Борбата с подкожните косми

• 242 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета, чета тук от скоро постчетата ви и гледам всички имаме общ проблем. Значи, ходих на дерматолог и тя каза, че за да се обръщат косъмчетата, кожата е много суха, дори и на вид да не изглежда така. Предписа ми едно кремче, което е СТРАХОТНО! Истината е, че съм пробвала ВСЯКАКВИ кремове, скрабове и така нататък, но това е единственото, което ми помогна! Казва се "EUDERMOL; Body emulsion EXTREMELY DRY SKIN", бяла тубичка е със зеленикаво етикетче. Много ми помогна и вече изобщо нямам. Е, да не казвам чак ИЗОБЩО, ноо най-много 2-3 и то на бедрата. Опитайте го, струва не повече от 5 лева и нищо не губите. : ))) Успех!

# 676
Здравейте момичета, чета тук от скоро постчетата ви и гледам всички имаме общ проблем. Значи, ходих на дерматолог и тя каза, че за да се обръщат косъмчетата, кожата е много суха, дори и на вид да не изглежда така. Предписа ми едно кремче, което е СТРАХОТНО! Истината е, че съм пробвала ВСЯКАКВИ кремове, скрабове и така нататък, но това е единственото, което ми помогна! Казва се "EUDERMOL; Body emulsion EXTREMELY DRY SKIN", бяла тубичка е със зеленикаво етикетче. Много ми помогна и вече изобщо нямам. Е, да не казвам чак ИЗОБЩО, ноо най-много 2-3 и то на бедрата. Опитайте го, струва не повече от 5 лева и нищо не губите. : ))) Успех!

http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=297 … 3078&bilki_o=
това ли е мила?Ще взема да го пробвам и аз поне е евтино..Е сега си гледам краката и е ужас ooooh! С епилатор или кола маска ги махам.не мога да си позволя да ги бръсна,защото са ми твърди и гъсти и ще стане мнооого страшно ако хвана бръснача.

# 677
Jonelaaa и моят дерматолог ми изписа  Eудермол. Съдържа урея инфо: http://www.spirig.bg/urea.php   По- лесно излизат космите от както го ползвам.

# 678
...Махането  на петната и белезите обаче става бавно лично на мен ми отне около 2 год !Успех на висчки с борбата ! Peace
С нещо конкретно или с времето са изчезнали?
Нищо конктретно не съм мазала , с времето и две лета плаж и няма помен и от петна

# 679
Аз съм чувала абсолютно същото за лосиона Excipial -- пак е с урея, пак овлажнява МНОГО, и се изписва от дерматолози точно за този проблем. Simple Smile И доста добри отзиви съм чувала (само че не съм пробвала лично)

# 680
Здравейте момичета. Темата явно е болезнена за много от нас. Накратко аз мога да се нарека ветеран по отношение на врасналите косми.Може би 10 години се боря с това, превърнало ми се е в нон стоп трън в петата. И всичко започна след епилатора. На втория месец някъде още не бях успяла да се зарадвам на гладката си епилирана кожа и се появиха първите подкожни косъмчета... С черна коса съм и светла кожа което прави проблемът ми още по-сериозен. Излишно е да споменавам години наред не се разделях с панталона лете и зима, единственият ми лукс беше пола с плътен чорапогащник ... жалка картинка ... В един момент осъзнах че епилаторът е виновникът минах изцяло на бръснач за краката за няколко месеца всички белези и подкожни изчезнаха и не се появяват повторно ...
Проблемът си остана в бикини зоната защото там все още ползвам епилатор, с бръснача не мога да се почистя добре. до ден днешен се боря с какви ли не рецепти, мазила и т.н
Дълбоко растящи подкожни косми и белези и петна та дори и да не чопля с иглата ...
Като дойде време за море се чувствам като болна, не мога да се насладя на плаж, вода и слънце ..
От доста време съм се насочила към един уред за домашна лазерна епилация Tria beauty laser hair remover прилична цена има в САЩ но го продават само там и в Канада. В Европа го има само в Англия и Испания цената му е двойна .... Дълго време се канех докато не ми писна ... и го поръчах ... всеки момент чакам да пристигне ... СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДАНО ДА СЪМ НАМЕРИЛА РАЗКОВНИЧЕТО!!!
ще пиша тук веднага щом се забележи подобрение ...
УСПЕХ В БОРБАТА !!!

