1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 692
  • 289
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
 Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
 Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
 Мартин - nadia_777  снимки

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
 Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
 Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
 Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
 Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
 Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
 Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
 Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
 Гергана - mousy
 Георги - Ilein

Дженика - Jaki33
 Нелия - kalia (Калина)
 Никола - eunos (Елена)
 Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
 Красимира - LaDiDa снимки
 Борис - mania4ka
 Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
 Eлица - alexta снимки   
 Христина - pepsun снимки
 Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
 Мария - meshko106 (Вергиния)
 Радина  - cat11
 Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
 Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
 Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
 Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
 Румен - Bubble79 (Мария) снимки
 Мартин - denz (Деница)
 Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
 Ивет - Tedi_Ivanova
Ребека & Мериян - titini (Таня)

Ивайло - Valja79 (Валентина)
 Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
 Никола - tania_ark (Таня)
 Стела - N a d i a (Надя)
 Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
 Димана - crazykitty
 Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
 Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
 Виктор  - emoli
 Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
 Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
 Ема - pasti4ka

Велизар - мими
 Траяна  - lusmar
 Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
Калоян- Gerssy
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
 Никол - Bubilina
 Емануил - gal79
 Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
 Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
 Ния - еden_haven (Рая) снимки
 Трифон - denit (Деница)
 Кристиян - anita_s (Анита) снимки
 Валерия - malkaMaMa
 Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
 Милена - adi101
 Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
 Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
 Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
 Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
 Лаура - Laura06
 Мая - rien
 Иван - imar
 Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
 Деяна - е_vurbanova (Емилия)
 Васко - kristen снимки
 Виктор - miki i viki снимки

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

СЛАДКИТЕ НИ МАЙЧЕТА СА 151!
ИМАМЕ 79 ДАМИ , от които една двойка близначки на мама titini, И 72 ГОСПОДА , от които една двойка близнаци на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - ol4eto! Blush

Предложения за следващи теми:

1. Прави МАЙската дружина пакости за четирима (Daniele)
2. На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече (didi_r)

Предишните ни теми в "Родени 2006":
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, ЮНИ 2007  - ЛИНК!!!

За мама Калия и Неличка... Cry

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 19:17 от ol4eto

# 1
Олче, отново си се постарала много! И последната ни темичка за рождените дни е много красива!   bouquet

# 2
  Честито на многобройните ни рожденници днес! Да са живи и здрави, весели, палави, игриви и много умни дечица!

Олче, поздравления за прекрасната темичка!  bouquet  bouquet  bouquet

Мешко, да ти отгоровя на въпроса, макар и със закъснение. Там под "дупката" се немира бял дроб, сърце. Дано е от преумора и да не е нещо сериозно. Как си, сега?

# 3
Да се разпиша и аз в новата темичка и да честитя на рождениците от вчера и днес! Да са живи и здрави и винаги усмихнати!
Специални поздрави на Божа!!!

# 4
Страхотна тема!  Heart Eyes
Олче, благодаря ти, мила   bouquet

Не съм си дочела старата тема, но имам работа и се разписвам ,за да следя и тази  Grinning

# 5
Бреееей, аз си проверявам на 'обновени теми' и се чудя защо никой не пише, пък то си имаме нова темичка Grinning
Хайде да ни е честита и  все с хубави неща да я изпишем!  Wink

# 6
Пейзи, някоя друга мама имаше такъв проблем, но не се сещам коя е. Иначе аз съм добре Simple Smile
Олче, въобще не се притеснявай за стъпването на пръсти. Говорила съм с ортопед по въпроса и той ме увери, че няма никакъв проблем. Много дечица първо стъпват така, а впоследствие се научават да стъпват и на цяло стъпало.

# 7
Днес голям ден е бил преди година!Честито и на днешните рожденици!
Да са здрави и добри дечица! Да пораснат обаятелни и неповторими! newsm59 newsm59 newsm59  ura  ura  ura newsm38
Олче, благодарности за новата темичка. Таралежа с обувките и балоните- много симпатичен!
Аз след малко отивам да изписваме дъщеричката на кръстниците  newsm10

Ани благодаря за менюто! smile3525 А като му даваш от вашата храна, ...на парченца с лъжичка или как?
Люба, ние на маймуни станахме вече  Mr. Green, ще трябва да кача снимка на татито, как я баламосва, докато аз пъхам лъжичката в устата.  Laughing
Bubble, успокояващо за мен е, че и други не хапват. Успех и на вас с тази трудна задача.
Приятен ден!

