Недоносени деца - 1

• 22 381
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Средната земя
ТЯ ДОЙДЕ.  Confused

# 121
Малеее,кви сте оси всичкиииии Mr. Green,я оставете горките женици да се радват на внуците си Joy Joy Joy
Я стига с тия свекърви,дайте нещо за мъже,да си говорим ааааааааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
Ама за нашите си мъже или чужди Twisted Evil

# 123
  • varna
Ами айде  newsm10
 Я кажете като са недоносени децата ни-това направили мъжете ви по съпричастни за отглеждането им?-помагат ли повечко?  Simple Smile
моя за  пръв път става татко ама гледам да не му спестявам много от грижите-държа да ми помага ,само по някой път не го изтрайвам  Simple Smile защото ми прави забележки всеедно е отгледал няколко деца  umnikuu

# 124

Аз съм ЗА чужди  Mr. Green
Моят е малко (доста) разсеян, ако не му кажа за нещо изрично да ми помогне не си мърда пръста. Кара си го по старому. Само дето не се шляе чак толкова с приятели както преди. Дойде си вечер и се кльопва пред компа с биричката да тегли торенти. Само трябва да ходя по него и да му напомням, че трябва да свърши разни неща, което ме кара да се чувствам като цербер. Явно си мисли, че това да ходи на работа е достатъчно  #Cussing out А аз имам нужда от неговата помощ, не от тази на майка му...

# 125
леле мим4о все едно говориш от мое име същите сме и ние като седне пред компа и като почне да тегли филм след филм все едно ще отваряне видеотека или пък едно судоку като е изтеглил от нета и докато не го свърши не става и аз все трябва да го тикам да направи нещо не се сеща ли или си казва тя се оправя и без мен  Mr. Greenабе мъже все трябва да им казваш какво да правят не се сещат сами

# 126
забравих и аз да кажа за свеки
като я питам нещо съвет да ми даде все незнае като не я питам все дава акъл иначе не ме дразни кой знае колко ама е по добре да сме сами но няма начин в една къща живеем ще си траем иначе ще се скараме пък не искам да се обтягат отношенията ни пък и мъжа ми доста се съобразява с нея така че гледам да си трая

# 127
Хаха, моят само че тегли музика. Сякаш ще се свърши музиката по света. И аз съм много музикална, но той е направо меломан. Напоследък взе да сваля и филми - да го питаш защо. Преди не теглеше. Понякога ми се струва, че си измисля разни безсмислени занимания само и само да не го хвана с нещо сериозно. Не знам това докога ще продължава, но честно казано на мен взе да ми писва  Naughty

# 128

Аз съм ЗА чужди  Mr. Green
Моят е малко (доста) разсеян, ако не му кажа за нещо изрично да ми помогне не си мърда пръста. Кара си го по старому. Само дето не се шляе чак толкова с приятели както преди. Дойде си вечер и се кльопва пред компа с биричката да тегли торенти. Само трябва да ходя по него и да му напомням, че трябва да свърши разни неща, което ме кара да се чувствам като цербер. Явно си мисли, че това да ходи на работа е достатъчно  #Cussing out А аз имам нужда от неговата помощ, не от тази на майка му...
Че то за мен ,вашите са си чужди Mr. Green,я да вземем и по една снимка да пуснем,па да ги огледаме дружно Laughing
mim40  ,внимавай с тия лафове за торентите,че знае ли човек в днешно време Laughing

# 129
Аййде аз съм първа,ама ви го показвам за малко,че ако ме надуши......лелееееее
Тази е актуална ,отпреди седмица,на връщане от Германия,тя и Вики още е с превръзка на окото,ама вие гледайте него ,не нея Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144174

# 130
пък аз си мислех, че само моя е така  Tired

# 131
  • Добрич
Аз от моя мъж не мога да се оплача, помага ми , когато има време, но времето му е кът, така че може да си представите колко помага Joy.

Вики , много е готин мъжа ти Peace

# 132
ето го и моя  Mr. Green В нашето албумче е. Хайде, момичета, давайте и вашите мъжовци. Може да сложа тези дни снимка и на свекито. Само ще помоля ако има хора със слаби сърца да не я гледат!  Mr. Green

# 133
# 134
Здравейте момичета!
Аз също съм майка на недоносена щерка - Александра. Роди се 1750 гр в 33-34 г.с. На 12 юли ни изписаха 2140 гр. Радвам се, че  съществува такава тема. Съжалявам, че не можах да прочета всичко и моля да ме извините за въпроса. Кой и как открива наличието на херния при децата? На мен от неонатологията никой нищо не ми е казал, а от 2 дни съм притеснена за малката защото има колики.

Благодаря ви предварително за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт