1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 706
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Сега искам да ви помоля нещо-ако имате време и желание-моля ви прочетете това и изпратете картичката до посочените адреси.......нека подкрепим тези почти 15% от семействата в БГ,които немогат да имат деца.

# 271
Вижте това Joy

http://galiushana.multiply.com/video/item/29
и това http://galiushana.multiply.com/video/item/30

Танче нещо се разсейваш и не искаш да ни разкажеш случката  Laughing

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 22:10 от galiushana

# 272
  • Велико Търново
Честити ходещи крачета на Мариса GrinningПожелавам и много да я слушат и само на хубави места да я водят!

# 273
Честити ходещи крачета на Мариса! То голям смях , голяма веселба при вас! Чак на мен ми стана весело!
Честито християнче Божи!
Вече и Калинка докарана с бански, време е да откриваме плувния сезон. Ние сме се заредили с 3 басейна и една лодка и нямам търпение да идват жегите и да се плацикаме на терасата.
Люба,много хубаво го каза да занижим критериите. Аз вече съм го направила, но като ви четох тука тези дни какви са чевръсти всички мами и аз като се разчистих едно по основно, та ми светна малко къщата. Преди време една приятелка като дойдеше в къщи на гости с детето си все викаше: На леля Ани какво и е наредено всичко тука. И аз все си виках какво пък толкова има, че да не ми е наредено. Сега ми стана ясно!  Laughing

# 274
  • Varna
Сиска,честито ти християнче.
 Честити и ходещи крачета на Мариса.
 Пишете за  Плувния сезон- моите вече днес го откриха, докато аз си поработвах

http://images18.snimka.bg/003127661.jpg
http://images18.snimka.bg/003127727.jpg
http://images18.snimka.bg/003127731.jpg
http://images18.snimka.bg/003127733.jpg

# 275
  • Пловдив
Галюшана, много сте сладки  Heart Eyes Браво на Мариса, честити й краченца, много лудории стях й пожелавам  Hug

# 276
Здравейте и от мен!

Честити ходещи крачета на Мариса! Много е сладка!

Аз се позагубих малко, имам доста работа, а и имам едно голямо притеснение, което мира не ми дава. Стискайте палци всичко да е наред!

Иначе Килиан също е номер 1 в правенето на бели.

Лека нощ!

# 277
  • София
Да взема да се отчета и аз набързо, че Румчо май се събуди, но дано успея, докато не е започнал да ме вика усилено. Grinning
Честито християнче на Сиска! Тая Божа много кротка бе, ха дано и Румчо да се държи на ниво след две седмици. Вчера дори се записахме в църквата, само дето не знам от къде ще намеря китка здравец, че искат да носим newsm78
Дано Велизарчо да не се разболява и да могат да използват хубавото време за разходки с мама Peace
Калина позира като модел с банския, много е сладка, Бетинка и тя много се е разхубавила и ме кефи с тая поличка, сладурчета. Май колкото повече растат, още по-сладки стават.
Честити ходещи крачета на Мариса! Наш Румчо хич не ще още, все сгъва коленете да сяда. Галюшана, изглеждаш супер. Според мен не трябва да сваляш повече килограми, слаба си си Grinning
Ох и аз имам нужда да разпусна някъде за 1 - 2 дни без Румчо, май трябва да обмисля вариантите, но и нашите гледачи не са винаги на разположение, пък другите са далеч и малко е трудно с организацията... Rolling Eyes
Люба, твоят МЦ дано не те мъчи по толкова винаги, че си е много гадна тая работа...
Иначе при нас общо взето няма нещо ново, слуша Румчо, а като почне да подрежда вкъщи и да ремонтира пералнята, DVD-то, уредбата, щорите и т.н., избягвам да му казвам НЕ, защото и без това няма да се подчини. Ограничавам достъпа до опасните неща или го оставям да си поиграе с безопасните и като му омръзне, си намира друго занимание. Но май горе долу схваща кое не одобрявам да прави, защото ме поглежда въпросително и ми очаква реакцията.
Кате, дано притеснението ти изчезне скоро Praynig
Хубав ден на всички мушмороци Grinning Grinning

# 278
Добро утро и от мен  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
Най сетне и аз да се добера до клавиатурата и да мога да попиша Simple Smile
Честити ходещи крачета на Мариса!Да я слушкат и водят по весели места!
Ние в петък се сдобихме с нова кола и сега спокойно можем да пътуваме до Априлци(има климатик и Алекс не става на мокро пате при всеки преход Mr. Green)
Днес трябва да ходим на ваксина и мен от сега ме хваща притеснението Rolling Eyes-дано ни се размине без последствия и да не плачка бебо много.
Бетинка е много готина на плажа и аз така се размечтах за моренцееее......
Кате дано ти е без основания притеснението PraynigВиж ако се съмняваш за  EFP-ти го желая от сърце Mr. GreenТи знаеш как е ,но винаги си е притеснително.
Ани да знаеш че ти завиждам за кроткото дете-аз не смея и да си помисля да гледам филм,а камо ли да го оставям сам в стаята(да не говорим за затворена врата).
Сиска честито ти християнче-да ти е здравичка и все така добра!
Моето диване да ви кажа може да кара цял ден на хляб,сирене и бисквити,но нови неща хич не иска да опитва-ще си караме на пюрета до първи клас.И е пристрастен към залъгалката и една хавлиена кърпичка(имаме няколко,но си носим и по 2-3 понякога).Отива си до шкафа с дрехите,отваря го,награбва 2-3кърпи и тръгва на обратно hahaha
Бебо вече стана и ми се скара набързо,че се занимавам с др.неща-отивам да му обръщам внимание Simple Smile
Целувки на всички бебета Heart Eyes

# 279
  • София
Айде,да не ставам досадна...пък и Олчето да не пришпорваме,за новата тема.......

Аааа, "притеснявайте" ме колкото искате, аз откога чакам за изпишем тази...   Naughty Grinning Peace Вече паяжина хванА в Родени 2006...

Честити ходещи крачета на Мариса, много са сладки с мама, Велизар се беше оленДзил  Mr. Green като варена тиква докато ви гледахме на клипчетата! Heart Eyes

Калинка както винаги е номер едно по чар,  елегантност и фотогеничност! Красавица! Heart Eyes

Кате, стискам палци, за каквото и да е! Praynig

Кабранска, и аз съм в отбора на оциклените от събота, но при мен обратния случай - докато ми "тръгне" като хората 3 - 4 дни се мъча от зверски болки, с минимално зацапване, но с максимално подут ефект, (но не в смисъл рекламата на Активия... Mr. Green), нервно ми е, изобщо да не си ми пред очите. Twisted Evil Май от днес се нормализира и дано е така, да не пътувам в такова "красно"  Sick и прекрасно състояние до Априлци, че ще се  #2gunfire
Дано и на Велизаркин този път му се размине, че ще умра на мъка ако пропуснем събитието на годината....... #Cussing out
Като казах Априлци, то не е толкова мястото тук да го обсъждам, ама се чете от повечко хора, та останалите шЪ мЪ прощават Mr. Green: и аз се интересувам как ще се ориентираме да намерим хотелчето, има ли в близост някакви магазинчета и наченки на цивилизация...? newsm78 Въпреки, че сме с една нощувка, багажът е ясно, че ще е много, особено манджата... Grinning Ама все пак, нека се разпишат, пък и с оглед по - бързо да изпишем тая тема, че това първоюнско заглавие вече ми действа смущаващо... идващите и ако имат някаква бегла представа за път, хотел, маршрут, нека споделят, МОЛЯ! Praynig Че аз с ориентациите съм омотана като пиле в кълчища и ако не е Мариян, направо съм се затрила...  Embarassed
А подаръчета ще си подаряват ли екс-рожденичетата? Като на Коледния купон? Мисля, че е хубава идеята да им остане нещо за спомен, унисекс подаръче, до към 10 - 15 лв, какво мислите? Flutter