# 8
  • София
За Ол4ето   bouquet

Пастичке, това с залъгването да яде е лошо, ние почнахме с две дрънкалки, а по едно време стигнахме до абсурда цяла циркова програма да изнасям  Rolling Eyes Като осъзнах до къде сме я докарали, реших, че ползите са по-малко от вредите и гледам да свеждам ентъртейнмънта до минимум - в крайна сметка ако на това хранене не му се яде - на следващото. Ако не днес -- утре. Нито е слаб, нито болен, че да го насилвам  Crossing Arms
 мисълта ми е, че с "залъгване с играчки и номера, повече няма да прояде, а ще става все по-взислателна към забавлянията  Crazy При Константин имаше добър ефект когато започнах да му давам храна на пррченца, която сам да яде. Например макарони, топченца от кайма с ориз, парченца пилешко, краставица /Огромен хит - в неделя бяхме на сватба, диването изяде нашите краставици от чиниите и тръгна да се самообслужва и от чуждите, умрях от срам  Embarassed /, домат, картоф, плодове и т.н. Доколкото разбирам твоята девойка иска да са й сухи храните? Може би картоф, кубчета хляб, някакави бисквитки? В тая връзка - някой правил ли е бебешки бисквитки? Ние нали не можем да ядем готовите, че са с мляко, та не сме ги включили в менюто. Мислех си да пробвам да направя някакви с домашно приготвено брашно от елда, ама нямам конкетна рецепта и май ще импровизирам  Crazy

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЧЕТА! С пожелания за здраве и усмивки!

# 9
Олче,ти хубаво ми повдигна настроението,ама да беше писала че има нова тема...че веднъж на незнам колко си верме ще дремя пред компа за по-дълго/днес съм зарязала всичко и оттук ще чакам да им паднат батериите на диванетата....та да се просна да спя с тях следобед/,а гледам никой не пише.......добре,че и все още някаква мисловна дейност мъждука ...та взех ,че проверих за нова тема...А,тя както винаги е разкошна-,но да питам тези дето не отговаряме на критериите от заглавието-да пишем ли или... newsm78/предполагам за един ден няма да го правите на проблем Thinking/

И за да не съм най-кривата и мрънкаща /пак/ да взема да ви почерпя с една Ивчова снимка,че май скоро не съм го показвала/освен на чуждите рожденни дни/:-дано няма масови безредици след като се покажем в цялата си прелест Mr. Green

# 10
Здравейте момичета,

първо да честитя на днешните рожденичета и да им пожелая да растат здрави, палави и щастливи; да получат много подаръци и емоции на днешния ден и да радват хората с усмихнатите си личица!  bouquet

Олче, поздравления за темичката - блести както винаги и е неповторима!! Браво! Hug

Радвам се, че Вели и Сами са се оправили  Simple Smile- знам какво изпитват майките в такъв момент - нали доскоро и ние бяхме така...

Влизам всеки ден във форума, но все не намирам подходяща форма да се включа за да не развалям празника, т.к. при нас семейството се разпада...Не е нещо ново за мен, нито за вас като го казвам за пореден път, но всичките ми опити да сме заедно се провалят...Лошото е, не толкова това, че ТОЙ  се е изнесъл, или по-точно го изгоних преди една седмица заради отвратителното му отношение към по-голямото ми дете, което не е негов син. Лошото е друго - че поради ходенето ми на работа до вечерта няма кой да гледа бебо и той сега е при него... докато аз не измисля нещо.Sad А то нямам какво да измисля, освен че си взех отпуска другата седмица за да си видя за по- дълго детенцето...Така ми липсва, че... направо треперя!!Когато звъня у тях, за да разбера как е - чувам как се опитва да вземе слушалката в ръце и плаче "мама, мама" - направо не мога да спя нощем...Детегледачка не мога да си позволя - абсурд!, а с родителите ми сме в странни отношения - откакто се е родил Съни са го виждали само четири-пет пъти, макар че живеят наблизо. Абсолютни егоисти - не ми се коментира.. Цяла седмица не съм обелила дума - нито с приятелка, нито с колеги - ще ме извините за за негативния пост - сигурно по-късно ще го изтрия, познавайки се...Днес ще си взема детенце за вечерта до утре на обяд - цял ден мисля върху този момент..Минаха ми мисли да се махна от работа за известно време, да замина някъде с детето, но... с това няма да си реша проблемите, а ще се вкарам в други...ох, незнам...искаше ми се да споделя най-сетне с някого как се побърквам от седмица насам, но се оказва, че от месец телефонът ми мълчи - нито една приятелка, нито роднина, нито родители не ме търсят, все едно не съществувам...Как да хвана телефона и да им прекъсна спокойствието на хората и да ги тормозя с моите проблеми ни в клин, ни в ръкав..По-лесно ми е да излея всичко тук, тъй като с вас общувам МНОГО ПОВЕЧЕ, отколкото с всеки друг. Затова - моля за извинение за словоизлиянията ми; сигурно ще се оправят някой ден, някой път нещата... Просто отидете и целунете малките си съкровища до вас, оценете всеки един момент на присъствието им до вас, защото това са уникални моменти...Нека болничките оздравяват бързо, нека рожденичетата празнуват, нека всичко е хубаво, за да мога поне като ви чета да се радвам на нещо и да участвам макар и отстрани във вашето ежедневие, защото сега вие сте моето семейство и ви обичам, но това го знаете...

# 11
Гуен, много мъчно ми стана като прочетох поста ти, защото се надявах (след всичко, което си изживяла и споделяла с нас), семейството ти все пак да се запази. Толкова бяхте влюбени...изглеждате толкова щастливи на сватбения си ден... Но ако бях на твоето място, също бих избрала този път вместо това да гледам как някой се държи зле с детето ми... Може би твоят съпруг просто не е готов да поеме отговорността да е баща на семейство. Искрено се надявам все пак това да е само временно положение и нещата помежду ви (имамм предвид между вас четиримата ) да се стабилизират и да се оправят...
Знаеш, че сме насреща, знаеш, че ще ти помогнем с каквото можем и че можеш да разчиташ на нас!
Защо не запишеш Съни на ясла? Или опитай да говориш с работодателите си, докато се изяснят нещата, да работиш от вкъщи или с намалено работно време...( а докато си в офиса, малчо да е с теб). Ох...знам ли...Не се притеснявай да се обръщаш към мен за каквото и да е! Ще се радвам ако успея да ти помогна!

# 12
Гуен, много е тъжно. Дано имаш достатъчно сили и бързо да се съвземеш. И аз работя, и то откакто Мия беше на 7 месеца, но майка ми пое грижите за нея и съм много спокойна и щастлива, че тя се съгласи. В началото е много трудно, но като осъзнаеш факта, че го правиш за доброто бъдеще на детето си, ти става по-леко. Защо не провериш дали по някакъв начин не можеш да се възползваш от новите промени около майчинството - имам предвид да наемеш детегледачка от бюрото по труда и тогава държавата й плаща заплата. Имаше някакъв такъв момент. Мисля, че е по-добър вариант от яслата.

# 13
Гуен, много е тъжно. Дано имаш достатъчно сили и бързо да се съвземеш. И аз работя, и то откакто Мия беше на 7 месеца, но майка ми пое грижите за нея и съм много спокойна и щастлива, че тя се съгласи. В началото е много трудно, но като осъзнаеш факта, че го правиш за доброто бъдеще на детето си, ти става по-леко. Защо не провериш дали по някакъв начин не можеш да се възползваш от новите промени около майчинството - имам предвид да наемеш детегледачка от бюрото по труда и тогава държавата й плаща заплата. Имаше някакъв такъв момент. Мисля, че е по-добър вариант от яслата.
Мешко, аз не мисля, че такъв тип детегледачка е най-добрият вариант за детето, защото те са някакви безработни, програмата е по временната заетост и , не че искам да ги обидя хората, но някак не ми се връзват като детегледачи. А яслата все пак е създадена с цел да се грижи за децата и да се социализират те...

# 14
Гуен, много съжалявам за това което ти се случва. Не знам какво да кажа, мисля си, че ако ми се случи подобно нещо ще го разкарам и ще си продължа живота сама с децата. Да ти кажа честно възхищавам ти се колко издържа, колко много усилия положи да заздравиш този брак.  Може изказването ми да е незряло, но аз отдавна щях да съм прекъснала всякакви връзки.
А за Съни ми стана супер мъчно, вариант е да го гледа и някоя форумска майка. Аз съм навита, но ходя два дена на работа, но през другите дни изобщо няма да ми натежи да гледам още едно дете. А и Рали ще има с кой да си играе. А пък ти ще си го взимаш след работа. Така ще си е повече при теб, а ти ще имаш време на спокойствие да решиш какво да правиш.

Общи условия

Активация на акаунт