Юни месец се задава, на мама радост обещава!

• 17 406
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
И ние се укротихме, както имах болки туй-онуй, сега се спотайва мишката, явно гръмотевиците я уплашиха Simple Smile

# 196
  • FRANCE
Chestiti bebecheta na vsichki! Da sa jivi i zdravi i mnogo da vi radvat§
Da vi se poxvalia i az na 28.05 v 9h04. Se rodi bebe Alexabdra, 2,485, 46 cm. Malkata printsesa izbarza da izleze.  Ot predi malko sme v kasti.

tseluvki

# 197
  • Варна
Chestiti bebecheta na vsichki! Da sa jivi i zdravi i mnogo da vi radvat§
Da vi se poxvalia i az na 28.05 v 9h04. Se rodi bebe Alexabdra, 2,485, 46 cm. Malkata printsesa izbarza da izleze.  Ot predi malko sme v kasti.
tseluvki

Честито   bouquet Да ви е живо и здраво момиченцето!

# 198
Честито,madame!
Сигурно е страхотно да се прибереш с бебето вкъщи.Ако имаш време и желание-разкажи повече за раждането.Ти роди във Франция нали?Как е там?При теб как беше?

# 199
  • София
Честито на Мадаме!

Зоя, много се радвам за Билянка. Да не забравиш да сложиш снимки от изписването или у дома.

Лилибон, искрено вярвам, че нашата дружина всички са корави и всичко ще се нариди благополучно. Мислим за теб и малкия мъж и чакаме добри новини.

Да ви се похваля днес си взех дрешките, които ми бяха обещали, сега знам какво има за до купуване. А утре ще пада пране, гладене и подреждане в гардеробчето. Освен това тези дни си уших перденцата и стаята стана супер кукленска, без да е с бебешки мотиви. А и утре си чакам прословутия комарник за детската, с което ще мога да обявя ремонта за приключил.

До  като чакаме тези дни, кажете нещо за себе си. От толкоз бебенца се улавям, че всяко отваряне очаквам да има ново дете. А ние сме само 76, вижте по всички останали месеци са се записали над 120 момичета. Та докато чакаме и се радваме и стискаме палци, кажете по нещо странично. Например Димитрина ти архитект или конструктор ще ставаш или нещо друго учиш в УАСГ.

# 200
Честито и на madame  bouquet!
Точно тези дни си мислех, че скоро не съм я виждала из форума.
M_mm, и на мен ми прави впечталение, че не сме много, а и не пишем много, едиснтвено сега покрай ражданията доста се активизирахме.
Юлките например пускат през ден нова тема и темите са им пълни с информация.
При нас е доста по-постно.
Ще се радвам и когато се родят всички бебенца, да се включат и нови мамчета,а и да продължим да пишем и то по-редовно Grinning

# 201
  • София
Честито на Madame, да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquetКато имаш време разказвай как е минало раждането, че ние чакащите сме под напрежение и ще ни е интересно.

# 202
Добра вечер от мен! Аз пак съм на линия! Днес цял ден брисах с приятели по магазините, бебока е доста активен и ме натиска с глава имам чувстото че сам се бута!Контракции обаче нула! Утре ще ходя до болницата следобяд около 16:00 и ще уточним на 5-ти кога да вляза в болницата че да предизвикват бебчо! Макар че е много вероятно да не ми е изчислен термина като хората! Пък и се успокоявам че 3 дни не са нищо!Честито на madame!   bouquet Много да те радва бебка и да ти е здравичка!Лека от мен утре вечер ще се отчета ако всичко е наред!  bouquet

# 203
  • Варна
Уси ще ти стискам палци всичко да е наред. Леко раждане и пиши, когато се появи младежът.

Поздрави на Светли и много съпричастност към Лилибон.

Момичета чакам новини.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 204
Съгласна съм, че сме малко,та даже и тия дето ги има в списъка не пишат,за да се отчетат.
Призовавам всички Юнки-родили и неродили да се пишат че са тук или там и какво става с тях!
Иначе,m_mm ,как си запомнила Simple Smile. Ми архитект се глася да ставам и искам да избутам 4ти курс,защото в 5ти ще ми е по-лесно да си гледам бебе.А ти с какво се занимаваш (ако си споменавала,прости ми,но не съм на себе си в края на семестъра Simple Smile ).
А вие момичета,с какво се занимавате,когато не сте бременни?

Иначе аз продължавам да си имам контракции,но неболезнени.Ходя като пияна и спя по цели денонощия.Не съм адекватна,бутам се навсякъде и правя супер много грешки...Утре ще ходим с таткото да мерим тонове и да запалим свещички за бебетата...въпреки че като ходя много ме стягат контракциите,ма няма смисъл май вече да се пазя а?  Grinning
ycu , вероятността да родиш на термин е толкова малка именно защото почти никоя жена не забременява точно на 14ти ден от цикъла си,някои (например аз) даже нямат овулация тогава.Аз още от самото начало знам че съм забременяла по-късно,защото правих наблюдение на тази яйцеклетка,та тези акушерски календарчета са някаква ориентировка,която прекалено стриктно се набива в главите на родилките в България.В много други държави преди 43 седмица не се смята че си преносила,именно заради жени като мен с неясен ден на овулация.Аз самата съм родена в 43 седмица.Разликата е че 40та седмица бебетата се раждат средностатистически 3,200 кг,а в 43 седмица са около 3,700.Аз съм се родила точно 3,700 кг и с гордост мога да споделя,че от ехографиите,които сме си правили дъщеря ми също се движи ужасно средностатистичеки,но с две седмици по-късно.Дано не е посредствено дете като мен после Wink.
ycu ,аз лично смятам да отида при независим доктор да ме погледне на ехограф и даже може да кажа термин 15ти юни или по-късно,за да видя състоянието на води,плацента,както и положението на бебето,но това към края на седмицата,до тогава ще слушаме тоновете и ще се обадим на спешните телефони, на акушерките, ако бебето се кротне (което в нашия случай не е нормално).Така че спокойно,скъпа,не правиш престъпление като държиш бебето в себе си,дори подозирам, му правиш по-голяма услуга,отколкто да го извадиш 2 седмици по-рано...

# 205
Честито на madame! Да е жив и здрав бебчо!!!
Тази сутрин няма спане. Нещо ми е нервничко, защо ли:)
Днес съм отново на тонове и ще помоля за всеки случай да ме видят нещо дали разкритийце няма Laughing
Момичета някой чувал ли е за действието на рициновото масло и по колко трябва да се пие!

До скоро!!

# 206
Честито момиченце на madame да ги радва много и винаги да се гордеят с ней.Момичета нещо и мен сън не ме хваща и аз после съм на слушане на тонове тъкмо ще направя една разходка.Хайде мами за днес поне 2 бебета  Peace като начало на новата седмица. Hug

# 207
  • София
И аз не мога да спя като хората, лягам си към 1-2ч. сутрин се събуждам към 7-8ч., и днес така, но може би това е подготовка за идването на бебо,  Joyче тогава съвсем няма да можем да спим. На мен последно ми казаха, че по последния цикъл термина ми е днес, но аз никак не бързам пък и майка ми днес става на 50г.  party023  cook beer, за което ви черпя виртуално, кой каквото иска   Laughing  Иска ми се  да изчакаме да не са на една дата пък и за сега (за моя радост) си кротува детенце и не бърза да излиза. Засега чао! Следобед пак. Леко раждане ако някое бебче реши днес да излиза.

# 208
Добро утро,аз да се отчета че съм тук.Остават ми още някакви си 18 дни,дано да ги избутам,защото искам бебето да е раче.Чуствам се добре ходя по разходки,но вече се уморявам доста.Докато заведа детето на детска градина и се върна вече съм гроги. TiredБудя се през ноща и сънувам само откачени сънища.
Утре съм на консултация и дано всичко е наред.Малкия ми е със зачервено гърло и сега го умувам как да го излъжа да смуче хапченца за гърло.На 6г стана и немога да го науча,ако знаете някой трик кажете.
GERY80 честита ти рожденичка да е жива и здрава и да се радва на много внучета!
Това е от мен засега надявам се днес да има добри новини.  bouquet

# 209
Съгласна съм, че сме малко,та даже и тия дето ги има в списъка не пишат,за да се отчетат.
Призовавам всички Юнки-родили и неродили да се пишат че са тук или там и какво става с тях!
Включвам се по призива на dimitriana
Момичета, не пиша, защото много яко съм се спекла, по цял ден само чета форума от няколко дни насам и в почивките между четенията - яко рев. Утре е денят. Много съм притеснена и много ме е страх от неизвестното. Дали са хормони или след родилното ще ме преместят в жълтата болница все още не съм сигурна.  Rolling Eyes
Мисля си, че ако не бях с планирано секцио, а да чакам бебчо да си реши самичък някак си по-леко щях да приема нещата, а така като знам датата . . . . . побърквам се  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт