Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 451
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Роси,домати и сирене може,да Wink
След месото-4 часа се чака до следващото хранене.

Я кажи за сиренцата.Някакви рецептички имаш ли,защото ми се хапва нещо различно Laughing

# 166
Момичета, благодаря ви за поздравите, стоплихте ми сърцето Hug. Мина ,миличка, обичкам те Heart Eyes. Добре дошла на РосиК и от мен .Регенце ,като ми разказа ва Велико Търново ,направо ми се прииска да запаля колата и... newsm01 ,тъкмо ще видя Софи и малката и сладуранка Laughing.Ками ,да знаеш ,страхотно е да видиш някого на живо ,след като си го опознала в интернет  Peace.Тонимирка ,засега ти си шампиончето на темичката ,упорито сваляш килца, браво smile3501 .Верче ,темата за млякото и млечните продукти е малко спорна .При ферментацията на млякото/ ако мога така да се изразя/ стават химични реакции, които променят състава на продуктите,например кашкавалът се приближава до неутралната група, а сиренето- не. Мишенце,на тази височина не са ти много 55 кг, но важното е ти как се чувстваш ,ако ти пречат -сваляй  Hug.Мерлин ,разтоварващи дни се правят с плодове, чай и мед, като редуваш на два часа плод и чай. Може също на зеленчуци на пара, на сокове и тнт... избираш това ,което най- много обичаш и си хапваш с удоволствие  Grinning.А болките в стомаха не вярвам да са от такова малко количество пуканки .Не си мисли непрекъснато за отслабването. Калида ,очаквам с нетърпение включването ти Hug.

# 167
  • Варна
Обядвах вкусна пилешка пържола на скара, краставици-просто така обелени и 1 зелена пиперка
В офиса трудно се храня и все суха храна избирам, но за довечера може би ще си поиграя за някоя манджичка
Ками спокойно-първо да разкарам излишествата,натрупани отпреди 1седмица, а след тях идва ред на още 6-7кг, а след тях поддържане, тъй че тук съм Grinning

# 168
  • да има едно лесно - на мотора
Книгата ще е за вкусовите качества и миризмата им  Wink Иначе една от любимите ми рецепти ( на око е всичко ) е пилешко с 4 или повече вида сирена. Обикновено чета и препрочитам всички рецепти от РХ и накрая си спретвам своя . Голямото предимство е  ( поне за мен )  , че мъжът ми по своя инициатива ми купи тенджери Цептер , а аз си добавих и тиган и всичко става много вкусно .

# 169
RosiK, добре дошла Hug Давай рецептата Wink
И аз много обичам сирена и кашкавал.

# 170
Едва сега ми остана свободно време , за да пиша .
Алекс - Честита годишнина!Пожелавам ви още три пъти по толкова години да поддържате огъня в сърцата си.
РосиК - добре дошла!
Тонимирка - за хапването в офиса и аз съм така .В повечето случаи суха храна , а и е доста неудобно като си извадя кутийката .А си нося и плодове за сутрешна и следобедна закуска. Crazy
Реге а съобразяваш ли се с количеството на плодовете?
Мина - поздравления за  goodscale
Калида - къде се скри пак.Защо така изчезваш от време на време? newsm43
Ох тази седмица  много дълга,а и един ден почивка за какво по напред.За почивка ли ,за домакинстване ли?Как ми се иска да е август и да се приготвяме за море. Whistling

# 171
  • София
Иначе една от любимите ми рецепти ( на око е всичко ) е пилешко с 4 или повече вида сирена.

Роси,за съжаление,не смесвам месо със сирене.Нещо със зеленчуци и сирене нямаш ли?

Аз днес спретнах една измислена супчка от моркови,праз,броколи и застройка от топено сирене/разтопено на котлона/ с парченца пушен кашкавал.Има за дояждане от вчерашния огретен,защото направих огромно количество,и тази супичка ще върви с него Laughing

# 172
 ooooh! ама това хич не е разделно , т. е доколкото разбрах не се смесват 2 вида белтъчини  - ама щото си беше по моя режим  Embarassed  . Иначе пробвах с тиквички и кашкавал  , синьо сирене , топено сирене и Гауда .

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 16:11 от RosiK

# 173
  • Варна
Роси, кажи как по-точно ги слагаш тия сирена. Мисълта ми е такава-вчера си правих тиквички,домати, пипер, лук и масло на фурна и после като стана готово си наслагах сирене Дунавия и то нали е мазничко се разтопи и стана вкусно.Та как ги прибавяш-най-накрая ли, или по време на печене?

# 174
Тони , аз слагам всичко отначало - в йенска тавичка - ред тиквички , ред 1 вид сиренце и така 4 пласта тиквички + 4 сирена . Най- отгоре оставям кашкавала , за да се запече .  Не слагам масло , защото топено сирене е мазно . Това е рецептата на Ками , малко преиначена от мен в подредбата .

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 16:43 от RosiK

# 175
  Здравейте отново lovekiss
  Виждам тук,тиквички и сирена обсъждате Wink-ами това са мои слабости smile3521,особено сирената/аз съм голям почитател и на киселото мляко/-днес правих манджа с тиквички-задушавам ги с малко зелен чесън,отделно разбивам няколко белтъка,2-3 печени чушки и сирене Дунавия/аз сложих и топено сирене Wink-прибавям ги към тиквичките и ги пека във фурната PeaceВчера пък правих "пикантните картофи" от нашата книга-страхотни са Peace
  Любимото ми ястие обаче е броколи с няколко вида сирена-обикновено,пушен кашкавал,синяо/задължително/ и прочие Peace
  РосиК,добре дошла Hug
 Реге,Алекс,много ще се радвам ако дойдете в Търново HugУдоволствие ще е за мен да се запознаем "на живо" WinkДобре сте дошли всички HugДа,града много се разрастна,а относно забележителностите-вие ги знаете Wink
Ками,вие докога ще бъдете в Добрич?Задължително ще се видим Peace Heart Eyes
 Тонимирка,страшен стимул си ти smile3525

# 176
Тони , аз слагам всичко отначало - в йенска тавичка - ред тиквички , ред 1 вид сиренце и така 4 пласта тиквички + 4 сирена . Най- отгоре оставям кашкавала , за да се запече .  Не слагам масло , защото топено сирене е мазно . Това е рецептата на Ками , малко преиначена от мен в подредбата .

тиквичките сурови ли? а вода?
Много добре ми звучи..

Аз ужасно много прегрешавах тези дни - най-вече със сладко - карам си разделно и накрая туп - някоя вафла. ПМС, обречени сме Grinning Ноооо от утре се стягам, на 16ти съм на сватба, купих си супер сладка рокля, много е секси, но ще е по без разни тлъстинки тук-там. И вече без пълнозърнест хляб с кашкавал сутрин - разглезих се. В неделя може, нали не трябва да се прекалява Grinning

А я кажете - как преодолявате страстта към сладоледа? Обожавам сладолед и ще ми е голям проблем, усещам...

# 177
  • София
Ето ме момичета / в случай, че на някоя съм липсвала Rolling Eyes/. Тук съм, с вас, твърдо съм на РХ, но тия дни имах доста работа и само ви чета.
Та да попитам, ще ходи ли някоя от вас на купона - форумски? Аз 80% ще съм там и ще ми бъде приятно да се запозная с някоя от вас.

# 178
  • София
Та да попитам, ще ходи ли някоя от вас на купона - форумски? Аз 80% ще съм там и ще ми бъде приятно да се запозная с някоя от вас.

За кой купон питаш  Wink

# 179
  • София
момичета, срам ме е, ама като си призная, ще ми олекне
ужасно прегреших  Embarassed ядох пиле печено със салата и после... после изядох половин натурален шоколад Sad Sad Cry Sad Sad
сега ми е гадно, незнам какво ми стана, че нападнах шоколада така
чувствам се виновна, случвало ли ви се е Confused

Общи условия

Активация на акаунт