Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 066
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Зойче, браво на Билянка,  newsm51та то 2 кг. си е вече мноого. Браво и на теб и таткото за смелостта и търпението, съвсем скоро да си я приберете у дома - нали си юнска мама, а юни наближава.
 lovekiss

# 241
  • Варна
Браво на малката Билянка  Hug Дано скоро си спинка в собственото легло вкъщи!

# 242
  • welcome to the Jungle
Браво, ЗОЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Браво за Билянка  ! Ей на това му викам новина! Момата скоро се гушка в мама и тате!

Lioness ,пратих ти го,сподели после какво мислиш. Иначе за "Л"-то давай преди всички дами,защото трябва да свикваш.Те мъжете близнаци тичат след две жени, а четири гонят тях Wink

Joy Joy Joy малей, какъв лЕбовник ше да бъде тоз мънинкия  #Crazy. А ще се роди в семейство на скромни родители bowuu Mr. Green

Краси, аз да ти кажа, няма да имам смелостта като теб да чакам тапата да ми падне и крста да ме заболи  Crazy. Хванат ли ме болките, трябва да хващам аз разкритието за епидуралната  Joy, което значи - беж към родилното. Там нека си ме боднат с една системка и хайдееее  Blush baby_neutral.

sashun, да нямаш предвид училище МА-МА?
Ако е така - лекциите могат да се водят и индивидуално и в присъствието на таткото. Аз лично съм супер доволна от знанията, които получих там! Приятно изкарване на часовете и да знаеш, че определено имат огромно значение  за спокойното и правилно отглеждане на бебока в къщи Hug!

# 243
Момичета много съм щастлива, че имам честа точно аз да ви съобщя хубавата новина newsm44

stork-girl СУТРИНТА В 9.12 ч. КЕТИ Е РОДИЛА МОМИЧЕНЦЕ, ТЕЖИ 2950 гр. И Е 49 см.

Колкото до името каза, че утре когато с щастливия татко си я гушнат ще могат най- добре да решат кое от избраните имена най- добре ще и приляга.  Кети каза, че е добре и само от време на време и потичат сълзи когато се сети за малката принцеска.

От мен и много добри пожелания и към мамите, които им предстои днес и тези дни да им се случи хубавото събитие Hug

# 244
Момичета имам честта да ве съобщя че Lusia днес е родила момиченце Даниела 3.200,49см даже се чуваше как бебчето плачка,а също каза ,че се чустват добре. stork-girl.Много се развълнувах,също да честитя и на Кети да й е жива и здрава дъщеричката много да се гушкат и обичат.

# 245
Привет!

Честито на всички новопоявили се бебета - да са живи и здрави!!![/color] smile3525

Зойче, много се радвам за Билянка - скро ще е и вашето изписване!!!
newsm51

А на Кетката, сега ще й звънна лично да я чуя как е милата душа тя - много се радвам за нейната малка принцеска!!! newsm44

Лусия, честито мила и на теб!!! Бъдете живи и здрави! smile3525

П.С А на мен ми остава да дочакам моя доктор, който ще се върне от Виена средата на юни...

Много се радвам за всички бебета - прегръщам ви Hug

# 246
Зойче много се радвам за малката Билянка дано много скоро да си я вземете в къщи и всичко занапред да е добре  Hug

# 247
Честито на мамчета,с новопоявили се бебчета.

# 248
ЧЕСТИТА МОМА НА МАМА КЕТИ! newsm51
ЧЕСТИТА МОМА ДАНИЕЛА НА МАМА ЛУИСА! newsm51
Да са ви най-хубавите, здрави, усмихнати и прекразни принцесите! newsm51 newsm51
Бързо възстановяване на мамите и скоро да пишат колко им е хубаво да си гушкат мъничтата!

Зоя-Алекс, това е чудесна новина! И ти скоро да си гушкаш Билянка вкъщи и да ти се успокои най-сетне сърцето и да си изпиташ щастието, дето не заслужаваш, ами не знам ....  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 249
Честито на мамчета,с новопоявили се бебчета.

Пожелавам всичко най- хубаво на всички мамчета. newsm74 newsm74 newsm74
Дано и малката Билянка да е скоро в ръцете на мама baby baby

# 250
Честито на мама Кети!!!
Да и е жива и здрава малката, а тя самата бързо да се възстановява!

Lioness точно за това училище питах, благодаря много, ще се възползвам от ценния ти съвет и в четвъртък съм на лекция, че то не остана... Ихууу!!!!

Laughing

# 251
Честито и на останалите новообебили се мами днес,

браво на малката Билянка,
кураж на мама и тати и да си я вземат възможно най-скоро!!!
то човек докато се загледа и се появил дъжд от нови бебенца,

браво!!!

# 252
  • Варна
Честито на Кети и Лусиа! Много да ги радват малките им принцески, да растат като гъбки, здрави и щастливи!

Мамите да се възстановяват бързо и леко!

Зойче, радвам се много за БИЛЯНКА! Хайде още малко остана и ще си се съберете цялото семейство!

# 253
Олелеее,аз смао отидох да обядвам,а вие какво направихте....
Първо,Зойче,много се гордеем с нашето талисманче...виж какъв късмет ни донесе Hug ...присъединявам се с пожеланието да си я гушкаш скоро и да нямаш вече никога такива тревоги през живота си!
Да и е честита принцесата на Кетката и много сълзи от щастие да и носи! Чакаме името на нейно височество и мама да се оправя бързо!
Честито Лусия!Да ти носи много радост Даниела!Да ти е здрава,хубава и умна!Гледай ти,аз ти давам кураж,а ти раждаш...май не само с раждането си съм закъсняла newsm78

# 254
  • Варна
Еха, на това му викам новини!

Честито на мама Кети и мама Лусия както и на щастливите татковци! Да са им живи и здрави малките куклички! Да изпълват с много радост и глъч домовете им!  stork-girl stork-girl newsm44 newsm68 newsm51 newsm51 baby baby

Зойче, ей това се казва шампион! Няма и да разбереш кога ще си я вземете  Peace Hug.

И като си представиш, че има още до края на деня  Mr. Green. Какви ли изненади ни чакат!?

Общи условия

Активация на акаунт