Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са данните за броя на родените бебета и майките?
-
Какво е мнението за преместването на темата за рождените дни през май в юнската тема?
-
Какви са препоръките за хранене с адаптирано мляко и притесненията относно количеството и честотата на хранене?
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето и какво да се направи при проблеми?
-
Какви са препоръките за грижа за гърдите и как да увеличите количеството на кърмата?

и да минете без лекар
. Сега е в едната стая с баба си, а ние в другата, за да не заразим бебо (много много е гадно така, но какво да се прави). Оф, каква е тая черна дупка не знам... Дано всички дечица да се оправят по-бързо
. Утре сме на консултация (аз лично отказах ваксината за Хепатит Б - оставихме я за пубертета) и тогава ще се отчетем. 
сърцето ми се къса...имахме едни дълги разговори, обаче не знам колко помага...добре, че наште я взеха за почивните дни, хем да се разообрази, и дано отшуми тази кашлица...вече имаше изказване "все с бебето се занимаваш, а с мен кога ще рисуваш?" ох...ако има мами с подобни проблеми, споделет как се справяте, че на мен ми е много съвестно и криво ...