# 280
Здравейте и от мен! Благодаря на всички още веднъж за милите думи! Сиска, честито християнче! Да ти е жива и здрава и бог да бди над нея винаги!
Ние имахме страхотен уикенд. Решихме да пътуваме за Слънчев бряг и в петък на обяд тръгнахме. В събота сутринта отидохме на плажа с Калоян. Той беше впечатлен, невероятно щастлив. За съжаление водата все още е доста студена и освен крачетата друго не му намокрих Simple Smile Но пък в хотела, в който бяхме имаше басейн и джакузи. Джакузито го нагряват до 30 градуса и този дребният не искаше да излезе от там!!! Като го извадя от водата, започва да плаче, да пищи и трябваше да го кача в стаята, за да не вижда водата и да не плаче. За него беше ново изживяване и страшно вълнуващо. Беше толкова превъзбуден, че три дни вече спи като къпан. Бях му купила бански, но се оказа доста голям, така че се размятквахме по пишка Simple Smile

# 281
Благодаря за пожеланията и на Бъбъл за комплимента но още имам мнооого дрехи в които не ми влиза д-то и ще продължавам борбата искам си дрехитееееее.
Аз съм за идеята на Олчео супер ще е пак да си имаме спомен (ако оцелее де) но все пак е хубаво стига да имат и голяма зала в която да се събереме. Аз съм ходила в това село и да ви кажа на центъра ядох в ресторантчето и това беше в магазина няма детски неща така че ако забравите нещо ще се наложи да чукате по вратите на съседите все някой ще има да ви услужи - не разчитайте на смесения магазин в селото. И аз не знам къде е хотела някой ако е говорил с Елица да каже ако не да звъна да питам но ако всеки й звъне да пита ще и дойде малко повече.

Споделяйте!!!

# 282
хайде и аз да подпомогна изписването на темата

Сиска честито ти християнче - да ти е жива и здравичка!
Честити ходещи крачета на Мариса.
Кате ще стискам палци всичко да е ок.

Днес мъжът ми има рожден ден, става на 30год. и тъй като нямам друга торта ще ви почерпя с тортата на Ралица Embarassed   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2845263   beer2 Wine Glass cook

ние в събота бяхме на пикник. изкарахме си страхотно. Ето снимки ако на някой му се гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70752&photo=52
Там най-сетне моето дете преодоля страха си от тревата.  Че тя ме е една чистофайница, пясък и трева/земя не пипа, да не си изцапа ръчичките. И като падне в тревата почва един рев и трябва аз да ходя да я дигам, но на края на деня вече си ставаше сама като падне.
Това ми дава надежда, че може би ще свикне и с пясъка, че какво море ще е това, ако не смее да стъпи на пясък.   ooooh!

ето ви и една излагаческа снимка на Ралица. 
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3130728
Това ни е новата поза за заспиване, слава богу засега доста рядко си бърка в носа, но съм се заканила тази снимка да си я извадя на хартия и да я сложа в албума, и като порасне да и показвам какво диване е била. Не знам дали се разбира от снимката, но двата средни пръста са и в устата, а показалеца в носа. С Милен се смеехме вчера, че остава да си завре и кутрето в другата ноздра и направо ще избие рибата.

Хайде лек ден, че разни задачки ми висят на главата. 

# 283
не съм чела темата на срещата, но  това ли е хотела http://www.bgglobe.net/index.php?s=-1381&l=0

ако да, ето ви снимките на априлките, те нали бяха преди месец там.
може да ви помогне да си организирате багажа. имало и барбекю и може да си направите сами вечеря/обяд.
знам ли, ще си прецените на място.  Embarassed Embarassed

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132326

# 284
Здравейте, дами! Grinning
Влизам само, да уточня, че Априлките не бяхме в Априлци, а в Усоето - село до гр.Елена.
Да не се подведете!
Иначе снимките са ни това.
Весело изкарване на срещата!
Party

Общи условия

Активация на акаунт