Юнче мъничко се появява, на мама то деня огрява

• 14 062
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Ехааа  Grinning така се радвам, че си имаме момиченца днес   Sunglasses

ЧЕСТИТО СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕНЦЕ НА КЕТИ!!!   newsm51  ylinfant smile3501 В МОМЕНТА ИМ ЖЕЛАЯ САМО БЕЗКРАЙНО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, А ПО-КЪСНО И ОЩЕ ЩЕ ДОБАВЯМ КАТО СЕ ПОЯВИ МАМА ЛИЧНО ДА СЕ ПОХВАЛИ! Hug   bouquet

ЧЕСТИТА МАЛКА ДАНИЕЛА НА ЛУСИА!!!   newsm51 stork-girl newsm10 ПАК ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!  Flowers Bouquet newsm67

Зойче, никога не съм се съмнявала, че Билянчето ще расте като гъбка и много ще радва теб и татито  Hug Вижда му се края вече, скоро всички ще си се гледате с радост вкъщи  Heart Eyes

# 256
Честито на Кетката и Лусия,да са ви живи и здрави дечицата!Честито и навсички други обебили се мами!Да растат здрави,силни и щастливи всички дечица на юнската дружина!  bouquet  bouquet  bouquet

# 257
Ох сега да честитя и на другите мами със сладки бебчета, че одеве направо бях толкова развълнувана и къде ми е акъла.

ЧЕСТИТО НА ДИДКА БАНДИДКА МАЛКИЯ И ГОЛЯМ МЪЖ Е ТАКА ТРЯБВА МАЦКИТЕ ДА СА МЪНИЧКИ И НЕЖНИ, А МЪЖЕТЕ ГОЛЕМИ- ИСТИНСКИ МЪЖЕ Joy

ЧЕСТИТО И НА АЛГАРА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ГЕОРГИ С ТОВА ХУБАВО ИМЕ   bouquet

ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА ЛУСИЯ ДА РАДВА И СТОПЛЯ СЪРЦАТА ВИ МАЛКАТА ДАНИЕЛА  Hug

СТИГНАХМЕ И ДО ГОСПОЖА ЕВТИМОВА, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ В ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО С ГОСПОДИН ЕВТИМОВ И МНОГО ДЕТСКИ СМЕХОВЕ ДА ИЗПЪЛВАТ ДОМА ВИ  bouquet  bouquet  bouquet

А сега слизам долу да надзиравам майсторите, че днес ни монтират кухнята и то майстори да не ги изпуснеш от поглед, че става страшно трябва непрекъснато да им дишаш във вратовете Naughty

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 16:18 от Gery_baby

# 258
Оооо, колко ми стана хубаво като надникнах във форума сега следобед!!!  Grinning 
Кети, честита ти принцеса!   bouquet
Лусия, и на теб честита щерка!    bouquet
Да са ви живи и здрави, обичани и щастливи!!!! bouquet    bouquet    bouquet

Момичета, много ви благодаря за подкрепата! Много сте мили!    Hug  Малко се поуспокоих, разбира се, след като успях да се кача на главата на добрия ми мъж и да му скапя настроението...  Confused  Но всичко ще се оправи.
Зоя-Алекс, много много се радвам за Билянка! Все така да продължава и скоро да се гушкате вкъщи!

# 259
  • welcome to the Jungle

Да са ни честити днешните две бебки!!

На мама Кетка и на мама Лусия желая от сърце да имат здрави, щастливи и жизнерадостни дечица, да ги отглеждат с огромна любов и да получават същото от тях! И до дълбока старост да се радват на успехите им в живота!

