Адиланд, лека и успешна сесия

Мики, честито ти християнче!

Хубав ден на всички

Мареничетата са вече големи дечица 
личи че сте си изкарали страхотно, мястото е супер. Бобката е много готин на всички снимки, а ти си в страхотна форма, много си хубава
!
Кажи допада ли ти Америка, свикна ли вече ?
Но нали за това сме тук, да си споделяме и помагаме 
А ти наистина изглеждаш страхотно,а снимките,където Боб4о и мъжът ти са обле4ени еднакво са много сладки 

как са сега бучиците,лецитина помогна ли
аз мисля,че си права да се обидиш и не мисля,че е проява на ревност а си е най нормална реакция
успех със сесията,а за маникюра-отказала съм се от подобни глезотии,сега се ровя редовно в пясъчниците наравно с Боби
за тръшкането и аз се чудя,пробвала ли си да излезеш от стаята 
за самолета е готина идея да купиш няколко дребни нови играчки и да ги покажеш на Катеринка по време на полета
радвам се че се обаждаш 
нали не сте занемарили бебеправенето-стискам палци здраво
Нещо това време ми разваля настроението
Mila,много са хубави снимките
а и вие с Бобчо сте страхотни!
miki,ама и твоите малчовци са мноого хубави!
Айде и от мен малко снимки
Мнооого добри снимки
Не само гледката е страхотна, вие сте много сладки
а и качеството
Да му е кеф на човек да гледа-Разгледах ги няколко пъти
Има една твоя снимка-става за картина. Ей сега ще я копна......

Много е сладък. Къде го подстригваш? Много ми се иска да подстрижа Денито
много бързо хвърчът.
На мъжете свобода не се дава
Те злоупотребяват с нея. И тва за доверието-На мъж вяра нямай
Аз ако съм ще отида лична да се срещна с незадоволената пача-ще ме прощаваш, ама не обичам жени, коита си падат по женени мъже
Ако имаш нужда от подкрепа свиркай
благодаря

я кажи като с най-пресни впечатления, нужни ли са за децата джапанки за плажа, пясъка ще е горещ, пък сандалите ще станат на нищо 
Бях и на контролен преглед за операцията, добре съм, доктора каза да не вдигам над 20 кила
Лошото е, че има едно място където коремната стена е много опъната /незнам дали ви бях казала, ама от 1 месец се треса защо е така/ и има нещо като хлътнатина, та доктора каза, че там напрежението е много голямо и при евентуална втора бременност може пак да се скъса, но да не съм беряла грижа щял пак да ме ремонтира
Та вече съм сама на фронта и сме само двете с Али без помощ от нашите, от една страна съм свръх натоварена /знаете как е - детето, домакинството, готвене
/, но от друга ми е по-добре така, организирам се по-добре, а и Али е много по-послушна като сме сами, има ли повече хора вкъщи става супре капризна...иначе ни е скрила шайбата последните няколко нощи, буди се по 20-30 пъти, плаче, суче, незнам какво й е, и денем не спи повече от час на пресекулки. Иначе в неделя заминаваме и ние на море, вече нямам търпение. 
Препоръчани теми