Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 080
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честито на Елз! Да ти е жив и здрав бебока Никола !

За Токуда да напиша.Аз ходих на 1 платен преглед и бях си записала втори за 21 .Бях с избор на екип за нормално раждане\450 лв\ но се наложи спешно секцио \въпреки че ми казаха ,че ако се наложи секцио няма да доплащам НО-всичко е печалбарство\Като се видя че тоновете на бебо падат сто пъти ми повториха ,че аз решавам  smile3516,какво решавам като те са докторите.РЕШАВАМ дали ще доплатя.Естествено ,че никой няма да каже НЕ ,ще чакам ! Като казах ДЕЙСТВАЙТЕ,всички се разтичаха и само повтаряха -секцио по-спешност  smile3511 ! Организацията наистина е страшно добра.Леглата са СТРАХОТНИ за след секцио.С дистанционно-повдигаш гърба си ,краката,слизаш до пода с него -абе супер.Тоалетните-баните\душ кабина\ са СУПЕР-със загряващи седалки ,биде със загряваща вода и настройка на посоката на струята.За нощно гледане на бебо от 2 ия ден се плаща по 10 лв,за нощница 1 лв,за телевизор 3 лв на ден,има неонатологични иследвания не задължителни \на мозъка,таза и стомаха\по 25 лв.Мойта сметка беше 998 лв-баща ми като видя колко ни е скъпо бебето се стресна.Казах му че аз съм купила от по-качествените  newsm51 ! Всичко е добре когато свършва добре ! Успех на всички !

# 61
За нощно гледане на бебо от 2 ия ден се плаща по 10 лв,за нощница 1 лв
Е това вече ме разби!  Shocked Сестрите не получават ли заплата, че трябва и да се плаща, ако искам да си почина през нощта!?

# 62
....
Мойта сметка беше 998 лв-баща ми като видя колко ни е скъпо бебето се стресна.Казах му че аз съм купила от по-качествените  newsm51 ! Всичко е добре когато свършва добре ! Успех на всички !

Направо ме разби, честно.. Но наистина - най - важното е, че бебчо е добре  Heart Eyes Peace

# 63
Мамчета, а я да ви питам: На някой вие ли му се свят? Че на мен тия дни започна, но не е от ниско кръвно, защото си похапвам сладко  Rolling Eyes

# 64
  • welcome to the Jungle
Мамчета, а я да ви питам: На някой вие ли му се свят? Че на мен тия дни започна, но не е от ниско кръвно, защото си похапвам сладко  Rolling Eyes

ТОва с виенето на света и чувството на слабост мисля е от нисък хемоглобин  newsm78. Не претендирам, че знам, само така си мисля  Peace

Казакова, направо ме ошашави с печалбарските изисквания на болницата  Crazy. От друга страна - ако искаш плащаш ... Интересно само щеше да ми бъде следното - пред теб е била дилемата дали да доплатиш за секцио и да "спасиш" бебето.
 А ПРЕД ТЕЗИ ДОКТОРИ КАКВА Е БИЛА ДИЛЕМАТА  #2gunfire #2gunfire #Cussing out ? ЖИВО ИЛИ МЪРТВО БЕБЕ - В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПАРИТЕ!!!! #Cussing out
За мен това изнудване е граничело с мародерство  #Cussing out
В крайна сметка докторите са длъжни да се борят за живота на всеки, включително и на раждащото се бебе! А парите да нямат значение! Ето в това се крие разликата между ТОКУДА и държавните болници. Там поне тръгнат ли на зле нещата - оперират хората и спасяват живота и на бебето и на майката... Щото в крайна сметка това им е и професионален дълг и хуманно задължение, а не "липсва ви в сметката"  #Cussing out
Падна ми в очите "реномето" на тази болница, пардон, печалбарница, тю  Crossing Arms!

НО, в крайна сметка, да ти е жив и здрав Валентин, тези парички, които си ги дала са за доброто на детето и в случката, в която си изпаднала, съм сигурна, че си направила най-доброто!
Да сте живи и здрави   bouquet

# 65

ТОва с виенето на света и чувството на слабост мисля е от нисък хемоглобин  newsm78. Не претендирам, че знам, само така си мисля  Peace

...

Мерси, Лъвичке.. Може и от това да е  newsm78

# 66
  • welcome to the Jungle
[quote author=ElitsaPetrova link=topic=192181.msg4023070#msg4023070 ТОва с виенето на света и чувството на слабост мисля е от нисък хемоглобин  newsm78. Не претендирам, че знам, само така си мисля  Peace
Мерси, Лъвичке.. Може и от това да е  newsm78
[/quote]

И аз така се чувствам тези дни  Tired. Предният път, когато така се чувствах - хемоглобинът беше 115 и пих ДЖИЛЕЗУ. Ма ся няма накъде вече  Mr. Green

Лилибон, ха честита ти тапа в хартийка Heart Eyes
Както се вика - днеска-утре ТАПАТА, после в болницата - ЯКАТА  Joy
Ама пък финалът е известен на всички, еле па на теб  Hug Hug Hug Хайде, леко и безаварийно и скоро чакам да се похвалиш. Поне при теб ще е "пей сърце" или поне така ми се иска да бъде   bouquet

# 67
  • временно във Пицеландия
честити н нови бебенца-две принцески близначки и един малгуган!!! на майките скорошно възстановяване и само положителни емоции  Hug
връщам се от посещение в родилното,организираха ни среща,като туристическа екскурзия горе-доло  Mr. Green (всичко това от курса за бременни) но беше страхотно-отделението ремонтирано от преди 2 години когато раждах Герито.в родилите зали има 2 с вани,толкова съм въодушевена,стискайте ми палци като дойде момента да няма други желаещи да раждат и да са заети ваните.иначе влизам и сама си я пълня  Mr. Green    newsm37
бяхме и в яслата за новородени-сладурско и малки същества които поплакват,такова мило ми стана,че ми се прищя вече да си гуша и аз съществото.така че с бодра крачка се отправих след това към къщи да събирам багажите за преместването ни,да успеем да го направим до началото на другата седмицаи след това вече спокойно да мога да се отпусна и отдам на разходки предизвикващи раждането,е и някое и друго изпитче ако успея да вмъкна няма да е зле.  Wink
и на мен не ми мерят тоновете,изобщо и с първата бременност не са ми го правили,само в дена на самото раждане и по време.
хайде стискам палци на следващите кандидат мами  Grinning

# 68
  • Варна
Лилибон, стискам палци да се справите леко и двамцата! Пусни после един смс да запишем първото варненско бебче!

Еличко, мен ми се вие свят, когато падне горната граница на кръвното ми. Тогава не помага сладко, а много течности - газирано, айрян, вода ...

Лъвичке, каква стана тя - първите да не станат последни  Joy Скоро имам чувството, че сами ще си пишем тук и ще пусна тема "Юнчетата оредяха, всички Майчета станаха"  Mr. Green

Парлева, голЕм ценоразпис  Shocked Остава и за тоалетна хартия да са ти взели  #2gunfire То не че моето ще излезе много по-евтино, но поне си знам 850 лв, а не като при теб от 450 та по две.

# 69
  • В сърцето на ММ
Здравейте!
Колко много сте изписали.Честито на мама Елз за бебе Никола.Да са живи и здрави и малките принцески на Диди.И всички бебчета,които са се появили,а а съм пропуснала/напоследък имам големи проблеми с паметта Embarassed/
Вероятно и Лилибон ще ни зарадва с добри новини съвсем скоро.
Аз още не съм влязла в деветия месец,а се чувствам много особено-като че ли няма да дочакам термин.Отслабнала съм с 2 кг-а,коремът ми се е смъкнал ниско долу и като че ли се е смалил,а на мен ми е леко и не  спирам да чистя и се разхождам.Дано да изтрае бебо още поне 2 седмици.
За капак скъпата ми свекърва ще пристигне от Италия след 10 дни и ще бъде около мен ЦЯЛ МЕСЕЦ.А като знам с майка ми как се "обичат" от сега ги мисля. newsm78
Желая успех на всички,които планували или не ще родят по празниците.Стискам палци,дано всичко мине леко и безпроблемно.  bouquet

# 70
piccola, ха дано да имаш късмет   Hug
svetli, може.. Лошото е, че от час насам ми се вие, чак ми се повръща.. И се чудя как да тръгна оттук  Sick
Di13, съчувствам ти .. Но като не е за постоянно, ще се изтърпите някак.. Ти ще си имаш поне нещо супер хубаво, на което да обръщаш внимание  Heart Eyes Hug

# 71
  • София
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТИ МАЛКИ БЛИЗНАЧКИ СИМОНА И СОФИЯ НА МАМА ДИДИ!  newsm51 newsm51  newsm51
ЧЕСТИТ ЮНАК НИКОЛА НА ЕЛЗ!    smile3525 newsm30
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ!
Чета че обсъждате Токуда. Аз също съм там на консултации, просто защото кварталната ми лекарка се премести там още януари и не ми се искаше да я сменям. По здравна каса съм, досега не съм си плащала нищо с изключение на едно изследване за стерилна урина, защото в момента им бяха свършили направленията. Днес пак бях там да се уговаряме за раждането - беше се "наточила" за секцио, но аз и казах, че ако наистина не се налага не държа. Резултатите от поредните изследвания ми бяха добри и за мое учудване ми казаха да си запиша час за 01.06 и тогава след по-обстоен преглед ще решават. Искам да уточня че от очния лекар заключението е - "щадящо раждане" - каквото и да означава това, а имам и миома, която обаче не пречи за нормално раждане. Така че и аз незнам какво ще е, важното е бебето да е живо и здраво  Heart Eyes
Стискам палци на всички мами с признаци за предстоящо раждане и дано всичко мине по вода  Hug
Иначе и на мен ми е по-леко последните две три седмици, не съм качила килограми. Имах проблеми с подути крака - моят съвет е "краката горе" -  Joy  Joy  Joy - поне при мен подейства.

# 72
  • София
Здравейте,  мамчета! Благодаря за топлото послещане, днес беше ден за разходки, излезнала съм в 11:00, а се прибрах към 16:30, докато прочета какво сте писали и сега сколасах да ви пиша.

Днес за пореден път се възмотих от отношението на хората около нас, случката е следната: качвам се на трамвай 9, места няма, минавам посредата на трамвая и се хващам до една жена на годините на майка ми (50г.), никой не ти прави място всеки се прави на разсеян и, че не те вижда, бабите се бутат нахално, но не са познали и аз мога да се бутам, та въпросната жена до която се бях хванала слизаше на моята спирка и изправяйки се ми казва "Ооо извинете не ви видях!", а аз седях до нея 20 мин. Close

Аз живея точно срещу Токуда и много се колебаех дали да не раждам там, но за пореден път се разубеждавам, язък за хотелските условия които предлагат. Наистина най важното и бебчето и майката да са живи и здрави, но това си е обир. Ами ако нямаш възможност да ги събереш тези пари или те върнат в 1-ви клас и се забатачиш и не можеш да ги върнеш, особено както се подиграват и с изплащането на болничните. Ох, че се ядосах.   Close

Лилибон стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно, ще разказваш  Simple Smile

# 73
  • София
Отивам да изправя една абитуриентка и после пак ще се включа да си попишем преди лягане  Laughing

# 74
  • Варна
момичета, не съм тръгнала още към родилното, щото тя тапата като падне, може и седмица и повече да си откара човек. благодаря ви за пожеланията!!!    bouquet  лъвичке, отивам да се разпявам, че поне като ще пее сърцето, да не е фалшиво.  Laughing

еличко, повикай някой да те придружи, не тръгвай сама! колега, роднина, който и да е, от каквото и да е ниското кръвно, рискуваш да припаднеш по пътя. а ако може да вземеш такси или някой да те закара е най-добре!

пикола, късмет с плувните спортове! ще разказваш после как е минало на нас, дето най-близката вана ни е морето.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт