Отговори
# 60
Никой от участниците в тази история не ми харесва.
И приятелствата и  любовните истории са фалшиви.
Аз имам няколко близки приятели, но сме такива над 20 години и пак бих се замислила дали да им кажа. Но те никога не са имали такива пошли връзки, освен в пубертета, но не е сигурно.
Много ниско ниво, ако историята е истина, жалко. Малко прилича на някое от просташките предавания по телевизиите.

# 61
Нищо не разбрах. Каква е тая шуро-баджанашка история? Аз със съседа сме приятели, пък гаджето му на водопад с шефа? Това водопада на хотела ли е?
А третия братовчед на портиера на търговското аташе в посолството какво каза?

# 62
  • Down south
Прочетох само за красивата къща, в която живееш, за обаятелния съсед и приятелката му, която явно искаш да разкараш от общата картината.
Моретата, басейните, язовирите и водопадите, съвсем ме загубиха в "превода"
Успех в събирането ти със съседите и приятелите им, заедно или поотделно.

# 63
Ако всичко това е истина, най-добре е да си мълчиш.Най-вероятно приятелят ти знае или се досеща за ситуацията,но си има свои съображения за момента да продължава връзката с момичето.И най-вероятно ще му стане гадно от това,че и други около него знаят или се досещат.

За мен друго е по- интересно-в какъв контекст твоят колега, без да знае,че се познаваш със съседа, ти показва някакви лични чатове между Момичето и Любовника(да ги наречем с тези имена)при  положение ,че Любовника е женен, а Колегата е най-добрият му приятел .Някак, не мога да си представя ситуацията от типа"Ела да ти покажа едни лични чатове между Л. и М.,като Л. ми е приятел"

Всичко е толкова абсурдно.Но най- правилно е да не се месиш, не е твоя работа.
А и да ти кажа, човек,който хвърля погледи на "уж само приятелка","случайно"я докосва и се троска на Момичето за едното ядене, не заслужава особена лоялност.Явно си играе свои игри , явно Момичето си има свои съображения да не е  вярна .

# 64
Искаш комшията за себе си, отивай, казвай каквото ще казваш и спокойно вече се пипайте и гледайте, не само като котараци да се облизвате по сбирки и водопади.

# 65
  • София
И аз така мисля - да се съберат със съседа.

А пък много ми е странно как така е събрала толкова доказателства за връзката? Та чатове, та снимки? Къде е ровила? И защо?

# 66
Още се чудя кой (по ягодите) си прави снимки, че и клипчета докато изневерява? Че и чатовете се веят като рекламни флаери.
Поправете ме, ама не би ли трябвало една изневяра да е тайна? Скрита от очите на всички?
Интересно какво има на тия снимки и клипчета, доказващи изневярата. Ако са от моменти на близост и си ги "менкат" в офиса, съвсем изтървана работа.

# 67
  • София
Ами някой, който иска да го хванат.
Абе цялата история ми е малко "Съдби на кръстопът".

# 68
Това са новите циркове на ИИ - прави история и я допълва постепенно. Даже аудиторията подава посоката за следващата публикация.
Седи Симона в красивата къща и на колега на приятел мъжът и подава чатове за приятелката на съседа.

# 69
Две мои истории:
1) Много, ама много си падах по едно момче. Моята най-добра приятелка ме пита "ако знаех нещо за него, би ли искала да ти го кажа?" Аз отговорих положително. Обясних, че сигурно ще ми стане гадно, но по-гадно ще ми бъде да знам, че съм била лъгана, страдала съм и съм се надявала, а тя е знаела, и ме е оставила в това положение. Та.. показа ми снимка (той беше качил на фб), на която при увеличение се вижда жена в колата му. Аз не бях забелязала, защото нямам навик да гледам увеличени снимки. Благодарна съм й.

2) Аз изневерявах, преди окончателно да се разделя с партньора си. Имам снимки, чатове и клипче с целувка с любовника си. Имам ги, защото имам чувства към него и ми е приятно да си ги гледам, да си спомням, да мисля за него.

+
3) На работа имахме колежка, за която се чу, че с друг колега са любовници. И двамата са семейни. Накрая стигна и до жена му, но то, защото колежката лично беше отишла да й каже "да не им пречи да са щастливи".

Като извод: добри приятели, от еднакъв пол - да, нека си казват такива истини.
От различни полове и не толкова близки - не. То само ще се разбере.
Освен това, ако този съсед наистина вярва, че гаджето му е само 3 седмици в друга държава (не с приятелки, не с майка си, а сама..)..то много доверчив или влюбен ще да е. И такава истина няма да я приеме добре.

# 70
  • София
Първият пост е много красиво разделен на абзаци. Ммм да.
Задаваме - съчини ми история с изневяра и гледаме сеира!

# 71
Направо му казвай, няма какво да се чудиш.
 Особено ако го харесваш и искаш да отвърнеш на семплите му намеци. АКо пък не искаш да те сваля и искаш да сте си само приятели си замълчи стратегически.
Приятелство между жена и мъж няма, все единият иска интимност и близост.

И спрете с тези изневери , така ли не се намери някой да ви задоволява и да се кротнете (към всички изневеряващи Simple Smile )

# 72
Оф, да, наистина е ИИ. Красивата къща, една година в Германия - това какво общо има с историята? И на едно място пише, че е виждала тихата приятелка само веднъж на водопада, а после не ѝ сипала манджа. После изневеряващият си прави клипчета, снимки, скрийншотове на изневярата и ги показва на познати и непознати. Тихата ходи за 1 месец в Малта, съседът не подозира нищо, не пита, не се обажда; тя ходи на море сама, в Белоградчик сама и това е връзка на година - че те кога се виждат в тая връзка, като тя половината година е сама по почивки? Мда, ИИ определено задобрява, но има още да се учи.

# 73
  • София
И мъжът си живее сам, със съседката, обаче мацката не е заживяла при него за една година.
Аз лично, с моите мъже, за една година вече си знаем зъбите, гащите и чорапите.

# 74
Не, не бих казала нищо. Какво прави приятелката му докато не е с него си е нейна работа.

В подобна ситуация не казах на най-добрата ми приятелка. В последствие мъжът, който ми беше съквартирант се издаде. Тя спря да ми говори, но след това ми проговори. Скоро след това се разделиха. Не съжалявам за решението да не и кажа. Не смятам за редно да си вра носа в чуждия живот.

С такива приятели не ни трябват врагове ли беше приказката. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт