Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 460
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро  :Мина,много се радвам, че пак си сред нас. Четири кг никак не са малко, а доколкото знам, бавно свалените кг се задържaт по- лесно. Аз вярвам ,че ще успееш!/ какво е фемимодел ,таблетки ли ?/Мишенце ,харесвам хората ,които могат да се шегуват със себе си  Laughing.Десет кг наистина са доста, но всъщност ти колко си висока, защото и това има значение ?Моят мъж все ми казва, че жената трябва да има и месце по кокала Mr. Green. Дани ,радвам се ,че Еди вече е добре Hug. Завиждам ви за морската градина, морето, плажа и тнт ...размечтах се .Тонимирка ,слагаш ли някакви подправки на тиквичките? Марлен ,ако искаш да си хапнваш следобяд нещо мъничко ,измести обяда по -рано Peace. Ани 33 ,и ти си го забелязала- българчетата са най-красивите дечица на света Grinning. Юзерче, Уондърфул ,Верче, как сте милички  Hug?Kами е отговорила изчерпателно на всички въпроси ,както винаги ,аз засега няма какво да добавя .Искам да ви почерпя виртуално, защото днес имаме годишнина от сватбата: [

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 08:11 от aleks

# 151
Забравих поздравчето http://www.vbox7.com/play:2ff389dd

# 152
Привет, Hug

Алекс честита годишнина,нека щастието и любовта са винаги с вас!

# 153
  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА АНИ И АЛЕКС  bouquetМНОГО,МНОГО ЛЮБОВ,ЩАСТИЕ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ[/color] newsm51
  Мина,поздравления smile3501,4 кг. никак не са малко PeaceДейства ли ти Фемимодел-а/Алекс,да,таблетки са-за притъпяване на апетита,ако не се лъжа Thinking/
  Ками,аз в края на юни си заминавам за Добрич WinkЩе направим една разходка с Калоян и София PeaceИначе и ние ще почиваме на Северното черноморие/слабост ми е Wink,на Южното е много пренаселено Confused/,най-вероятно на Каварна....3 поредни години бяхме на Албена,но тази година е много скъпо... Thinking
  Marleen,аз правя пауза след месото/ако е разделна комбинация,както в твоя случай/ около 3 часа-опитай да увеличиш количеството на месцето-така "държи" повече ;-)5 пуканки нищо не са Wink,не се коси Peace
  Аз също не смесвам яйца със сирене Naughty
  От няколко дни съм мноооого стриктна с РХ-ама не смея да се претегля.... Thinking...
  Още нещо щях да пиша... newsm78 ако се сетя,пак ще се включа
   Целувки Heart Eyes

# 154
  • София
Добро утро!
aleks , честита ви годишнина - още много години любов и разбирателство ви желая. Hug
Ками, според "Сила за живот" не се смесват два вида белтъчини, защото са с много различен състав и организма не може да преработи храната. Така че сирене и яйца не може. Но аз понякога ги смесвам - най-вече, когато правя миш-маш. Wink А пък все си мисля, че сиренето и кашкавала като се правят от мляко, би трябвало да могат да се смесват с кис. мляко. Кое им е различното, освен закваската. Thinking Но май по-добре да са си отделно.

Лек и успешен ден.
 Heart Eyes

# 155
Здравейте и от мен   bouquet

Алекс, аз съм висока окло 167см. Мои приятели, коите не са ме виждали отдавна, казват, 4е с тези 10кг отгоре ми било по-добре. Аз обаче не съм на тяхното мнение. Не се харесвам. Свикнала сум да се гледам по слабичка Embarassed
Благодаря за поздравчето.

# 156
  bouquet ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА АЛЕКС!

# 157
  • Варна
                       Бонжур bowuu Алекс честита годишнина и много любов и здраве за цялата фамилия

Много съм доволна от режима, днес съм махнала още 0,5кг, остават и последните 500гр докато си върна изходното тегло и после останалите 6-7кг, които трябва да стопя.
Приятен ден Heart Eyes

# 158
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден Дами !

След няколко месечно "шпиониране " си позволявам да се разпиша във вашата тема . Аз съм като Тони на ВМ-НВД , но се стремя да спазвам и РХ. Това , което допусках като грешка е смесване на яйце и сирене . За протокола - вече се стремя да си запазя килограмите - ( е 1-2 килца ако махна лятото ще е добре ) . 170 см -59 килца.
Слънчев ден  Hug

# 159
Привет!

Алекс, честита годишнина!   bouquet Много любов и синхрон ви пожелавам. Какво става, този месец много годишнини. Явно любовен месец е май, въпреки че приказката е, че красиви са юнските булки. Благодаря ти за комплимента за косата. Да ти кажа право и аз напоследък си я харесвам много. Толкова дълга не е била от сватбата ми насам  Simple Smile. Но тогава беше ярко червена.
Ани, добре изглежда вашата вечеря. Надявам се сте прекарали добре.
Мина, поздравления за свалените кг и по-често се разписвай.
Тонимирка, поздравления и за теб! Изглежда двата режима добре се допълват.
РосиК, добре дошла и ти при нас!
Мише, а ти как така ги качи тия кг? Права си, че е по-добре да ги свалиш преди да забременееш. Тъкмо ще свикнеш с режима на РХ и после ще бъдеш елегантна бременна  Peace
Как си, Софи? Как е настроението?  Моята приятелка се върна от командировка, минала през Търново и ми казва страхотен град, много интересни магазини и евтино  Grinning. Викам знам, ходила съм. Доколкото си спомням просто зареждането на магазините е по-различно. Така че с нея решихме ако моят мъж не се навие да ни вземе със себе си при честите си посещения-ще дойдем с нейния.
Марлиийн, когато на мен много ми се яде нещо или съм гладна (при мен са си две различни неща  Embarassed) и още не е изминало необходимото време след предно хранене, просто ям същото каквото съм яла тогава или нещо, което се комбинира правилно с него. Освен това не се притеснявай, пристъпите на глад скоро ще изчезнат и количествата ще намалиш от само себе си.
Дани, радвам се, че сте добре вече. Сега какви хубави разходки ви чакат. На плаж ще го водиш ли Еди?
Верче, малко имаш за сваляне, затова трудно ще стане. Е, аз с едни 2-3 кг се боря от зимата още. И знам, че са малко, ама тежат ми, не ги искам  #2gunfire
Ками, като си гледаш сама детето е трудно да се разделиш. Но пък ще почваш скоро работа, така че трябва да свикваш. Аз понякога искам да ги заведат някъде бабите на почивка или за ден-два, но те живеят в Бургас и не се случва често. Като цяло аз си ги гледам и двете деца. Грета е на училище, Денис на градина. Оставяме ги обикновено при някоя от бабите в събота вечер, за да излезем някъде до късно. Иначе са си все с нас. Иска ми се това лято да ги заведат някъде на планина за седмица поне, че добре действа закалително за децата редуването на планина и море, но незнам дали ще стане. Аз имам 2 седмици отпуск, но мъжът ми работи много и едва ли ще има време за отидем някъде. Иначе той обича планината. А колкото до плажа, поемам изцяло задължението да направят тен  Sunglasses. Гледам пак апетитни неща сте приготвяли. И Тонимирка дава идеи и Мартея. Много се изкуших от тези рецепти за тиквички. Особено пък с различни сирена. Ама тази седмица съм на плодове. Вчера на череши. Днес пак мисля череши. Много ги обичам, но умирам в момента за домат със сирене и кашкавал. Не мога да разбера защо толкова много се пристрастих към тия сирена. Обичам ги всякакви: обикновено, Дунавия, фета, пушени, топени, кашкавали... Да ви кажа обичам ги повече от шоколада  Crazy Странно, при условие, че мляко никак не обичам. Но мисля че не ми се отразяват добре. Преди покрай диетите според кръвната група бях чела, че моята (Б) понасяла добре млечните храни  newsm78, ама май не е съвсем така. Много ми е интересно, ако можех да си направя това кръвно изследване за поносимостта към различни храни, какво ще покаже.
Така, сега отивам да си измия малко черешки. Усмихнат ден на всички!

