Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 489
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Като заговорихте за тиквички, че реших тая вечер да направя нещо като огретена на Ками, но с тиквички, домати, лук, зелен пипер и имам малко останали гъби, всичко това полято със сирене и яйце. Само не знам гъбите към зеленчуците ли се отнасят или са самостоятелна група?

# 136
Тонимирка, гъбите са неутрална храна и можеш да ги комбинираш с останалите групи. Ками ,наистина са много симпатични приятелите на Аля. Тя пък се изявява като тартор и покровител, даже на снимките си личи. Мишенце, наистина си много готина и изглеждаш доста стройна, закъде ще отслабваш ,не зная .Реге, косатати е разкошна ,изглеждате много щастливи двечките .Верче ,така е по празниците мил,а няма страшно, и на тях им се вижда края. О ,днес направо не съм в час, сега поглеждам часовника и установявам ,че закъснявам.Чао милички, до утре. Hug

# 137
Благодаря за комплиментите на вси4ки Embarassed Много сте мили!
А що се отнася до моито "стройно тяло"...това беше миналата година по това времв. Сега съм с 10 кг отгоре-демек приличам на гуце rotfImbo rotfImao
Ох не е смешно ми е трагични, ако трябва да бъдя честна

# 138
Момичета благодаря за хубавите пожелания  Hug да ви се връщат   bouquet.
За довечера ще сме си у дома,че много ни се събра хойкането.
Нищо специално Реге ще приготвя заек със салатка,за десерт сладолед,надявам се да е последното ми прегрешение Mr. Green последните дни много оплесках нещата.Ние преди брака ходихме само 3 месеца след още 3 се подписахме  Heart Eyes,луда работа  Wink.
Алекс вярно е много са ни сладки дечицата,да са ни живи и здрави Hug.
Мишето не си само виж ми лентичката hahaha,по добре да го обръщаме на майтап отколкото да се взираме до болка  Cry.Ще успеем и то за винаги да свалим желаните кг с РХ.

# 139
  • София
момичета, гладна съм
...
може ли да изям едно кисело мляко като следобедна, подсладено с малко мед newsm78
обядвала съм в 14.30ч пържола със зелена салата Whistling

# 140
Ани33, да опитвам се да гледам от веселата страна, но като цял живот съм била 45кг...
Е силно се надявам да сваля поне 5кг с РХ Praynig
Ох и аз съм много гладна. Преди 45 минути хапнах 200гр ягоди, а сега пия обезмаслено прясно мляко(а на обяд ядох пилешка супичка). За вечеря пак съм планувала таратор със салата от домати и краставици.

# 141
  • София
момичета, гладна съм
...
може ли да изям едно кисело мляко като следобедна, подсладено с малко мед newsm78
Ами след пържолата трябва да минат 4 ч. преди да хапнеш нещо друго. Така че по-добре устискай още малко и направо вечеряй. Wink

# 142
  • София
Лелеее, mi6eto_f , изглеждаш страхотно. Rolling Eyes
И аз преди да забременея бях 48 кг. до 50 кг. стигах зимата и сега не мога да се търпя. В момента съм 56 кг. Shocked
Поне 52 кг. да стана  Praynig.

# 143
Аз още не съм забременявала, но сега като съм 56кг...ако забременея не ми се мисли. Сигурно няма да ходя, а ще се търкалям Laughing rotfImbo rotfImao
Силно се надявам да си върна килограмите.
Момичета, лека и спокойна вечер от мен  bouquet! Аз се прибирам. За жалост вкъщи компа е счупен и ....е ще обръщам повече внимание на мъжо тия дни kiss Imp

# 144
  • София
Тонимирка,виичко в огретенчето е добре,но аз сирене и яйца не смесвам в едно ядене WinkНо пък има различни теории за РХ.
Верче,я кажи,според Сила за живот смесват ли се,че ми е интересно Wink

Иначе гъбите са самостоятелна група и могат да се комбинират с почти всичко,освен със захар,мед и плодове.Но и на кой ли би му хрумнало да яде гъби с мед Sick Joy Joy Joy

момичета, гладна съм
...

О-о,милата.Ако си толкова гладна,можеш да си хапнеш зеленчукова салатка,но само със зеленчуци.Без сирене и подобни екстрички Wink
Свиква се с интервалите между храненията.В началото е много кофти,наистина,докато организма свикне с новият начин на хранене.Като си спомня мъжа ми какъв глад го гонеше и как изяждаше огромни количества храна hahaha

Последна редакция: ср, 30 май 2007, 19:07 от ками

# 145
  • Варна
Ами щом е така Ками няма да развалям режима, пък и тъкмо тръгнаха нещата- махам излишествата,да не затормозя "машината", тъй де-организмото Laughing Само че трябва да реша дали да ги залея с яйце запеканката или да си я хапна така и в добавка сирене Thinking
Яйце и мляко пак не ставаше май....сега ще проверя таблицата Simple Smile

П.П. В табличката на 1стр има "мляко" и "кисело мляко"-първото ще да е прясно мляко нали?
Щото ако е така мога да смеся кис.мляко с яйце и да си залея зеленчуците

# 146
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Аз докато се натуткам да пиша при вас - то темата към нова отива  ooooh! ooooh! ooooh!
Записвам се, за да не ви диря после  Hug Hug Hug
Ще ви изчета ............... като имам временце  Sad

А за РХ,
нещо трудно се справям  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Имам свалени общо 4 килограма,
ама съм само на плодове и зеленчуци.
А и си помагам с фемимодел  Wink

Целувки на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Трудно се амбицирам, ама като ме хване дивото - нямам отказване  Wink Laughing Laughing Laughing
Хубава ви вечер  Hug Hug Hug

# 147
  • Варна
Направих зеленчуците без никаква заливка-просто много ми харесаха с тази коричка отгоре и си ги хапнах със сирене Дунавия
За първи път откривам колко са вкусни тиквичките на фурна, досега винаги пържени съм ги приготвяла,а сега ми е супер вкусно да си ги комбинирам с разни други зеленчуци(без картофи) или с месо на фурна. Heart Eyes

# 148
Привет и от ме!Не ми остава много време да пиша ,но редовно ви чета.
Темата наистина е станала голяма.
Честита годишнина на ani33 ,винаги да се обичате и подкрепяте.
Ние с Еди сме по цял ден в морската на разходка.Милия нали не беше излизал една седмица и вече му домъчняло за неговите приятелчета.Като се видяха с едното момиченце ,взеха да радват един на друг ,гледат се в очите ,приказват си на бебешки,абе големи сладури. Crazy
оффф,моя мъж ще ме побърка ,сега му се прияло сладко и ходих до магазина да му купувам .Излезе му много скъпо това сладко в 21 часа(утре ще има тур по магазините) hahaha
Лека вечер на всички.  bouquet

# 149
  • София
мдам, малко нанагорно ми идва интервала м/у храненията
аз все пак изядох киселото мляко следобяда Embarassed
за вечеря хапнах малко пилешко филе със зелена салата, ама преди малко изядох точно 5 пуканки от плика на малката (не трябваше, знам) и сега много ме заболя стомаха
сигурно е от внушение Shocked
иска ми се утре да си направя разтоварващ ден, как се прави?
плодове, чай и малко мед в чая или...?

Общи условия

Активация на акаунт