# 681
Здравейте момичета. Темата явно е болезнена за много от нас. Накратко аз мога да се нарека ветеран по отношение на врасналите косми.Може би 10 години се боря с това, превърнало ми се е в нон стоп трън в петата. И всичко започна след епилатора. На втория месец някъде още не бях успяла да се зарадвам на гладката си епилирана кожа и се появиха първите подкожни косъмчета... С черна коса съм и светла кожа което прави проблемът ми още по-сериозен. Излишно е да споменавам години наред не се разделях с панталона лете и зима, единственият ми лукс беше пола с плътен чорапогащник ... жалка картинка ... В един момент осъзнах че епилаторът е виновникът минах изцяло на бръснач за краката за няколко месеца всички белези и подкожни изчезнаха и не се появяват повторно ...
Проблемът си остана в бикини зоната защото там все още ползвам епилатор, с бръснача не мога да се почистя добре. до ден днешен се боря с какви ли не рецепти, мазила и т.н
Дълбоко растящи подкожни косми и белези и петна та дори и да не чопля с иглата ...
Като дойде време за море се чувствам като болна, не мога да се насладя на плаж, вода и слънце ..

Все едно съм го писала аз, вече много се отчайвам, сега ще кумуваме на сватба представете си ужаса, че трябва да бъда с рокля.
  Sob

# 682
vessymark ,очакваме положително включване  Peace

letiziq, не се отчайвай.Знам,че е гадно ....,но пробвай с дълга покля ако няма да се чувстваш добре в къса Tired

# 683
Скрабта за тяло, която ползвам не е точно определена марка. Преди ползвах на Виктория Сикретс, сега си купих от ДМ една дето дори не и запомних марката. Ако някой държи ще проверя вкъщи. Важно е според мен да се прави редовно на влажна кожа и след това да се маже кожата с хидратиращ лосион.
Относно Еудермола, преди две години го пробвах, на мен лично не ми помогна, все пак то просто хидратира, няма ефекта на заздравяване на петната, така че не очаквайте чудеса.
Епилатора, който ползвам е на Филипс, и стария беше на Филипс, в момента го ползва майка ми, и тя няма врастнали косъмчета така ме проблема не е бил в него явно. Не мисля че новия скубе по-добре, но е по-бърз. Просто скороста на въртене на пинсетите е по-голяма, но това няма отношение към врастналите косъмчета.
Аз не казвам, че съм идеална сега, но поне не ме питат хората комари ли са ме нахапали Grinning И ходя с поли спокойно.

# 684
  • София
И аз го имам този проблем и много се дразня като се върна от козметичка /която ме почиства с гореща кола маска/ уж да съм гладка, а по краката - десетки врастнали косми , които си личат. Сега намерих такъв начин за справяне - в банята си търкам краката с утайка от кафе. За мен това е най-добрият ексфолиант! После действам с пинсетата и готово  Simple Smile

# 685
 ThinkingОбмислям да минавам ли на бръснене, че не се издържа вече!?!
Моля ви, някой който практикува епилация чрез бръснене да сподели опит Praynig
... и също се чудя, ако спра бръсненето в последствие и се върна към епилатора дали ще стане по-зле?

# 686
При мен няма как да разреша проблема с бръснача ooooh! На мен са ми толкова гъсти ,твърди и черни космите хем с епилатор  и кола ги махам,а си представям ако почна да ги бръсна Tired Дъщеря ми като седне в мен и вика-боцкаш Embarassed ужас!!!!Плачевно е момичета полужението при мен.Толкова подкожни имам,всяка свободна минута прекарвам в чоплене.Мъжът ми като ме види лошо му става.То на мен не ми е по розово де..Зимата както и да е с дънки все съм,но лятото ми се плаче наистина. Tired

# 687
ходете на фото - епилация ,преди и аз имах проблема врастнали гъсти ,черни косми ,сега положението е направо фантазия ,не съм и очаквала подобен резултат ! Този ,който е измислил фото и лазерната епилация е най-великия човек за мен

# 688
честно казано това не съм пробвала Thinking Но много теми съм изчела и все противоречиви мнения,а е доста скъпо удоволствие и все не мога да отделя толкова пари за да изпробвам при мен как ще е Rolling Eyes

# 689
ходете на фото - епилация ,преди и аз имах проблема врастнали гъсти ,черни косми ,сега положението е направо фантазия ,не съм и очаквала подобен резултат ! Този ,който е измислил фото и лазерната епилация е най-великия човек за мен

Има ли жена проблем с хормоните водещ до нежелано,обилно окосмяване никакво фото-мото не помага Tired

Общи условия

Активация на акаунт