Хайде и ние да се запознаем!!!

• 97 481
  • 933
  •   1
Отговори
# 615
Добре дошла Кате, нека коледно настроение да ти даде силе по-леко да преминеш по този труден път

# 616
Кате, добре дошла и бързо чакане   bouquet

# 617
И аз да се запиша във вашата тема. От няколко дни  сме семейството на малката Еми- на почти 7 години . Познаваме се от 2 години от ежемесечните посещения в дом, в който пребиваваше. Но ето, че по Коледа стана чудо и мечтата ми да я вземем за отглеждане при нас стана реалност. Имам 2 деца- на 17 и 14 , които изцяло подкрепиха решението ми да помогнем на всяка цена на това мило момиченце да заживее нормален живот.
Весела Коледа на всички!

# 618
 smile3501 Монда!

# 619
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошли на новозаписаните тука! Един съвет...пишете,че искате да се търси в цялата страна,не пишете само близките до местоживеенето ви домове !Тук при нас има толкова много деца за осиновяване,пишете и Великотърновска област, така и шанса чудото да стане се увеличава....като се търси подходящото дете за вас във всички домове ..които са отчайващо много в България!

# 620
  • София
Монда,
с радост те приветствам с добре дошла при нас, осиновените и осиновителите. Радвам се, че си вече част от нас. Спорна и щастлива нова година на теб и семейството ти.
  bouquet

# 621
  • тъгата в мен
момичета,мили майчета,аз пиша в други темички ,случайно попаднах на вашата тема!
искам само да ви пожелая за новата година,да бъдете здрави ,усмихнати и спокойни да си отгледате дечицата,които ви чакат!прекланям се на вашата смелост и обич!
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!  bouquet

# 622
Монда, добре дошла!
Желая ви много щастливи моменти с малката Еми!!!

П.П. Не е лошо да се отчетеш и във темата "За пръв път във форума", тъй като май си първия приемен родител сред нас newsm78.

# 623
Добре дошла, Монда!Вярвам, че си много щастлива и искрено ти желая весели и безгржни мигове с децата!

# 624
Монда, добре дошла!
Желая ви много щастливи моменти с малката Еми!!!

П.П. Не е лошо да се отчетеш и във темата "За пръв път във форума", тъй като май си първия приемен родител сред нас newsm78.
Aaa...не съм първата- има една мама от Видин, която е приемен  родител.
А за темата- не видях такава.

# 625
Monda, добре дошла!
Светли празници на цялото ви семейство!

# 626
  • Русе
Монда добре дошла и от мен.Сърдечни поздравления за решението.Коледата ви е донесла един от най-хубавите подаръци.Желая весели празници, здраве и щастие на цялото ти семейство, както и на всички съфорумки newsm51. А на децата пожелавам Дядо Коледа да донесе пълен чувал с подаръци santa2  madnoel

# 627
Монда,добре дошла сред нас със своите три дечица.
Коледа наистина е пълна с изненади и чудеса.
За много мами и миналата и тази година Дядо Коледа донесе най-чакания и обичан подарък.
 Hug

# 628
Нека се представя и аз.
Казвам се Дора. На 22 години съм и съм студентка по медицина 4 година.
Омъжена съм от 19 годишна. Съпруга ми е на 26 и е адвокат. 
Имам две осиновени деца. Момче и момиче.
Момченцето се казва Майки го осинових във Виетнам когато бях на 20 години и сега е на 2 годинки и 3 месеца.
Момичето се казва Ана и я осинових миналата година в България. Тя е на година и 1 месец
Обожавам децата си, приемам ги като собствени, въпреки че са осиновени, а след като завърша искам да имам поне още едно. 

# 629
добре дошла doroti  Hug
Това е прекрасно,че за тази си възраст си толкова зряла.
Да са живи и здрави децата ти и да се радвате четиримата на хубавия живот.
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт