Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?
,какво решавам като те са докторите.РЕШАВАМ дали ще доплатя.Естествено ,че никой няма да каже НЕ ,ще чакам ! Като казах ДЕЙСТВАЙТЕ,всички се разтичаха и само повтаряха -секцио по-спешност
! Организацията наистина е страшно добра.Леглата са СТРАХОТНИ за след секцио.С дистанционно-повдигаш гърба си ,краката,слизаш до пода с него -абе супер.Тоалетните-баните\душ кабина\ са СУПЕР-със загряващи седалки ,биде със загряваща вода и настройка на посоката на струята.За нощно гледане на бебо от 2 ия ден се плаща по 10 лв,за нощница 1 лв,за телевизор 3 лв на ден,има неонатологични иследвания не задължителни \на мозъка,таза и стомаха\по 25 лв.Мойта сметка беше 998 лв-баща ми като видя колко ни е скъпо бебето се стресна.Казах му че аз съм купила от по-качествените
! Всичко е добре когато свършва добре ! Успех на всички !
. Не претендирам, че знам, само така си мисля
. От друга страна - ако искаш плащаш ... Интересно само щеше да ми бъде следното - пред теб е била дилемата дали да доплатиш за секцио и да "спасиш" бебето.
? ЖИВО ИЛИ МЪРТВО БЕБЕ - В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПАРИТЕ!!!!
!
. Предният път, когато така се чувствах - хемоглобинът беше 115 и пих ДЖИЛЕЗУ. Ма ся няма накъде вече