1 юни на година ще празнува МАЙската дружина!

• 11 701
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Да,бе.......не е честно да няма никой тук-а....че такива като мен ги е срам да се разпишат/не стига,че предишния ми постинг е два метра дълъг,ма поне да е на следващата страница като се отчета пак/,обаче срам,не срам/пък и нали Олчето е добра душа,та пуска теми начесто-ще взема да си кажа каквото исках.....
Танче-това дето Ани ни го разправя си е чиста научна фантастика....просто си представих за миг ситуацията със Иво Shocked/или Сами Shocked Shocked...или двамата Shocked Shocked Shocked/оставени в спалнята....и то не вързани или в кошарата....и на затворена врата....и понеже ми се изправиха всички косми само при краткотрайната мисъл.......,но при нас това просто е неприложимо.....каквото и да правя гледам да съм на не повече от метър и половина два/за да мога да отреагирам/...единствено като спят съм в другата стая и включвам бебефона и тогава пак съм в повишена бойна готовност...докато готвя обикновенно ми изкърмвят шкафовее/но в долните отдавна няма нищо чценнно или чупливо/,а като простирам си играят със щипките,като чистя ми дърпат тръбите или кабелите....абе все така дружно си работим ние вкъщи.....

Ох,свеки пристигна Mr. Green....ще дописвам после/Танче,тоя път бях решила да послушам твоя съвет,ама Асен беше по-близо до вратата/

# 256
  • София

пс. имам си нов любим филм да ви кажа на тези от вас, които са по тази част, ани, миленка(мимето 78), преди беше форест гъмп, сега напраов ме разтърси новия филм с уил смит (много го харесвам още от сериите с фреш принс), та незнам как е преведено заглавието, но се казва the pursuit of happiness. невероятен, поне за мен!
Ванилка - Преследване на щастието го преведоха, мисля, че Уил Смит спечели Оскар за него. Сега като се сещам за него - поредната вариация на темата "Американската мечта", но като го гледах през зимата много се трогнах, чак си поплаках от умиление на края  Laughing А по въпроса за гледачката и чистенето - на 100% те разбирам. Ние затова и наехме нашата, благодарение на мама Екатерина  Heart Eyes обаче да ти кажа какво се получава на практика - като знам, че ще идва от сутринта ме грабва един ентусиазъм и ме обзема една изобретателност, та успявам да свърша почти всичката работа преди да дойде. Като се появи свършвам онова, което е невъзможно, ако трябва да съм на линия с Щурчо /търкане с опасни препарати напр./ и дим да ме няма на кино  Sunglasses

Всички бебоци от снимките са много сладки  Heart Eyes

На Цвети и Калоян стискам много палци за успешни интервенции. Дано всичко се оправи бързо и необратимо  Praynig

Танче, сестро,  Hug да ти е жив и здрав палавника, ама бе сериозно обезопасяване на апартамента - няма да минете. Ние вече сме прибрали, вдигнали на високо или заместили с подходящо разместване на мебелите целия апартамент. Е, сам не мога да го оставя за много дълго, но поне няма да се претрепе, ако не ми е пред погледа за няколко минути. А мегдан за бели винаги се намира - последния път докато готвих, Косьо си "подреждаше" шкафа с пакетирани храни /тоя шкаф го инвентаризира по 5 пъти дневно, съседите отдолу как търпят хвърлянето на металните кутии с грах и царевица - те си знаят  Crazy /. Отидох до толаетна и като се връщам - какво да видя - един пакет юфка поддал, цялото съдържание на пода и той си умира от кеф да го мачка с ръчички и крака! Призля ми, ама го оставих да си поиграе, пък хванах прахосмукчаката... попнякога ми иде да си я вържа на гърба и така да си ходя, вместо да я прибирам и вадя по Н пъти дневно. А напоследък , откак настоява сам да се храни и парцала за под замислям да си имплантирам като продължение на ръката  Crazy

Гуен, гледам Съни със наколенки - вършат ли работа за навън?

Лони, умрях от смях със случката с кучето  Joy

Галя, и аз нямам търпение за срещата! Всъщност някой ходил ли е на Априлци? Чудя се какво представлява градчето, ще има могат ли да се намерят някои бебешки стоки - пюрета, памперси и т.н. ако закъсаме.

# 257
Срам, не срам.... пак ще пиша  Embarassed  Blush

Танче, сестро,  Hug да ти е жив и здрав палавника, ама бе сериозно обезопасяване на апартамента - няма да минете.
Нали, уж го обезопасихме... бях сложла робота към центъра на масата. Ама диването се надига на пръсти, протяга се, все си измисля някакъв начин да направи белята!

Танче,тоя път бях решила да послушам твоя съвет,ама Асен беше по-близо до вратата
Любче, с един бърз скок го сграбчваш за ревера, натикваш го в най-близкия ъгъл и го риташ докато мърда, щом проявява такова неразбиране и отваря вратата на непознати  Mr. Green

Днес дребосъка не знам по каква причина, но се измори доста рано. Сложих го да спи в 19:30. Дано само не ми направи някой номер да се събуди по никое време да купонясва  Tired
Може би умората му дойде от многото работа която трябваше да свърши през деня. Направи щателна инвентаризация няколко хиляди пъти на джоба на количката. Може би не му излизаха артикулите, та се наложи многократно да я извършва  Mr. Green
Прилагам и доказателствен материал за неуморния му труд: http://youtube.com/watch?v=AaGcxCdOHfk
За да не си помислите, че нещо преувеличавам за проверката съдържанието на джоба ви давам още доказателства - от разходката в зоопарка:

Айде стига съм писала , че дето вика Ванилка основно аз изписах темата  Laughing

Ани, за теб не знам, ама май аз ще взема да изпиша този път темата....

Чудя се дали да не ви разкажа и една друга весела, семейна случка.... ама още малко ще се почудя щото тя не малко, как да кажа... интимна.

Няма ли някой да ме спреееееее?!?!

# 258
Чудя се дали да не ви разкажа и една друга весела, семейна случка.... ама още малко ще се почудя щото тя не малко, как да кажа... интимна.

Еее, свърши вече! Да не беше казвала че е интимна! Хайде разказвай! Че вашите случки винаги са интересни! Ако някой ще спира Танчето да я спира докато е време, аз влизам в ролята на подстрекател!  Twisted Evil

Ванилка , тоя филм дето го препоръча трилър ли е? Аз след малко ще гледам тоя по БТВ, бил много хубав!

# 259
  • София

Еее, свърши вече! Да не беше казвала че е интимна! Хайде разказвай! Че вашите случки винаги са интересни! Ако някой ще спира Танчето да я спира докато е време, аз влизам в ролята на подстрекател!  Twisted Evil
И аз, и аз!

А филмът не е трилър, по истинската история на някакъв чернокож милионер е, разказва се как е успял.

# 260
  • София
aйде танчеееееее, давай случкатааааааа!

ани, филмът е суперрррррррр! Wink

# 261
Този филм много го рекламират тука и съм гледала някакви откъси от него, а и интервюс Уил Смит и сина му, който участва във  филма като негов син Mr. Green Само че няма как да теглим филми, щото ще ни сбарат и освен на кино няма къде да се гледа засега, а откога не съм ходила на кино...
 Кабранска, тя и Йони ходи като Ивчо, току направи няколко крачки и като цопне продължава на 4 крака, че по-лесно Mr. Green

# 262
Привет!
Само влизам да се разпиша набързо, че ще ходим на среща с форумските мами от нашия град.
Да ви се похваля. Вчера свекърите изявиха желание да вземат Гоги за следобеда и да спи вечерта у тях. Доста се почудих, но накрая им го дадох, че той и Хасан хора и има нужда от малко време за себе си. Че като юрнах Динко по магазините - набързо си закупих няколко нови парцалки и оттам вечерта ходихме само двамата на китайски ресторант. Еее, почуствах се и аз като бял човек. Много добре ми дойде и се разтоварих страхотно. Отдавна не ми се беше случвало, пък и вечерта се наспах. Но вече ми е мъчно за Зайко и отиваме да си го прибираме.

