Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какво представлява спиналната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение?
Разликите между нормалното раждане и цезаровото сечение включват усещането за болка преди, по време и след раждането при нормално раждане, докато при цезарово сечение болката обикновено се усеща само след раждането. Освен това, цезаровото сечение е хирургична процедура с потенциални рискове и ограничения за бъдещи бременности, докато нормалното раждане е естествен процес.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какво представлява спиналната анестезия?
-
Какви са основните разлики между епидуралната и спиналната анестезия?
-
Какво е разкритието по време на бременност?
.

Честито! 

Ти само не се стряскай, кърми го по-начесто и бъди спокойна. Ако си изнервена, това може да се предава и на бебето. Ако пък лекарите преценят, че не наддава никак добре, те ще ти кажат какво да правиш. А по колко пъти на ден ака? Ако си върши работата нормално, значи и хапва нормално. Няма страшно, повярвай ми!
Моят доки, при когото ще раждам заминава утре за 3 дена да чете лекции на някакъв международен конгрес. Дано не се разраждам точно тези три дена, много съм се притеснила,
Не че няма други акушери, ама нали разбирате, съвсем различно е да ти е познат и да му имаш доверие. Притеснява ме, дали ако се случи докато го няма, другите акушери няма да се отнесат зле с мен, защото този моят вече ми е подпечатил паспорта за бременни с неговия печат... и другите да не си кажат "тая е негова и не ме интересува какво ще става с нея"
Ох, просто не знам, ама честно да ви кажа направо ми се гади, толкова ми е притеснено
Душичката няма да се притесняваш ще вземеш да предизвикаш раждане от притеснение по спокойничко имаш време! Момичета днес е приятен ден за разходка отивам на консултациика и после ще се побъхтя! Сигурна съм, че имаме още мамчета които са родили, но не са се похвалили още!
Вий други мами как се разхождат с 5 см разкритие и пак не са се разбурзали за болницата
. Та докторката ми говори, че съм нямала, ама да ми питат бебока - дали нянам.
.

ме спряха други 2 симптома,които нямах .1:не ми беше паднала запушалката като първите 2 пъти и 2: болките в кръста почти бяха незабележими , а като върна лентата назад това ми се стори невъзможно и се услушах преди да вдигна доктора на крак.Е,то се знае ,че Иво го отнесе като притиснения , но какво да се прави.Добре,че той поне се закрепи