Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 429
  • 361
  •   1
Отговори
# 195
Реге, дано детенце да се оздравее бързо Praynig

# 196
Здравейте милички, днес ви казвам добър ден Hug. Ани33, не съм се успала ,просто от сутринта не мога да се спра, изникват едни непридвидени работи, но вече ми е по -спокойно и сядам да отдъхна за малко. Регенце ,честита ти отличничка,/ забравих в кой клас е  Mr. Green/,а на малкия сладур му пожелавам да се възстановява бързо и да отпразнувате подобаващо двойния празник   bouquet. Обожавам броколи и карфиол със сирена .Калида ,синчето ми изобщо не обича да се снима /не излизал добре Rolling Eyes/. Да, висок е ,но е малко слаб, трябва да качи някой килограм .Иначе доста си приличат със сестра, си русичък, но със синьо -зелени очи,/ а на Аля са морско сини ./ Ако питаш за гаджето- вече няма такова -само приятели са. Разтоварването пак го прекъснах снощи с романтичната вечеря  Embarassed.Днес съм на череши, но нещо не ми е комфортно  Cry.Уондърфул, дано на теб ти понася черешовата диетка ,знам че са много полезни и вкусни плодове, но се подух от тях. Тонимирка, права си за въглехидратите Peace. Аз ще добавя  още нещо, свързано със задържане на постигнатото- ако успеете да задържите едни и същи кг в продължение на 3 месеца, организмът се пренастройва и свиква с тях. После е по- лесно да се задържат .Бифанче, за срещичката утре вечер в р-т .Градина ли говориш? Ако е там, може да се засечете с Мина. Ist ,драго ми е да си отново сред нас  Hug.Юзерче, защо ще си сменяш аватара ?Мерлин ,вечер е най трудно да устискаш, все пак се събирате семейството на масата и ако другите си хапват сладко -сладко, разбира се че ще се изкушиш и ти. Не се отчайвай, все някога ще постигнеш резултати, просто бъди упорита  Peace.Поздрави на всички, които не упоменах Hug Hug Hug, бързам да изпратя поста си ,защото нета пак ми изчезва и се появява ... #Cussing out

# 197
Следя с интерес темата .
И реших да се запиша Simple Smile

Поздравления  на авторката....Kalida  bouquet

# 198
Добре дошла, Дими Hug  bouquet

# 199
Благодаря ти  Grinning
Сигурно ще имам доста въпроси...надявам се да помагате

# 200
  • София
Честит празник на всички сладки дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДа за здрави,весели,засмени и умерено послушни Joy Joy Joy

Реге,бързо да се оправя малкият юнак Praynig.Ох,представям си какво ти е Hug

Дими,добре дошла при над HugРадвам се,че напоследък взехме бързо да попълваме редиците Laughing
За въпросчетата сме на линия Wink

Днес е един ужасно уморителен ден за мен.От 9 часа сме по улиците.Водихме децата в Патиланци,а там се сещате каква лудница е CrazyЗаболя ме главата от музика и песни,и викове.Калоян се превъзбуди ужасно и стана агресивен/така реагира,когато не знае вече какво да направи Sick/.Иначе се забавлява доста като цяло.Пробва всички възможни люлки.И на едно пони щях да го кача,но не можахме да се вредим Crossing Arms
След това ходихме на среща с една приятелка с малко детенце.Там имаше и бой и целувки.Абе,деца Laughing
Сега героя спи изморен.Довечера сигурно ще бодърства до един часа Crazy

Уф,трябва да готвя,а не ми се мърда от стола Crazy
За днес съм замислила пилешки бутчета.Щях да ги обезкостявам и пълня,но май само ще ги метна да се изпекат Mr. Green

# 201
  • София
Реге,аз лично смесвам всякаква видове сирена-обикновено,топено,пушено,кашкавали,извара.Кашкавал и сирене с хляб не ям.
Едва ли някой може да разясни напълно ясно кое е правилно.В общи линии,трябва да си избереш къде да слагаш кашкавала и топеното сирене-при сиренето и изварата или при мазнините newsm78

Ето пак табличка със състава на храните

# 202
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЦА!
И на тези, които се чувстват все още деца!

# 203
Тъкмо мислех да питам дали мога да смесвам сирене и кашкавал и ...Ками ми е прочела мислите Laughing. Благодарско за отговора Hug Много обичам мнджичка поръсена със сиренце и кашкавал smile3521

# 204
Здравейте отново!
aleks казваш, че сме почти съседки с теб. Ти къде живееш?
Ками радвам се, че сме на едно мнение за спането на терасите.
Момичета да Ви се оплача, обяда и вечерята криво ляво си ям разделно, но със закуска все не успявам. Не мога да я наглася и не мога. Преди правих пълнени тиквички с ориз и кайма, ако заменя каймата със  соя става ли?  newsm78

# 205
Здравейте отново!
aleks казваш, че сме почти съседки с теб. Ти къде живееш?
Ками радвам се, че сме на едно мнение за спането на терасите.
Момичета да Ви се оплача, обяда и вечерята криво ляво си ям разделно, но със закуска все не успявам. Не мога да я наглася и не мога. Преди правих пълнени тиквички с ориз и кайма, ако заменя каймата със  соя става ли?  newsm78
Краси Васи, аз съм от Димитровград ,а доколкото разбрах, ти си от Хасково  Grinning.

# 206
  • София
Краси,каймата със соя не е добър вариант.Пробвай да смесиш каймата със ситно нарязаната вътрешност на тиквичките,малко лук,чушка,и всякакви зеленчуци,каквито обичаш.Става много хубаво и доста сочно/от тиквичките/.Отгоре,за по добър вид,можеш да сложиш по 1-2 кръгчета домат.

Какво те притеснява закуската?Ако не можеш да караш само на плодове,хапвай овесени ядки,или кисело мляко с мед,например,мюсли.Или пък 1-2 сварени яйца със някой зеленчук WinkМоже и филийки с някоя зеленчукова пастичка за мазане,филийки с масло и краставичка.
Все пак не сме на някой краен режим.Нагласяй си храненията,както ти е най-добре на теб Wink

# 207
  Привет отново smile3525
  Добре дошла,Дими HugСрещам те из доста теми,радвам се,че дойде и при нас  bouquet
  Аз днес цял ден ходих по задачи-с детето,без детето... Wink и единственото,което успях да хапна между другото е 1 банан и 1 кисело мляко ConfusedЗа вечеря и аз съм планирала пилешки бутчета,Ками Wink-с чесън и различни подправки Peace,ще направя и една салата и готово.
  Заела съм се с оформянето на моя "разделна готварска книга" Wink,изчитам всички рецепти и което ми допадне,си го записвам PeaceОще веднъж,благодаря на всички,които публикувате разд.рецепти  bouquet
  Реге,стискам палци бързо да оздравее малкия юнак Hug
  Още нещо щях да казвам.... newsm78 напоследък доста забравям Blush-преди оправданието беше бременност,раждане....ами сега Laughing
   Хубава вечер на всички  bouquet

# 208
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЛЪНЧИЦА!!!

Да са ни живи и здрави дечицата,
да са късметлийчета и малко дяволчета  Wink

Щип от мен за вашите сладкиши
Hug Hug Hug

И нека в нас
никога не умира детската чистота!!!

Хубав празник   bouquet  bouquet  bouquet

# 209
Здравейте милички.
Честит празник на слънчицата ни. Дано да са ни живи и здрави и винаги на лицата им да греят усмивки  bouquet
Добре дошла на Дими Hug надявам се тук да ти хареса и да постигнеш страхотни резултати.
Реге, много неприятно, че малкия е болен. Сигурно много си се притеснила с такава висока Т. Надявам се скоро да се оправи напълно и да идете да отпразнувате празника на отличничката.
Аз съм много развълнувана, защото утре отиваме на панаир в Попово. Радвам се, защото там имаме много приятели  и роднини, а и скоро не бяхме ходили никъде. Много се и притеснявам за децата, как ще понесат пътя и смяната на обстановката, но дано всичко да е наред.
Ами това е от нас.
Целувки на всички дечица и мами.

Общи условия

Активация на акаунт