Танче, голям бандит този Никола. Като гледах клипчето и той май от нашия отбор - похапва си боклуци от земята. Вчера предиобед моето диване беше решило цигари да пуши и обираше де-що види фасове по земята. Имам чувството, че се забавлява на реакциите ми като хукна да го гоня да ги хвърли. Абе, луда работа.

Танче, не ни мъчи - казвай, не вярвам да има кой да те спре.

А за белите - нали и у нас е обезопасено, уж. Ми то на пода ще се фрасне и пак ще успее. Вчера се довърши като пана навън и се удари върху старата си синина, този път я аранжира и със стабилно ужулване на бузата носа и крака. Пък и са толкова изобретателни. Сега вече се качва на спалнята, но нещастието не стига до тук - научи се да ходи прав по нея и аз пак съм ей така  smile3511 

Желая на всички весел ден, а аз ще тичам, че ще закъснея!

# 263
  • София
добро утро!

смайли, иди на кино, разпусни, ех и на мен ми се ходи... но добре, че е възможността да се теглят торенти още тук в Бг, иначе рядко ще мерна филм  Embarassed 

лони, блазе ти за преспиването без гоги, миа суче нощем и при мен е невъзможно да стане. има ли и други такива като мен, вързани Mr. Green, освен духи (за вас знам, че сучете по много и през нощта)?

миа яде един път сериозно, през останалото време просто се буди и заспива само след като си дръпне  hahaha. при този случай няма вариант да спи някъде без мен, ако я вземе някой сигурно ще будуват всички цяла нощ.  ooooh!

# 264
  • София
добро утро!

има ли и други такива като мен, вързани Mr. Green, освен духи (за вас знам, че сучете по много и през нощта)?

миа яде един път сериозно, през останалото време просто се буди и заспива само след като си дръпне  hahaha. при този случай няма вариант да спи някъде без мен, ако я вземе някой сигурно ще будуват всички цяла нощ.  ooooh!
Аз съм друга вързана  Tired на добра нощ се буди по 3 пъти, но ако работят зъбките... не ги броя  Tired Обаче, аз си мисля, че ако ме няма, няма да стане кой знае каква драма. Нощем като излизаме, бавачката никога не е имала проблем. Верно-прибираме се най-късно към 2 ч и сукането почва.

Хайде чао за сега, отиваме на зоопарка, да се видим малко със себеподобни  Monkey

# 265
Ванилка, ние не сме вързани през нощта, но аз пак не си го давам да спи другаде. Ама то к'во ми пречи детето. Тая сутрин ме събуди в 9.43ч. Добре че е той че не знам до колко ще откарам ако не ме събуди. Но пък сутрин трябва веднага да го накърмя, търси си тогава, затова ми е по лесно да спи при мен отколкото да ставам рано и да ходя у баба му преди да се събуди.

А тоя филм вчера Сблъсъци някой да не се е вързал да го гледа, голяма простотия!

# 266
  • Велико Търново
Добър ден,мацки Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИ ПАТЕРИЦИ НА РАДИ И ВЕЧЕРНИЦА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ,РАДОСТ И КЪСМЕТ!

Пипив,сигурна съм,че си изчела де що е изписано за хидроцефалията,но аз,тук във форума знам една мама,която има дете с хидроцефалия и още когато е било малко са му сложили клапа и сега си е добре-ходи нормално,играе,с логопеда се справя добре.Пожелавам от сърце на Цвети да постигне добри резултати,а за теб много сила и вяра Hug

Гуен,надявам се и при вас нещата да се нормализират!

Аз,вече си имам християнче!Не съм писала толкова време,защото Божа беше с гадния летен вирус и със стомашно разстройство получено благодарение на тъпата и майка,но това е друга тема!От четвъртък сутринта да събота сутринта ми се взе акъла,но Бог си гледа работата и в събота всичко беше ок.Кръщенето в катедралата мина супер-Божи и звук не издаде само пипа на отеца кръста и здравеца,а най и хареса като я потопи в купула.В ресторанта всичко беше супер,но гостите и те бяха неразположени и това малко скофти празника BlushСнимки не смея да ви пусна,защото нищо няма да видите CrazyАз,с всичкия си акъл дадох мин.сряда на един приятел нашия апарат в Германия и той не се върна до събота,та взех на заем от една позната,ама толкова кофти апарат,че ме е яд-снимките са тъмни и размазани,абе ужас,но здраве да е!

Това е от мен за сега!Хубав ден на всички! Hug

# 267
  • София

Няма никаква активност в нашата темичка...  newsm78 То е разбираемо, като се има предвид уикенда и (сравнително) хубавото време навън.  Laughing Казвам сравнително, защото тук в нашата елитна  Mr. Green Дружба духа много силен вятър...  Confused
Незнам вече как да го обличам това диване, времето е адски променливо, а на него много малко му трябва.  ooooh! Сутринта го гледах, че езикът му е обложен, ако ПАК се разболее ме търсете вече в Карлуково...  #Cussing out
Сега спи, аз използвам намалението да сътворя новата темичка, ама като гледам с каква "скорост" изписваме тази, май не трябваше да си давам толкова зор. Rolling Eyes
А н и, аз веднъж ти благодарих, но още веднъж да ти дам една голяяма  Hug за желанието, старанието и милия жест към нашите малки МАЙски сладурковци! Стихчето е адски специално за всяка една от нас и е много уникално! Благодаря, копирах го и ще го пазя на Велизар! Heart Eyes  bouquet Hug

Сисе, радвам се, че се разписа, аз да ти кажа каква интуиция съм развила  Embarassed, то този форум вече ми е изпил акъла. Embarassed Сънувах ви, че сте болни с Божа и аз пиша на ЛС на Кабранска да ме светне какви хомеопатични илачи да ви НОСЯ  Shocked До В. Търново... Много "удобно" ще ни е и на двете...  hahaha Както се казваше - не е лесно... Grinning
Честито ти християнче, Господ да я пази и закриля, да й показва чудни и прекрасни посоки в нейния живот, да е здрава и щастлива малката буболечка! Heart Eyes

Чао от нас засега и лека почивка на почиващите, аз имам още малко време, докато дребосъкът се наспи и пак ще гледам стерео...  Crazy Само здраве да има, другото ще го преживея...  Laughing Whistling Praynig

# 268
  • Пловдив
Ванилка, Калина също суче по 1-2 пъти на нощ, но аз съм я оставяла при бабите  Mr. Green Оставям им изцедена кърма и всичко е наред  Peace А парадоксът е, че като спи при тях спи до 7 сутринта непробудно и не търси цици  ooooh!
Също така и мен ме пишете в отбора на филмовите маниаци  bowuu Сега довършвам сериала Д-р Хаус - препоръчвам го страшен е  Peace, също Двама мъже и половина, Отчаяни съпруги, Смолвил и Герои  Grinning Наблягам на сериалите, че по-лесно ги гледам докато дребка спи, иначе един нормален филм мога и 2 дни да го гледам на порции  Blush

Честито християнче на Сиска!
Олче, дано Вели не се разболява  Praynig На Калина явно слабото място й е гърлото. За 3 месеца 2 пъти гнойна ангина имаше  Confused Сега й предписаха хомеопатично, което превантивно се дава за подсилване на имунитета на гърлото. Одеве четох и в сп. Моето бебе пишеше едно хомеопатично за имунитета Салиция май беше  newsm78

Ето да ни видите и по бански, нямам търпение да видим морето вече  Crazy

А ето и една малка рошла
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142184&photo=4

П.П. Щях да забравя - от днес си имаме нови 2 зъба - вече са 7 броя за героя  bowuu

# 269
Миленка,вие да не присадихте коса???Или за няколкото дни дето сме ви оставили без контрол,сте я пуснали дълга Wink?/А,банския ви е един път...ако нямате търпение да си го ползвате,да налузвам и аз банския на Ивчо и утре да ги водим на басейн Mr. Green......
Айде,да се разпиша и аз/че от вчера имам за довършване,ама след свеки/която едва ли скоро ще дойде пак неканена,че такива лекции и дръпнах вчера/ходихме и на кръчма/абе ресторант,ама аз тъй си го броя/,после и ние се пробвахме посред нощите филм да гледаме/"Парфюмът"по романа на Патрик Зюскинд-една от любимите ни книги вкъщи/...ама сме заспали и двамата пред Тв-то,та днес ще се опитваме да го догледаме.......Иначе мойто мъж за пореден път вчера ми събра очите/и не мога да не го похваля,че нали все го плюя тук/-вчера като се опретна и оправи два броя брави,тоалетното казанче,един магнит турна на мрежата на терасата.....купи ми огледало за спалнята и днес безропотно обикаля с мен магазините и мъкна после чанти/абе златен ми е той...или поне докато не ме вбеси яко ще съм на това мнение Mr. Green/...а и днес гледа Иво ,а аз спах почти до обед/ама се наспах де/.......та няма да правя проблем ,че отвори вчера вратата.....
При мен още си тече мощно/7-ми ден/ .....и направо вече взех да се плаша,дали е нормално това..........ама ще чакам да понамалее и отивам на АГ..........
Иначе и аз съм от вързаните-и покрай сукането и покрай липсата на благонадеждни гледачи.....единственото ми оставяне е това в понеделник,за концерта/ама пък после малката пиявичка не ме пусна цяла нощ и цял ден....а сега направо се чудя как ще се ходи до Каварна без него-че там ще е повече пътя newsm78...А,за чистенето,Ванилка, и аз съм от тая порода/или по-скоро бях/...ама напоследък /след доста сериозна вътрешна борба/ се научих първо да оправям спешните нещо/манджата,хранене,смяна на памперс/,после да си обръщам внимание на мен/че все пак по-улиците ходя,да не плаша хората/ и накрая чистенето и другите такива/но пък гледам да не натрупвам работа,че става страшно после/....мерне ли се някоя приятелка -докато си лафим отмятам нещо дето не пречи на мохабета......вечер докато гледам ТВ гладя...абе свиква се......но най-вагжното е да позанижиш малко критериите и най-вече да не правиш предварителни планове/че има една приказка за сметката без кръчмаря/
Сиска,чесстито ти християнче....и дано и Божа и Вели да сяа здрави и повече да не притесняват мамите си...
За Априлци и аз исках да питам-какво има,че ще почвам да стягам багажа отдалече...да знам какво да взема/ и без какво ще може...че ми е бедна фантазията как ще се натоварим.........
Смайли-ние на зълва ми и пращаме филми през Скайп-а...ако искаш да те абонираме и теб....../ама кажи какви харесвате,че тя е все недоволна....нищо,че иначе немогат нищо ново да гледат/
Танче-значе като пишеш все едно за наша гордост си го писала......абе ще гледам да не обменят много опит на Априлци с Никола,че ние щуротиите бързо ги усвояваме........дори и в момента се катери по мен и иска да кара един трактор по бюрото...а го свалям за поне 1234567път оттук........но той само ме обикаля и атакува от другата страна........
Айде,да не ставам досадна...пък и Олчето да не пришпорваме,за новата тема.......

Общи условия

Активация на акаунт