Вижте колко бърборани чакат ОКТОМВРИ за да станат мами

• 13 799
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро мами поспалани  Hug
Да си кажа честно тази нощ не можах да спя спокойно имах чувството че ми тежеше нещо на гърдите и ме притискаше. Привидно съм спокойна,а и като видях мишко как си шава и как ми показаха малкото му краче цялото стъпалце на монитора идеше ми да стана и да разцелувам монитора Laughing толкова хубавко ми стана. Но вътрешно малко си ми е притеснено се пак намерих кога да се заразя от шарка, а лекарката при която ходя на ЖК казала 100% няма да има проблем само да не се притеснявам за белезите без да ме види как така е толкова сигурна тая бабичка (ако не съм споделила лекарката ми от ЖК е на 70г  Shocked). Моля се всичко да е наред и с моя мишко и с всички малки мишленца които се подвизават тук в форума в коремчетата на мама Peace
А сега да ви кажа за мойте емоции аз да си кажа честно настина и аз се нуждая от психолог докато ме гледате, че се хиля без да мога да спра и в следващия момент мога да почна да плача. Толкова бързо ми се менят настроенията но гледам не съм единствена. Казах ли ви как един ден мъжа ми нещо ми каза от сорта "Добре де след малко" и аз рев. А оня ден така се захилих без причина докато седяхме на терасата, че без въздух останах от смях и той ме пита сега на какво се хилиш и аз ми незнам  Joy луда работа е това бременността.
За лайката и аз ще пробвам да ви кажа, и дано има ефект.
Ох да поздравя новата мама добре дошла  Hug
Сигурно и още много работи трябваше да отговоря ама сега не се сещам, а и бая ферман изписах Embarassed
Светле  аз не си правих БХС много се чудих чудих, а и то докато се начудя и се разболях от шарка, така че спокойно всичко ще е наред знам от страни е лесно да се каже но виж и аз с моя мишко с тая шарка се го мисля милото. Затова по спокойно (кой само го казва  ooooh!) и на есен като се родят нашите юнаци (аз не че съм сигурна още дали ще е юнак да не излезе без пишле тоз юнак  Joy) като подгоним момите тук из форума да ги подбираме за снахи ще забравим за притесненията  Joy Това вече в кръга на шегата то аз ви казвам, че лудвам понякога #Crazy
Да се пазите и до скоро аз се обличам и отивам да цапотя ноктите на мадамите ОХ ДАНО ИМАМ РАБОТА, ЧЕ ИНАЧЕ ВРЕМЕ НЕ МИНАВА. Довечера ще ви провера така че мислете му да сте писали да не сте се моткали  Naughty  Hug

# 226
Здравейте отново от мен мами,

аз да ви се оплача, не знам какво ми става тези дни. За 4дена, вече втори път ми прилошава и ми се гади. Започва така, сякаш кръвното ми е паднало, но когато го премеря е нормалното за мен (обикновенно около 110\65) само пулсът ми е скочил на около 100. Цялата сякаш изтръпвам и започвам да дишам много тежко. При което започва и да ми се гади. Обикновенно това става сутрин, до около обяд. Добре, че обикновенно не закусвам иначе със сигурност щях да повръщам.
Хич не го смятам за нормално тъй като вече съм в 21г.с. и това трябва да е отминало.
А в началото изобщо не съм имала такива проблеми.

# 227
Светле никой не може да ти даде какъвто и да било съвет в тая ситуация според мен. Това което можем да направим единствено е да споделим с теб как бихме постъпили ние на твое място - аз лично не бих се замислила за амниото, защото рискът от някаква си болка или дори рискът от аборт при манипулацията са несъизмерими с риска, който бих поела да родя дете със заболяване и съответно да го обрека на, най-меко казано, непълноценен живот. Запитай се като порасне то дали би предпочело живот в неравностойно положение без никакви изгледи и шансове да заживее нормално??? Едва ли!!!! Още нещо искам да ти кажа и спирам, защото ситуацията е много деликатна...когато си правих ФМ при д-р Димитрова специално я попитах дали може с техния апарат да се установи плодът има ли някаква увреда или не и тя беше категорична, че не е възможно болести като например синдромът на Даун да се диагностицират на 3Д и 4Д, така че знай - само амниото маже да каже бебето добре ли е или не!!!

Това е моето мнение, решението трябва да го вземеш ти и каквото и да е то ще ви стискам палци и ще се моля за вас  newsm17

Между другото амниото не беше ли насрочено за тези дни /такива спомени имам/???