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 12:18 от ReGe

# 160
ReGe, тия килограми ги качих изведнъж. И аз не разбрах как точно стана Confused А като спрях съвсем цигарите(пушех по 1 кутия на 1-2 седмици или я влачех цял месец-зависи, но за мен това си е пушене) качих още 2-3 килца и станаха 10 Embarassed
Искам да питам по-опитноте в РХ - мисля за ве4вря да правя пълнени тиквички с кайма. Може ли към тях да си направя салатка от домати и краставици?

# 161
# 162
  • София
Слънчеви поздрави от мен - въпреки гадния дъжд в София  #Cussing out
Направо ни удави  ooooh! ooooh! ooooh!

Много сте сладки и гостоприемни - БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Hug Hug Hug

Софи,
моя приятелка отслабна 8кг за три месеца с фемимодел  Peace
А тя е чревоугодница и стръвна  Joy Joy Joy
Интересното е,
че винаги, когато правя някаква диета,
след втората седмица съм с багажа за гастрото  Sick
Принципно имам някои сериозни заболявания
както и хормонални проблеми ........
Даже с моя черен хумор, се шегувах, че ако някой вземе мой орган,
ша мЪ проклетисва цял живот  hahaha hahaha hahaha

Да чукна на дърво - за сега съм добре!!!
Малко ми прилошава в последните дни,
но мисля, че това е от друга физическа болка, не от моя шашав стомах  Mr. Green

Голям смях пада в къщи от мойто РХ  hahaha hahaha hahaha
Съпруга ми ме обвини, че той дебелее, когато аз съм на диета  Laughing
че се грижа само за котките и как тяхната храна била по-питателна и вкусна  Joy Joy Joy
То и напоследък, храната за котетата много бързо свършва  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Реге, благодаря ти за поздравленията  Hug Hug Hug
Първите килограми са най-трудни и съм истински горда  Wink

Мила ми приятелко   love001
имам честта да познавам чудесното ти семейство
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!!!
Целуни съпруга си от мен  Wink
и ме цитирай
"този мъж е невероятен късметлия
с жена като ТЕБ"  Hug Hug Hug
И да го дариш подобаващо  newsm53 newsm53 newsm53

Хубав ден на всички
и много слънчеви емоции  Hug Hug Hug

# 163
  • София
Алекс,честита годишнина  bouquetПожелавам ви щастлив семеен живот и много любов Heart Eyes

Софи,много ще се радвам,ако успеем да се видим LaughingТрябва да си разменим тел.на лични Wink

Тонимирка,браво на теб GrinningАма сега като свалиш килцата,да не изоставиш пак Crossing Arms

РосиК,добре дошла при нас Hug

Реге,и ние сме така със сиренето и всякави производни LaughingВ хладилника имам 6 вида сирене и кашкавал и поне 2 пъти седмично напоследък готвя с тях.Мъжа ми е луд на тема сирена,просто,и може всеки ден да яде манджички със сирене Mr. Green
А защо мислиш,че не ти се отразяват добре?Да не те боли коремчето от тях newsm78

Мина,винаги ми вдигаш настроението с твоите постинги Heart EyesПоздрави за първите свалени килца Hug

Днес в София наистина е ужасно гадно времето.Не спират тези порои,значи Sick

Калида,къде изчезна отново Tired

# 164
  • да има едно лесно - на мотора
Дами  Hug

Откъм темата за сирената и кашкавалите книга мога да напиша  Mr. Green
За часовете между храненията трябва повече да се съобразявам  , най-вече след като ям месо - 4 часа бяха нали ?
И само да попитам - домати и сирене по таблицата може , нали ? Защото имах някаква схема, дето не даваха  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт