Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 472
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте отново, Алекс благодаря за поздравчето, много хубава тази твоята щерка!!! Ива още не иска и да чуе да и чета, по-скоро харесва да и пея песнички или да разказвам нещо напевно. Книжките, които съм купила като ги види в ръцете ми и ми ги взима да ги разглежда, та за сега си пеем. Калида по принцип лягам с нея, но днес вече си бях направила кафе и се разсъних. За сметка на това в 10,30 си легнахме и двете на спалнята и си заспахме едно хубаво. Събуди ме детето чак в 12,30 да хапва. Юзерче то това е план някакъв, апък какво ще хапвам наистина по-скоро се решава в движение. Според зависи малко и от мъжът ми какво му се яде и така. Иначе не ми е малко това, на обед си хапнах една огромна зелева салатка, сега пия зелен чай, към 6 часа ще хапна черешки, а таратора ще видим, ако не съм много гладна ще е таратор, ако пък огладнея ще хапна месо някакво с краставица и готово. Мартеа дано не и остане белег на малката ти хубавица, направо изтръпнах като те четох. Да няма други такива поводи за *фукане* девойката, че много страшно за мама. Реге много сте хубави на коня, никога не съм се качвала и чак ми се прииска. Ани и на мен ми е слабост Еленския и Търновски балкан. Абе и Родопите обичам, въобще планините. Ками , Тонимирка благодаря ви за рецептите, скоро ще се възползвам от тях, особено сега в сезона на ягодите това пседо парфе ми звучи фантастично.
Опс, малката се събуди и ще се обличаме да ходим на разходка. Последната и слабост са люлките, баба и я сложи за пръв път преди седмица и от тогава не пропускаме ден без люлки. Хайде чао  bouquet

# 91
О! Много бързичко върви темичката, момичета! Не съм влизала от един ден и едвам наваксвам!  Hug
Ками благодаря за готварската книга ще ми е от голяма полза със сигурност.
От вчера започнах режимът си: никаква храна, освен плодове, след 18 ч. А от утре ще се пробвам пак с разделното. За закуска как ви звучи филия хляб с масло и мед. Разделно е нали? Не можах да измисля друго по-бързо за приготвяне. А за вечеря - ровя в готварската книга. Мъжът ми въобще няма да се усети, че е на РХ.

# 92
  • София
малко преядох и сега ми е тежко
пиле със зеленчуци
поне се утешавам , че е разделно Confused
ама аз и вода един литър изпих с него
много е лош този навик съм чела: течности с храната, ама ми е толкова вкоренен, че незнам какво да правя Embarassed

# 93
Здравейте мами,

Едвам ви изчетох - браво на вас.
  bouquet

Завърнахме се ние от прекрасната обиколка, но този път имахме много прегрешения спрямо рх. Та по случая вчера бях само на вода, а днес на салатки. Кантарът и той не ми остана длъжен - наказа ме с + 1кг... Иначе си изкарахме страхотно, случихме и на време, и на всичко...

Сега обикаляме за оферти за дограма, че е време да се започва ремонта...

е, това е от мен за сега

welcome на всички, които не съм приветствала

целувки и спокойна нощ

# 94
  • София
Ани,и ние много харесваме Априлци.Миналата година там празнувахме годишнината от сватбата,в Марагидик WinkАз за 3 дена тогава успях да съм стриктно разделна,ама тогава бях много нахъсана и компромиси не правех hahaha
Много се радвам,че сте си прекарали добре Grinning

Софи,и аз съм крайно негативно настоена към Данон и всичките му продукти,но за Активията няма какво да кажа Laughing.Просто е факт,че на мъжа ми му действа чудесно на корема,а и един от най-добрите гастроентеролози му я препоръча.
Аз,например,много рядко ям от нея.Не харесвам Данон,и това си е Sick

Краси,може да си хапваш филийката с масло,но без меда Wink.Него можеш да го замениш със зеленчуци.В Готварската книга има разни сандвичи.Дано нещо си харесаш.

Desconocida,много ти е труден ника.Кажи,наистина,как да ти казваме накратко,че нищо не мога да измисля Joy
Добре е да не пиеш течности по време на хранене.Така си затормозяваш стомаха.Пробвай постепенно да намалиш количеството и така,докато махнеш водата съвсем.Навика е голяма работа,но не е неизкореним Wink

Мади,добре дошла отново Hug

Реге,страхотна снимка Grinning.Много сте сладки и двете Heart Eyes

# 95
  • София
Преди две- три години когато разбрах за РХ  Embarassed търсих книга с рецепти, която да ми помага в готвенето. Намерих една такава книга, в която мноооооого сложно беше обяснено всичко, имаше 5-6 рецепти. Тогава се отказах от РХ. Стори ми се много труден режим.
Преди известно време отново се завърнах към РХ, благодарение на вас   newsm51 и на готварската книга, която ми е безценен помощник.
Така че не виждам нищо лошо, тази готварска  книга да се издаде, по този начин много заблудени души ще разберат / както стана и с мен/, че РХ не е толково сложно и трудно, а всъщност е едно много богато и разнообразно меню.

# 96
  • София
А с пълнените франзели на Ками и сирените топчета пак от нея , събрах очите на гостите си  #Silly по случай РД на сина ми .
Не мога да ти опиша, колко съм ти благодарна, Ками   smile3525.

# 97
  • София
ето, мацки, сменям си ника специално заради вас, да ви е по-лесно  Sunglasses

# 98
  • София
 smile3501 , браво ! Така е много по- добре Мерлин  newsm10

# 99
  • София
Бифана,а-а,направи ги значи хапките LaughingИ при нас имаха същия ефект Shocked
Дай снимчици да видим,де Grinning

А Готварската книга,добре,че беше Надинка да я направи,че познайте кой го мързешееее Embarassed.Тя ще си остане само за нас във форума.Който няма нет,да му мисли Joy Joy Joy
Надинка,всеки път като спомена Готварската книга и се сещам за теб.Как си,мила?Започна работа и вече нямаш време за нас,ааааа Outta Joint

# 100
  • София
Ами, нямам все още дигитален  smile3509. Но ще кажа отново: гостите ме бяха шашнати   newsm20. Сега ме подкупват да им правя пълнени франзели и хапки за РД на техните деца  doh

# 101
  • София
 hahaha,Бифана,и мен така.Моята приятелка ми заяви,че отсега ме предупреджава,догодина за РД на синчето й менюто щяло да е моя грижа Joy Joy Joy

Но хайде да не дразним народа с тия детски вкусотийки,че не са разделни,да му се не види Crossing ArmsАз повечето дори и не успях да ги опитам и малко ме е яд Crazy

На мен пак не ми се спи и отивам да се ровя за нови рецептички    chef

# 102
  • София
И ще ги споделиш с нас, нали ?
Представете си, ако направим среща на разделните, къде ли ще се съберем?

# 103
Представете си, ако направим среща на разделните, къде ли ще се съберем?
И тогава всяка от нас ще пие по една минерална вода че е най разделно  Laughing
Шегувам се но и аз много често съм се замисляла за такава среща. Но съм много далече.....

# 104
Добро утро момичета  Grinning.С голямо удоволствие ви изчетох, много сте свежи напоследък .Ками, знам ,че книгата не е само твое творение, но ти, заедно с Надинка сте най активни ,та затова я кръстих на теб  Hug.Мерлин ,благодаря , и аз се затруднявах с ника ти, ако помниш ,исках да ми кажеш как да се обръщам галено към теб. Мади ,радвам се ,че пак си тук, не се коси за този кг, нали сте си прекарали добре, ти ще си върнеш формата Hug. Момичета, благодаря за комплиментите от името на Аля. Тя в момента е качила кг и много се ядосва на себе си, защото беше започнала да се храни разделно и за много кратко време свали 4 -5 кг без да гладува .Обаче нали ги знаете тинейджърите, бързо им омръзва, та и на нея и омръзна да носи кутийки с храна в училище, а там не се предлага друго, освен хамбургери ,чипс ,кифли ,сладки неща и тнт... Дано през ваканцията пак се навие да се храни като мама  Mr. Green.Прегръщам ви всички Hug и ви поздравявам с една моя любима песен:http://www.vbox7.com/play:03a69042

Общи условия

Активация на акаунт