КОНКУРС ЭА ГРИМ!!!

• 10 292
  • 134
  •   1
Отговори
# 90
Мерси на целия електорат за подкрепата, както казват политиците    Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss
Чудя се дали има изискване за победа да се спечелят поне 50+1% от гласовете ???  newsm78 Щото ако е така очевидно вървим към балотаж  Joy Joy Joy
P.S. Следващият конкурс НЕ по снимка моля! Очевидно е, че с това изискване не съм се справила, ама хич ...

Последна редакция: нд, 27 май 2007, 19:21 от кошничката

# 91
Аз съм изключително критична личност, и може би няма да ви допадне мнението ми, но ще го споделя.
Първо: Определен грим НЕ отива на всяко лице.
От там малко куца правилото на конкурса да се прави точно определен грим.(като този който е даден за пример)
Второ: Моите уважения, но никой не се доближава до грима(освен Джесмин), по който трябва да се работи. На снимката грима и много силен(артистичен), а повечето снимки, които видях - направо ви е било страх да слагате сенки Grinning

Гласувах за Джесмин, но и този на кошничка много ми допадна като цяло.

Ако има следващ, може и аз да се включа.

# 92
  • София
Гласувах за malvinka88.

# 93
То без да ми се сърдите си мислех ,4е можеше да е малко по-различен регламента.
Примерно грим в розови нюанси и кандидатките да си слагат снимки преди и след.Нали грима е за да ни прави по-хубави , така по лесно би се оценил.. (аз като човек дето розовото хи4 не му отива  Mr. Green)Simple Smile.Поне така си мисля аз:)

# 94
  • вече в собствен дом
Гласувах за кошничката. Другите да си призная/освен на Джесмин/ въобще не ми харесаха и нямат нищо общо с модела.

# 95
  • София
Според мен Кошничката се е справила най-добре с грима който се изисква за конкурса  Hug
Късмет   bouquet

# 96
Гримът на кошничката ми допада най-много, макар че според мен нито един не се доближава до този на Жени Калканджиева (без да ми се сърдят участничките) Wink

# 97
Чудесна темичка.Смятам, че  номер 7 се е справила чудесно, изглежда много естествено и не стои прекалено натрапчиво. Номер 3 също се е постарала. Харесва ми и последната. Абе браво на всички, че проявявате инициатива. newsm44 smile3501

# 98
За мен гримтът е не само да се сложат сенки,руж,червило и т.н.,но и да се склуптурира лицето - така гримът има завършеност,особенно като говорим за конкурс.И понеже се отдавна се занимавам с грим,окото ми се спря на Кошничка - перфектен грим!  bouquet

# 99
Солидарна съм с мнението на Бейб Peace,инак до образеца се доближава най-много Джесмин,за следващата задача съм първа шпага Mr. Green

# 100
Гласувах за Кошничката, но и другите ми харесаха.
Щеше ми се да мога да ги видя на живо или снимани от един и същи фотограф, при едно и също осветление. Така не може да се придобие съвсем реална представа за постигнатото

# 101
Гледам има  желаещи да участват в следващите конкурси  и искам да им кажа-момичета эапочвайте да следите другата тема эащото точно сега решаваме някои подробности Simple Smile хайде чакаме ви там  bouquet

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 20:06 от djesmin

# 102
Гласувах за  кошничката   Peace

# 103
Поздравления за Кошничката! Ти се справи наистина много добре. Искам да поздравя и всички други djesmin,snow girl,bubi0909,stiki,karmen{},malvinka88,stiki и gery gerry  bouquet

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 17:43 от ani_4ka

# 104

Общи условия

Активация на акаунт