Борбата с подкожните косми

• 242 035
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Епилатора е една от причината за появата на подкожните косъмчета.

# 661
Бях чувала за едни немски кремове,които помагаха точно този проблем. Ще се поразровя и ще пиша при първа възможност  Wink

# 662
  • WonderLand
Аз като че ли си реших проблем с редуване на епилация и бръснене. Така косъмчетата излизат по-лесно и не се получават подкожни, само че проблема при мен е триъгълника. Там и да бръсна и да епилирам все стоя на точки и се чудя как да ги залича или предотвратя. Неприятно е точно в тази зона, а лятото няма как да ги изпека...  smile3547

# 663
За всички които имат проблем с подкожни косми станали като пъпки!!!!!!
Вземате листо от растението " Дебела мара " ,обелвате внимателно ципичката отгоре и слагате върху мястото.Това растение е като ихтиола -извлича гнойта и показва косъмчето,поне при мен има голям ефект,но аз го използвам за големите проблеми,защото не може за всяко косъмче да слагам.....Опитайте безопасно е .....

# 664
След всичко изпробвано до сега и нищо което да ми помогне да се оттърва от гадовете,си взех един лосион No Bump от козметичка дето ходя при нея.Тя ми каза,че имало голям ефект при други клиентки ,даже и по-зле от моите крака и слабини.Мажа се вече почти 2 седмици и май има някакъв ефект,но не много силен.Ако някой го е ползвал да пише.

# 665
За всички които имат проблем с подкожни косми станали като пъпки!!!!!!
Вземате листо от растението " Дебела мара " ,обелвате внимателно ципичката отгоре и слагате върху мястото.Това растение е като ихтиола -извлича гнойта и показва косъмчето,поне при мен има голям ефект,но аз го използвам за големите проблеми,защото не може за всяко косъмче да слагам.....Опитайте безопасно е .....

" Дебела мара " не е ли саксийно цвете?

# 666
саксийно е ,но расте и върху говеждо л...о на первазите на селските къщи ,изключително полезно растение ,но не вярвам да помага - иначе кожните доктори и цялата козметична индустрия щяха да фалират

# 667
Пемзата !!! Момичета ,не ми казвайте че ползвате една и съща за краката и тялото? Shocked Това в кръга на майтапа  Laughing НИкога не съм се сещала за този метод.Но аз ползвам масажираща ръкавица,Много е полезно не само за косъмчетата ами и за кръвообръщението  Wink

# 668
Аз май си реших проблема. След разговор с козметичката, при която ходя за мустаците, не за краката, тя ми препоръча да си правя два пъти седмично пилинг със скраб за тяло по краката, НО не както аз съм правила досега на мокро под душа, а подсушавам кожата и на влажна кожа. Правя го вече един месец и с гордост мога да кажа, че съм почти идеална. А пък аз иначе съм много тежък случай, до скоро не ходех с поли и рокли въобще по цяло лято. Мазала съм се с почти всимки мазила, които ги пише в интернет по въпроса.
Тя ми каза, че за месец и половина би трябвало да изчезне проблема и май е познала Laughing

# 669
... два пъти седмично пилинг със скраб за тяло по краката, НО не както аз съм правила досега на мокро под душа, а подсушавам кожата и на влажна кожа. Правя го вече един месец и с гордост мога да кажа, че съм почти идеална. А пък аз иначе съм много тежък случай, до скоро не ходех с поли и рокли въобще по цяло лято.
Hug Има логика...  А иначе по какъв начин си махаш космите?

# 670
Здравейте момичета да споделя и аз- има доста опит в борбата с тези гадини и след всевъзможни мазила и пилинги се отървах един път завинаги от тази гадост като изхвърлих епилатора !! Имах огромно белези и петна сега ми останаха три дупчици от три косъм които бяха станали като топчета огромни и с гной.Пилинг два пъти седмично , аз го правя с копринена ръкавица също не под душа а на леко влажна кожа и използвам бръснач.За съжаление имам алергия към кола маската и нямам друга алтернатива , но я предпочитам това пред грозните крака ,които си бях докарала .Махането  на петната и белезите обаче става бавно лично на мен ми отне около 2 год !Успех на висчки с борбата ! Peace

# 671
  • тук и сега
...Махането  на петната и белезите обаче става бавно лично на мен ми отне около 2 год !Успех на висчки с борбата ! Peace
С нещо конкретно или с времето са изчезнали?

# 672
... два пъти седмично пилинг със скраб за тяло по краката, НО не както аз съм правила досега на мокро под душа, а подсушавам кожата и на влажна кожа. Правя го вече един месец и с гордост мога да кажа, че съм почти идеална. А пък аз иначе съм много тежък случай, до скоро не ходех с поли и рокли въобще по цяло лято.
Hug Има логика...  А иначе по какъв начин си махаш космите?

Махам ги с епилатор. Междувременно си смених и епилатора, защото си мислех, че по-новите модели няма да ми правят пъпки. Бях решила, че вероятно не скубе добре Laughing
Козметичката ми предложи кола маска, но след като пробвахме на триъгълника кола и се установи, че и там излизат, решихме да не правя кола на краката. Още повече, че имам и доста разширени капиляри и се страхувам да не се увеличат от колата.

# 673
  • Пловдив
Аз съм грозна картинка момичета,помагайте Praynig

Този скраб нещо по-специално ли е,дайте марка,моля ви Peace

# 674

Махам ги с епилатор. Междувременно си смених и епилатора, защото си мислех, че по-новите модели няма да ми правят пъпки. Бях решила, че вероятно не скубе добре Laughing
Козметичката ми предложи кола маска, но след като пробвахме на триъгълника кола и се установи, че и там излизат, решихме да не правя кола на краката. Още повече, че имам и доста разширени капиляри и се страхувам да не се увеличат от колата.

...
И аз имам много разширени вени и капиляри и освен пъпки от кола маската имам и синини.Скоро ходих на дерматолог и ме посъветва да карам на епилатор, т. к колата имала травмиращ ефект върху кожата и като се замисля е много права.Другото което забелязах, че има добър ефект е по- рядкото епилиране т.е при мен през 2 седмици, за да си почине кожата и да могат да израстат космите.
Сега пак съм в процес на лечение, но ще ви споделя като видя траен резултат.Съвета ми към всички с този проблем е да се посъветват с дерматолог и да не си правят експерименти.

Hubavata Jiji новият модел  по- добре ли скубе, решава ли ти поне малко проблема, и каква марка е, че и аз мисля да го сменям? Моят е от 8 год. Braun с пинсети и си мислех, че от него ми стават подкожни. Дори по съвет на козметичка почти го бях изхвърлила и си карах на кола маска уж да се оправя.  Crazy

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 14:51 от suni

Общи условия

Активация на акаунт