно е любимо на повечето от вас Simple Smile Що не послушате как пее момичето?
Да хубава е ,има си цици,ама освен кръчмарска певица друго не става от нея! hahaha

Ами слушаме я де, Преславка. Когато пее главата й е винаги силно назад, да може гласа й да излиза по лесно май, друго обяснение нямам. За пилешката физиономия и конкретно нос, да не говорим. Вибратото й е равно на блеене.
Защо трябва да съм мъж, за да оценя гласа и сексапила на Невена. Просто не съм завистлива, а искрено ей и се радвам. В кръчмите ще знаеш филмовата песен на Титаник се късат да я изпълняват- едно към едно  Joy

# 249
Няма да влизам в заядливия ти тон ,Byrne  Crazy

# 250

Искаш да кажеш, че тя е само красива и не може да пее, така ли? Как ли е стигнала почти до финала, сигурно щото има хубави очи. Аз не съм мъж и пак я харесвам и как изглежда, и как пее.

Аз си мислех същото за Преслава, кръчмарска певица най й пасва. С този равен и вял глас, дет не може и една извивка да направи.

# 251
 smile3533
В това сме най-добрите , да плюем !
Не изключвам и себе си ! Joy

# 252

Стига бе! Много избирателно четеш... Достатъчно съм се обосновала за гласовите възможности на Преслава - в много постинги. И ако трябва ще повторя и подесетя пак:
-много лоша техника на пеене
-еднотипно вибрато
-първолашко фразиране
-никаква динамика
-пести си гласа с абсолютен кръчмарски маниер
-глъхне, постоянно глъхне. Няма звън в тембъра - изхабен глас, без много хармоници

# 253
Не желая да коментирам повече  smile3505 newsm53

# 254
doroty_dencheva, ти стартира плюенето, ние просто ти опонирахме.

По принцип, всеки може да си каже мнението без да бъде груб. Аз казвам кого харесвам, но не плюя по останалите, които не харесвам. Там е разликата.

Общи условия

Активация на акаунт