Е ... отивам да бачкам...На всички пожелавам весел и прекрасен ден  Hug Hug Hug

# 228
  • La casa de Mickey Mouse
относно коли4ките на graco не съм казала ниЩо лошо нито 4е са малки нито 4е са нека4ествени в4ера ги гледах в един магазин и определено има доста по добри модели коментара ми за тясното стол4е беше за bebeconfort
ето ви сайт на грако
http://www.gracobaby.com/
това е официалния в Щатите и някои от неЩата тук в европа ги няма (като моята прословута кошарка)
а ето и какво предлагат в европа
http://www.graco.co.uk/
не си спомням ве4е кой беше официалният представител за бг но вси4ко предлагано в европа може да се достави в бг на сравнително сносни цени
вижте тези два модела коли4ки
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA004001/ficha/SILLA-AGATHA-R … -CCOLCHONETA.html
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA001002/ficha/SILLA-AUTO-AGA … A-PRIMA-EASY.html
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA004002/ficha/COCHE-SILLA-AG … INTAGE-PRIMA.html
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA004002/ficha/COCHE-SILLA-AG … INTAGE-PRIMA.html
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA001002/ficha/SILLA-AUTO-AGA … A-PRIMA-EASY.html
http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/AGA004001/ficha/SILLA-AGATHA-R … -CCOLCHONETA.html
тази коли4ка зимния кош има три положения на гръб4ето до легнало и като се махне 4увал4ето се превръЩа в стол4е за кола (тук без стоил4е за колата глобата е баснословна колкото да си купиш три стол4ета) така 4е има двойна функция

и това е другата

http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/JAN004021/ficha/COCHE-SILLA-FO … E-NOMAD-2007.html
отстрани на color можете да разгледате разцветките
след като не можах да се спра на триколка (тези които видях ми изглеждаха супер грозни или нестабилни) се загледах по тези с 4етири колела и това като 4ели най ми допадна
меги мерси за сайта на АБЦ но тук както винаги не се предлагат
svetla19 моят резултат беше 1 към 486 и сметнаха за напълно нормален без особени рискове бяха категори4ни за амниото и не го и направих сега бебо си расте и аз дебелея малко е по малък но не ме притеснява аз съм дребни4ка(но не и слаби4ка) и съм се родила много малка така 4е каквото ти каже сърцето все е правилно най важното е спокойствие
меги относно изказванията на мъжо аз ве4е не му се вързвам а само се хиля постоянно ми казва да се ка4вам в големия асансиор (имаме два малък и голям) заЩото малкия Щял да падне, в4ера Щях да падна в банята и той връхлетя с гръм и трясък да проверял да не съм с4упилка ваната 4е искал да си вземе вана ве4е не се къпим заедно заЩото нямало мяато Щял да ми сменя колата заЩото тази скоро ве4е нямало да тръгва а това 4е ми вика постоянно ме4о е едно на ръка но аз приемам вси4ко в кръга на шегата

# 229
Mirama, проблема е именно, че не закусваш мила! Трябва да сложиш една/две бисквити или сухарче в уста! Казвам ти го от личен опит - аз не огладнявам сутрин и преди 13ч. не ядях... докато не забременях  Wink Миналата седмица си направих експеримент до колко ще издържа и към 11ч. щях да припадна. Малко преди това ми се догажда и после направо падам на земята!  Embarassed

Преслава, с 3Д и 4Д не може да се диагностицира Даун, но с 2Д морфология могат да ти кажат с точност до 80%, че плода може да е засегнат или не - има анатомични изменения при Даун, които си личат на 2Д прегледа...

Irenn, аз понеже ще се мястя в Младост другия месец и съм доста изплашена от новото място, дали не можеш да ми препоръчаш твои колежки в този район?! Така професионално да си чула добри отзиви за някое студио в Младост?!  Rolling Eyes

# 230
Mirama, проблема е именно, че не закусваш мила! Трябва да сложиш една/две бисквити или сухарче в уста! Казвам ти го от личен опит - аз не огладнявам сутрин и преди 13ч. не ядях... докато не забременях  Wink Миналата седмица си направих експеримент до колко ще издържа и към 11ч. щях да припадна. Малко преди това ми се догажда и после направо падам на земята!  Embarassed

Мерси много, възможно е и да е от това. Обикновенно като съм сама и нямам навика да закусвам. И предният път като ми прилоша пак не бях яла.

# 231
  • София
Добро утро и от нас  Simple Smile

Днес съм отпуска и работя от вкъщи, чакам майсторите да дойдат да ни монтират хола и антрето. И понеже вече закъсняха час и 15 минути (а днес заради тях съм отпуска, утре не мога пак  #Cussing out), сега пък не носели трапезарната маса, понеже не била готова  #2gunfire, съм вече бяснаааааа  Twisted Evil Дано изтрая да не ги изхвърля след малко и да си им дам мебелите, пък да си искам парите...  Crossing Arms

ushco , и ние сме в Младост 4, близо до бизнес парка, така че вече заедно с Меги, ставаме 3 броя  Heart Eyes Няма какво да се плашиш - живяла съм в Хаджи Димитър и Света Троица, освен тук, в Младост си е най - хубаво  Peace В нашия блок има студио за красота, аз съм доволна (но не съм от най - претенциозните клиентки де  Simple Smile).

last name, как можеш да се ядосваш за пол Simple Smile И аз ще съм два пъти свекърва, но хич не се ядосвам (за разлика от таткото, който от 8 години насам иска момиче), понеже съм убедена, че за децата е по - добре да са еднополови. Пък първият път си исках момче, сега ми беше все тая - единия мъж искаше момче (баткото), другият искаше момиче (таткото). Най - важно е да са здрави и да станат свестни човеци - все тая момчета или момичета Simple Smile

# 232
rally, много съм щастлива, че толкова мами се събрахме от Младост  Hug  bouquet Аз идвам от Люлин и мога да кажа, че в Младост е СУПЕР - магазинчета, кътове за дечица има, любимата ми пицария Лъчони - страхотен квартал, обаче ми е терсене още, че не знам, кое къде е ... и така... Аз също не съм претенциозна - почистване на муцунката веднъж месечно и косичката обичам да си боядисвам, това е!

# 233
аз лично не бих се замислила за амниото, защото рискът от някаква си болка или дори рискът от аборт при манипулацията са несъизмерими с риска, който бих поела да родя дете със заболяване
По принцип е така, но виж как стоят нещата в нейния случай:
риска от генет. заболявания е 1:224 според БХС, а риска от аборт при аминото е 1:200
Т.е. рискът от аборт е дори по-голям от този за генетично заболяване. Точно заради това е цялата чуденка как да се постъпи.

Светле, и аз не мога да ти дам съвет, а само бих ти казала какво бих направила. През цялото време ще си мисля, че на бебето може всичко да му е наред, а аз да му навредя с това амнио и тази мисъл не би ми дала мира изобщо.
Много е тежко такова решение да се вземе, затова просто се консултирай с някой достатъчно дорър специалист и дано да може да ти помогне да вземеш решение.
Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 234
  • София
BettyV страхотна булка си била, леле колко нежна   bouquet   bouquet
ushco имам страхотна козметичка, ще те заведя, близо ще ти е в Младост3, казваш кога и те водя.
rally как звучи - да ни монтират хола  Joy  Joy то и нашия е доста празен има само мека мебел, масичка, телевизор и компютъра, но не мога нещо да си харесам някое скринче с витринка и то от седем години  Crazy

Mirama да папаш малко всяка сутрин  Naughty дано помогне.

ANETT тази последната е много готина - поне на мен ми хареса. А таткото ....  Joy  Joy добре че приемаш всичко с чувство на хумор, моя нещо е изчезнал. Ако ми кажат че съм мече, няма да му говоря поне два дни, а за папане нищо няма да му направя.

Надя 73 стискаме палци и довечера искам да оцветяваммммм

Nigella хормоните на щастието се увеличавали от ШОКОЛАД - при мен действа. А и твоят бъдещ тати е все пак лекар, аз ако вкарам моя на раждането, не се знае дали няма да припадне милия и кво лекарите за мен да се грижат или за бъдещия татко  Joy  Joy
Защо се отказа от клиниката на Мазнейкова, там сигурно позволяват на татковците да присъстват.  newsm78

ИВОН Каво стана с резултатите от стерилната урина - ската се нещо напоследък, хич те няма, липсвашшшш ни.

# 235
И аз едно време не вечерях....
сега не пропускам ядене. Мъж ми също ми вика " тумбаланче" и подобни мили думички...  smile3511 аз пък се цупя... Пишете ме в групата за психо-терапия  smile3521
Утре сме на преглед, иска ми се да видим вече какво е Бебенцето  newsm53

Току-що се нахранихме, сега доволно подритва в коремчето  newsm44

Светле, аз също като Карина ще те посъветвам да си мислиш положително - всичко ще е наред, ще видиш!   bouquet Аз не си правих БХС.

# 236
Здравейте тумбалани Simple Smile
преди малко се върнах от лекцията 9 месеца и наминах да ви видя как сте?
черпя ви по една тортичка и сокче ,защото дне станах на 25 Simple Smile
лек ден на всички Simple Smile

# 237
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   valen_tina

Да си жива, здрава и много щастлива    bouquet   bouquet   bouquet newsm59 newsm59 newsm59

# 238
Ами няма смисъл да му се сърдя той го казва толкова мило и ми е по лесно като се смея с него и все едни ги изепва последния път преди да се ка4им в самолета попита за свръх багаж колко се плаЩало а бяхме с една малка рани4ка и аз останах много у4удена а той поясни 4е ставало въпрос за мен  Joy и все такива но съм му свикнала ако се умъл4и запо4вам да се притеснявам 4е му има неЩо
а за коли4ките ве4е знам 4е Ще е една от тези двете но не мога да реша
имаше миналата седмица голямо изложение и намаление на 4ико и бях се решила ве4е да я платя когато все пак отново реших да попитам мамите на изложението много бързо ме разубедиха пове4ето са си купили и се е наложилобързо да ги заменят с други давали много проблеми (а може просто тук да са някъкви нека4ествени) та се отказах
тази първата ме грабна с цветовете и десена си направо е страхотна има я и в искряЩо жълто с оранжево някъкви такива електрикови но това на сър4ицата ми харесва пове4е мъжо отсе4е като клоун ама кой го пита

# 239
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МНОГО УСМИФКИ И ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ НЕКА ЕСЕНТА ПОЛУ4ИШ НАЙ КРАСИВИЯ И ЖЕЛАН ПОДАРЪК ЖИВО И ЗДРАВО БЕБ4Е[/b][/color][/size]

Общи условия

Активация на акаунт