МАРТ 2006

• 10 608
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Чудесно начало на днешния ден. Много снимки с прекрасните ни дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Адиланд, лека и успешна сесия Peace Peace
Мики, честито ти християнче!  bouquet  bouquet
Хубав ден на всички Hug Hug

# 121
Ейййййййййййй че хубави снимки!!!

Всяка година като дойде това време и се чудя, да отидем някъде на почивка или да се приберем в Бг, винаги печели Бг-то за сега. То хич не става почивка там, защото препускаме от едни приятели кам други, в къщи гъмжи от роднини, но какво да правиш...
нямам търпение да се прибера
 Heart Eyes

# 122
  • София

Еми, много кекси устни има вашта госпойца !
И мойте са такива /колко скромно прозвуча Embarassed/ или по-точно бяха, понеже ми остана един белег от херпес Mr. Green
Мила, снимките са страхотни, Бобчо е голям сладур, а ти изглеждаш перфектно  bouquet
Лия се е научила ако нещо не и хареса, да се "тръшка" на земята и почва да реве с цяло гърло, как ще я отучвам от вредните навици не знам Rolling Eyes
Мики3, страшна прическа има Алекс.
Зоуй, Дани  и станал страшен сладур Hug
Хайде весел ден от нас  Hug

# 123
Привет мамИ!

Супер за всички снимки! Simple Smile Мареничетата са вече големи дечица Simple Smile

Мила добре дошла,  Heart Eyes  личи че сте си изкарали страхотно, мястото е супер. Бобката е много готин на всички снимки, а ти си в страхотна форма, много си хубава Simple Smile!

Ради, радвам се че пишеш  Hug Кажи допада ли ти Америка, свикна ли вече ?
И ние смятаме живот и здраве към края на годината да се разходим до Ню Йорк, че трябва да оправяме документите на малката

Силве, много тъжна ситория Sad Но нали за това сме тук, да си споделяме и помагаме Simple Smile

Ние днес бяхме на консултация девойката тежи 10.750 кг и е висока 82 см. За 3 месеца е наддала близо 1 кг, а е пораснала с 4 см

Цунки!

# 124
Мила снимките ти са страхотни,благородно ти завиждам за хубавата по4ивка HugА ти наистина изглеждаш страхотно,а снимките,където Боб4о и мъжът ти са обле4ени еднакво са много сладки Hug
Мики Алекс има страхотна при4еска и Симона също е много сладка Heart Eyes
Благодаря на вси4ки за комплиментите за Дани Hug

# 125
Благодаря за комплиментите и за Бобата и за мен-много сте мили Hug

и аз разгледах всички ваши снимки и съм възхитена и от снимките и от моделите bouquet
много готина мартенската банда Hug

Дейзи Heart Eyesкак са сега бучиците,лецитина помогна ли
Весе Heart Eyesаз мисля,че си права да се обидиш и не мисля,че е проява на ревност а си е най нормална реакция
според мен мъж ти не е прав и следващия път него го остави с Маги а ти излез на среща Peace
адиланд  Heart Eyesуспех със сесията,а за маникюра-отказала съм се от подобни глезотии,сега се ровя редовно в пясъчниците наравно с Боби
Еми еми   Heart Eyesза тръшкането и аз се чудя,пробвала ли си да излезеш от стаята newsm78
Лили Heart Eyesза самолета е готина идея да купиш няколко дребни нови играчки и да ги покажеш на Катеринка по време на полета
Ради Heart Eyesрадвам се че се обаждаш  bouquet
Герчо Heart Eyesнали не сте занемарили бебеправенето-стискам палци здраво

# 126
Здравейте милички! Hug Нещо това време ми разваля настроението  Confused няма ли да се оправи най-накрая...? Whistling  Mila,много са хубави снимките  Peace а и вие с Бобчо сте страхотни! Hug miki,ама и твоите малчовци са мноого хубави! Hug Айде и от мен малко снимки  Laughing от Неделя с едни приятели  http://s121.photobucket.com/albums/o234/jesssy_03/eugene/?action … rent=e88832c1.jpg

# 127
Здравейте!

Много са хубави всички снимки и моделите, естествено!  Hug

Мами от Варна, казвайте какво е при вас времето. Ще умра от мъка, ако не мога да направя поне един плаж от петък до неделя  Confused Четвъртък така и така ще мине в път. От офиса тръгваме ранния следобяд.  Rolling Eyes

Нещо това време ми разваля настроението  Confused няма ли да се оправи най-накрая...? Whistling  

И мене ме скапва от всякъде времето ...  Close

# 128
Здравейте! Всички снимки са супер! Дано се оправи по-скоро времето, че е ужасно. Много благодаря на всички за подкрепата. Пеперудата на сутринта беше отлетяла...
Лек ден

