КОНКУРС ЭА ГРИМ!!!

• 10 286
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Гласувах за номер 6  Peace

# 106
  • Перник
Благодаря на всички които ме подкрепиха до сега.

# 107
Аз също не тези, които дадоха гласове за мен.
Бих се радвала да ми кажете какво не е наред в моя грим или по-точно снимка.

# 108
Джесмин постригала ли си се? По-къса ти изглежда косата  newsm78 Изглеждаш направо невероятно!

# 109
Джесмин постригала ли си се? По-къса ти изглежда косата  newsm78 Изглеждаш направо невероятно!
Благодаря  bouquet ами тя си ми е толкова къса, преди време ми беше дълга ,но от една година поне ми е все къса Simple Smile

# 110
  • София
Хайде и един глас от мен за Кошничката  Peace

# 111
djesmin,мацка си душа,разгледах ти албума,малииииии жена вамп.Кефиш! Wink

# 112
djesmin,мацка си душа,разгледах ти албума,малииииии жена вамп.Кефиш! Wink
Еиии  Embarassed благодаря и ти не оставаш по наэад да знаеш Wink

# 113
Гласувах за №9  bouquet

# 114
# 115
  • София, център
Кармен, Кармен, Кармен  newsm10

# 116
Гласувах за  кошничката   Peace
И аз. Peace

# 117
  • София
Гласувах за кошничката,но ще напиша за всеки един мнение,защото някои попитаха ....

1.bubi0909-Грима на очите се е получил много добре,перфектно сливане на цветовете./нищо,че не розовее/.Бих дала повече цвят на лицето,например с малко повече руж./Нали знаете че руж може да не се слага само на скулите/.

2.snow girl-Бих уеднаквила повече тена и поработила малко върху веждите.

3.кошничката-няма какво да кажа.Харесва ми всичко.

4.stiki-Ако работиш с тъмен грим,оцветяването на края на окото,нека бъде с идея по нагоре.За да уголеми и издължи окото.Да озари повече погледа.Бих и придала блясък на устните с помощта на гланц отгоре.

5.karmen{}-Малко е рязка границата на очната линия,може би би трябвало леко да се слее с остатъка на окото/от вътрешната страна/,както и отвън леко омекотяване.И цвета на сенките и на ружа се бият малко.Иначе  ми харесва.

6.djesmin-Харесва ми грима,най си подхожда на зададената тема/смисъл по снимката/.Може би за дневен грим малко ми идва силно червилото.

7.malvinka88-Много хубаво преливане на цветовете.Малко руж като че ли липсва.

8.ani_4ka-Не се вижда добре грима на снимките.А и на двете снимки е много различен,на светло ми харесва-на тъмно ми изглежда и самия грим тъмен.Не мога да преценя.

9.gery gerry-Харесва ми,единствено за дневен грим не бих сложила черен молив във вътрешната страна на окото/откъм нослето-посредата/

Това е момичета,надявам се не се сърдите.Това е моя поглед.

И аз щях да участвам,но не бях в София.

Поздравления все пак!  bouquet

# 118
         Първият конкурс  эа грим эавърши ( общ брой гласове-231) а ето и реэултатите:

33,8%

19,5%

14,3%

На победителите ЧЕСТИТО!!!

ВИРТУАЛНИ АПЛОДИСМЕНТИ И ЦВЕТЯ ЭА ТЯХ! smile3501 smile3525

кошничката прехвърлям топката в твоите ръце, следващият конкурс нека бъде твое дело Hug Чакам също така и да почерпиш!

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 13:50 от djesmin

# 119

Общи условия

Активация на акаунт