Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?

когато можеш пиши как мина всико
за вчерашният ми имен ден (Константин и Елена)
! А ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМА!
.
.Захъркало си сладко детето и хич не помислио, че съм отишла тоновете да му мерят. Така захъркал, че важната вариабилност отишла в петичките му
. Докторицата , естествено, не се сетила и тя да го разбуди, а само ме стресна, че тоновете не са добри и да тичам на консултация.
. Айде обратно , към кабинета на моя си доктор Стаменов, човекът щом погледна тоновете и моментално "усети" как стоят нещата
ЕЙ НА ТОВА МУ КАЗВАМ СУПЕР ПРОФЕСИОНАЛИСТ!
. Или с други думи казано - малкото момченце се събудило, зариткало колкото сила и можене има и тоновете вече бяха отлични
..
, за едно елементарно побутване на бебето - да го събудим и да му видим реалните тонове
. Споделям я тази случка - да няма друга мама като мен, така "пострадала" от едно елементарно нещо
освен ако е заминавало вчера цял ден с урината друг начин не виждам. Другият логичен отговор в загадката ми е, да се е повредило. Каквото и да е - утре следобяд ще стане ясно-ще посетя един частен доктор, че нали ми свършиха консултациите по ЗК
, само дано не е късно
и ви черпя виртуално с тортата, която той сам си избра и тази вечер я очакваме в детското клубче, където ще празнуваме :
и се наслаждавайте на всеки един миг заедно

- повечето в патешко слънчево жълто. После дълго гушках едно гащерезонче ... абе луда работа