# 129
  • София
Здравейтеееееееееееее,
Лешо време=повече време пред компа Mr. Green

Мила Hug Мнооого добри снимки Peace Не само гледката е страхотна, вие сте много сладки Heart Eyes а и качеството Peace Да му е кеф на човек да гледа-Разгледах ги няколко пъти FlutterИма една твоя снимка-става за картина. Ей сега ще я копна......
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140304&photo=62
Ей тази, като раклама на очила Sunglasses Peace
Я кажи Бобата с банските на Либеро ли е ? Доволна ли си? И още нещо..........На плажа пълни ли му се памперса с пясък Rolling Eyes

Мики на Алексчо Hug Много е сладък. Къде го подстригваш? Много ми се иска да подстрижа Денито Rolling Eyesама не смея сама.

Цял ден дебна да снимам синигерите да ви ги покажа..ама.. smile3516 много бързо хвърчът.

Забравих да кажа Весе я не се чувствай гузна Naughty На мъжете свобода не се дава NaughtyТе злоупотребяват с нея. И тва за доверието-На мъж вяра нямай Naughty Аз ако съм ще отида лична да се срещна с незадоволената пача-ще ме прощаваш, ама не обичам жени, коита си падат по женени мъже boxАко имаш нужда от подкрепа свиркай Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 18:19 от ketito

# 130
Нели Heart Eyesблагодаря
за банските-да на Либеро са и се пълнят малко с пясък(няма спасение от пясъка),но от германките видях нещо което не ми бе и хрумвало-те сушаха памперс банските и пак ги ползваха-пробвах ,наистина стават за многократна употреба
Памперс банските не задържат течности,пиш,вода,не се надуват и остават леки,единствено от по сериозни произведения пазят Joy

# 131
Ето ме и мен Grinning

много са хубави снимките на всички дечица - Алекс, Вики /Ради пиши по-често/, Дани / каква руса коса само/, Лия, Бобчо  Hug

Мила, да ти кажа все по бански да се снимаш вече, имаш супер тяло Hug я кажи като с най-пресни впечатления, нужни ли са за децата джапанки за плажа, пясъка ще е горещ, пък сандалите ще станат на нищо Thinking
Мерси за вниманието, мойта гърда е вече наред, незнам от лецитина или от хилядата други неща, които правих, но резултата е добър, оживях и този път GrinningБях и на контролен преглед за операцията, добре съм, доктора каза да не вдигам над 20 кила GrinningЛошото е, че има едно място където коремната стена е много опъната /незнам дали ви бях казала, ама от 1 месец се треса защо е така/ и има нещо като хлътнатина, та доктора каза, че там напрежението е много голямо и при евентуална втора бременност може пак да се скъса, но да не съм беряла грижа щял пак да ме ремонтира smile3514Та вече съм сама на фронта и сме само двете с Али без помощ от нашите, от една страна съм свръх натоварена /знаете как е - детето, домакинството, готвене Crazy/, но от друга ми е по-добре така, организирам се по-добре, а и Али е много по-послушна като сме сами, има ли повече хора вкъщи става супре капризна...иначе ни е скрила шайбата последните няколко нощи, буди се по 20-30 пъти, плаче, суче, незнам какво й е, и денем не спи повече от час на пресекулки. Иначе в неделя заминаваме и ние на море, вече нямам търпение.

# 132
Много са хубави всички дечица Hug
Браво на отпочиналите Sunglasses
Ради , радвам се ,ч е ви виждам и се надявам да сте ОК там далече Hug
Целувки от нашата бясна женска компания  bouquet
Извинете ама съм гроги и хич не ми се пише Blush

# 133

Мами от Варна, казвайте какво е при вас времето. Ще умра от мъка, ако не мога да направя поне един плаж от петък до неделя  Confused Четвъртък така и така ще мине в път. От офиса тръгваме ранния следобяд.  Rolling Eyes

Времето тук е хубаво. Само днес духаше малко повече и беше облачно , но не валя.Надявам се да се запази хубаво , че като ви чета и мен така ми действа лошото време. Въпрекиче от разходки не ми остава време за нищо , и за форума също. През миналия уикенд също беше много топло и слънчево и хората щъкаха към плажа, ние със Стела  само  веднъж към 17 часа отидохме и тя веднага се хвърли да събира мидички , но морето не я впечатли особено.
 Нещо немога да разгледам снимките , виждам 1-2 и ми се затваря сайта Sad
 Хубава вечер от мен Hug

# 134

на мен тази ми е любима! много добри цветове, кадриране, емоция! браво Мила!

Общи условия

Активация на акаунт