Танче-това дето Ани ни го разправя си е чиста научна фантастика....просто си представих за миг ситуацията със Иво
Ох,свеки пристигна
обаче да ти кажа какво се получава на практика - като знам, че ще идва от сутринта ме грабва един ентусиазъм и ме обзема една изобретателност, та успявам да свърша почти всичката работа преди да дойде. Като се появи свършвам онова, което е невъзможно, ако трябва да съм на линия с Щурчо /търкане с опасни препарати напр./ и дим да ме няма на кино

да ти е жив и здрав палавника, ама бе сериозно обезопасяване на апартамента - няма да минете. Ние вече сме прибрали, вдигнали на високо или заместили с подходящо разместване на мебелите целия апартамент. Е, сам не мога да го оставя за много дълго, но поне няма да се претрепе, ако не ми е пред погледа за няколко минути. А мегдан за бели винаги се намира - последния път докато готвих, Косьо си "подреждаше" шкафа с пакетирани храни /тоя шкаф го инвентаризира по 5 пъти дневно, съседите отдолу как търпят хвърлянето на металните кутии с грах и царевица - те си знаят
/. Отидох до толаетна и като се връщам - какво да видя - един пакет юфка поддал, цялото съдържание на пода и той си умира от кеф да го мачка с ръчички и крака! Призля ми, ама го оставих да си поиграе, пък хванах прахосмукчаката... попнякога ми иде да си я вържа на гърба и така да си ходя, вместо да я прибирам и вадя по Н пъти дневно. А напоследък , откак настоява сам да се храни и парцала за под замислям да си имплантирам като продължение на ръката 

да ти е жив и здрав палавника, ама бе сериозно обезопасяване на апартамента - няма да минете.

. при този случай няма вариант да спи някъде без мен, ако я вземе някой сигурно ще будуват всички цяла нощ.
. при този случай няма вариант да спи някъде без мен, ако я вземе някой сигурно ще будуват всички цяла нощ. 
на добра нощ се буди по 3 пъти, но ако работят зъбките... не ги броя
Обаче, аз си мисля, че ако ме няма, няма да стане кой знае каква драма. Нощем като излизаме, бавачката никога не е имала проблем. Верно-прибираме се най-късно към 2 ч и сукането почва.

Снимки не смея да ви пусна,защото нищо няма да видите
Аз,с всичкия си акъл дадох мин.сряда на един приятел нашия апарат в Германия и той не се върна до събота,та взех на заем от една позната,ама толкова кофти апарат,че ме е яд-снимките са тъмни и размазани,абе ужас,но здраве да е!
То е разбираемо, като се има предвид уикенда и (сравнително) хубавото време навън.
Сутринта го гледах, че езикът му е обложен, ако ПАК се разболее ме търсете вече в Карлуково...
за желанието, старанието и милия жест към нашите малки МАЙски сладурковци! Стихчето е адски специално за всяка една от нас и е много уникално! Благодаря, копирах го и ще го пазя на Велизар!

Както се казваше - не е лесно... 

Само здраве да има, другото ще го преживея...

А парадоксът е, че като спи при тях спи до 7 сутринта непробудно и не търси цици 
Сега довършвам сериала Д-р Хаус - препоръчвам го страшен е
, също Двама мъже и половина, Отчаяни съпруги, Смолвил и Герои
Наблягам на сериалите, че по-лесно ги гледам докато дребка спи, иначе един нормален филм мога и 2 дни да го гледам на порции 
На Калина явно слабото място й е гърлото. За 3 месеца 2 пъти гнойна ангина имаше 

?/А,банския ви е един път...ако нямате търпение да си го ползвате,да налузвам и аз банския на Ивчо и утре да ги водим на басейн
...А,за чистенето,Ванилка, и аз съм от тая порода/или по-скоро бях/...ама напоследък /след доста сериозна вътрешна борба/ се научих първо да оправям спешните нещо/манджата,хранене,смяна на памперс/,после да си обръщам внимание на мен/че все пак по-улиците ходя,да не плаша хората/ и накрая чистенето и другите такива/но пък гледам да не натрупвам работа,че става страшно после/....мерне ли се някоя приятелка -докато си лафим отмятам нещо дето не пречи на мохабета......вечер докато гледам ТВ гладя...абе свиква се......но най-вагжното е да позанижиш малко критериите и най-вече да не правиш предварителни планове/че има една приказка за сметката без кръчмаря/