С по една силна прегръдка пожелавам на новородилите мами бързо и пълноценно възстановяване и скорошно завръщане в нашите бойни редици   bouquet

# 260
Честито на новородилите мами newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44
Нека да са им живи и здрави бебчетата.Да се възтановят бързо и да идват да разказват Heart Eyes

# 261
Ох, насълзиха ми се очите от радост!
БРАВО, КЕТКААААААА!!!! ЧЕСТИТО И НА LUSIA!!!![/size]
А така! Давайте мацки насам, че както са се заредили мъже по прогнозите, бях се уплашила, че това ще е свекървенски форум! Mr. Green На Кетката и Lusia пожелавам спокойни и радостни мигове със съкровищата им!!!
Зойче, много хубави вести ни донесе! Аз тъкмо щях да влизам във форума да те питам има ли нещо ново. Голяма целувка на Биляна и скоро да си е вкъщи!  bouquet
bosilek, и аз да кажа да не се трвожиш. Много добре те разбирам, всеки иска да си ражда при неговия си доктор и така трябва, нали те познава и те е следил, но просто си лежи тези три дни, не се напрягай с нищо (още по-малко да се трвожиш) и ще видиш, че всичко ще бъде наред! Стискам палци да почнеш да раждаш, когато лекарят ти си е вече тук, но ако се случи и по-рано, знай, че с бебо всичко ще бъде наред!

# 262
  • София
Честито на Кети и Лусия за малките принцесиnewsm51
Много се радвам. Сутринта като погледнах - дъжд от момченца, добри новини за Билянка, сега тъкмо се прибирам и надникнах в нашата темичка и хоп - две моми  newsm44

# 263
 newsm81 smile3522 smile3522
ЧЕСТИТИ МОМИЧЕТА,момичета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да са ви живи и здрави,нека ви донесат много радост и щастливи мигове!

# 264
  • София
Резултата пак е равен 5:5. Ще чакаме още добри новини.

Честито Кети! Честито Лусия! Много да ви радват малките принцески.

Зоя много ме радват и твоите новини.

Момичета и да не забравите да слагате снимки, че някой няма да раждаме скоро и се радване на вас и вашите наследници.

Босилек и моя лекар ще ходи на почивка, скоро. Според неговите сметки нямало съм да раждам по това време, то и по моите е така. Ама това са си сметки без кръчмар. Е, остави ми лекар, към който да се обърна, но все пак, в такъв случай по добре да си вляза на общо основание. Но още не ме притеснява това, някак има време и ми е едно спокойно. Чак нетипично спокойно за нервак, като мен.

# 265
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  НА МАМА КЕТИ!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА  ДАНИЕЛА НА МАМА ЛУИСА !
БРАВО НА БИЛЯНКА-ТАЛИСМАНКА \това жените сме много жилави и борбени\ !

# 266
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Мацки, здравейте и от мен след 10 дни отсъствие! newsm51  love001

Не съм чела нищо назад, но постепенно ще влизам в крачка.
Ние от неделя сме си в къщи, но ... не мога да влезна в ритъм ... smile3514
Вървя из къщи като пияна, добре че свекито е тук, иначе незнам.
Кърмим се, а имам толкова кърма, че час след това се цедя  и ... не ми остава време за друго.

Да честитя на новите мами - живи и здрави да са ви рожбите и много да ви радват. newsm51 smile3525  love001
И да пожелая успех на очакващите  newsm10 newsm51

До скоро !

love001  love001  love001

# 267
  • София
ЧЕСТИТО НА:

ДИДКА, АЛГАРА, КЕТИ И ЛУСИЯ ЗА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ! МНОГО ДА ГИ РАДВАТ, ДА СЛУШАТ И ГОЛЯМИ ДА ПОРАСНАТ!
newsm51

# 268
  • София
Добре дошла на ELZ, пожелавам ти бързо възтановяване  bouquet

# 269
Честито на Кетката и Лусия, да са им живи и здрави момиченцата, хехе, почна се, видяхте ли Grinning

M_mm - ще пуснеш ли нова тема, че вече сме на 14. страница, така е като има хубави новини  bouquet

Предлагам за заглавие:
Дъжд от юнски бебенца вали,
прекрасно е това, нали?

Общи условия

Активация на акаунт