Недоносени деца - 1

• 22 383
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • Средната земя
Дано Тери се възстанови много бързо  Praynig

# 61
Ето ни тук сме Hug. Всичко мина добре. Малкият човек се държа се мъжки. Сравнително бързо и безпроблемно излезе от упойката. Днес ни свалиха и превръзката. Очето (зеницата) изглежда малко странно, но доктора каза, че ще се оправи с времето. Също описа операцията като много успешна. Имаме и DVD с нея и аз вече го гледах (нищо не разбрах в интерес на истината) Сега ни остава да го пазим да не си бърка в очите и да му капем капки за да се възстанови по-бързо. След 20 дни сме на преглед отново, а по-късно сигурно ще имаме и контактна леща.

# 62
  • Варна
Mim40, много се радвам, че всичко е минало добре. newsm44
Сега чакаме добри новини и от Viki i mama   fingerscrossed

# 63
Доколкото знам операцията на малката Вики също е минала успешно. Направено е каквото трябва, усложнения не е имало. Сега само чакаме Viki i mama да се включи и да разкаже.

# 64
Viki_76, ама много сте порасли, бре! Какво е това 8.150 кг, 68 см  ooooh! Браво, браво! И то при всичките болешки! Страхотни сте!
Мен пък ме нахапа някаква гад по единия пищял - имам едно 10 ухапвания  Shocked на близко разстояние. Не е комар. Умишлено си взехме от тези уреди на Chicco за контакт. Паяк, може би  newsm78. Дано не наръфат Тери, тези гадини, че ще се видя в чудо!

# 65
  • Средната земя
Мим40, много се радвам за вас! Стискаме ви палци  newsm10

# 66
  • Средната земя
Дави се похваля: Вчера направих страхотна следобедна закуска на Жани, за първи път яде мое произведение Party
Та да ви я кажа ако някой реши: сложих вода на котлона и няколко парченца ябълки, за да се сварят, добавих и една кафена лъжичка захар.
предварително разтворих малко нишесте в студена вода и като се свариха ябълките добавих нишестето-веднага се сгъсти. Натроших една бебешка бисквита и хубавичко намачках всичко. Нарочно не пасирах, за да свиква с по- едри частици. Накрая добавих и половин пюре от ябълка. Стана доста като количество та си хапнахме и двете  Laughing

# 67
Опалянка запис и от мен в новата темичка  Hug

mim40, радвам се че операцията ви е минала добре, сега само бебчо да се възстанови бързо  bouquet
Успех и от мен на Viki i mama  Praynig

zipur, закуската ти звучи страшно вкусно наистина  Wink

Хубав ден от мен   bouquet

# 68
Мим40, много се радвам за вас! Стискаме ви палци  newsm10
Peace Браво на вас! Герои сте!!!

# 69
mim4o и аз се радвам за вас че всичко е минало успешно и сте си в къщи вече пожелавам успех и на viki i mama дано и при тях да е така всичко наред  bouquet

# 70
ivanah с какво храниш твоето бебче захранила ли си го с нещо освен мляко и даваш ли сокове или още не то е по голямо от моят влади но не много затова ако не те затруднява напиши ми моля те  bouquet

# 71
ivanah с какво храниш твоето бебче захранила ли си го с нещо освен мляко и даваш ли сокове или още не то е по голямо от моят влади но не много затова ако не те затруднява напиши ми моля те  bouquet
Захраних го на 3 навършени месеца /не корегирани!/, започнах със сок от ябълка, после ябълка и морков. Харесваше му, не усетих да получава колики..така продължих докато навърши 4 месеца. Тогава дадох плодово пюре. Днес за пръв път дадох и зеленчуково-картоф...Педиатърът ме посъветва така...каза, че по принцип ако бебето е изцяло на кърма, има логика да бъде захранено по-късно..но щом му се дава и АМ е по-добре да бъде захранено по-рано, в противен случай често се получавали анемии  Tired Бебчо беше изцяло на кърма 2 месеца след изписването от болницата /но в болницата пък 20 дни го хранеха с АМ/. След това кърмата започна да намалява /или неговите нужди да се увеличават   newsm78 - аз не го кърмя директно, а цедя и давам..това също влияе на количеството кърма, което се произвежда.../И така сега половината му хранения са кърма, половината АМ... Все още не съм започнала да замествам изцяло дадено хранене с пюре.

# 72
Честита нова темичка  bouquet.Присъединяваме се иние Hug.Моят син се роди в 32г.с.,тежеше 1780кг. ибеше висок 43см.Сега е на 6 1/2 месеца и тежи 6500кг. и е висок 65см.

# 73
julia asenova, добре дошла!  Hug
ivanah, сега правихме кръвни изследвания на детето и хемоглобина му беше точно толкова, колкото и когато беше на кърма. Няма анемия, а е изцяло на АМ от 2 месеца насам. Захраних го в началото на 6 месец (некоригирана възраст). Според мен адаптираните млека са наблъскани с желязо и какви ли не други елементи, витамини и добавки. Та поне при нас не даде отражение късното захранване - напротив детето си наддаваше идеално само на млекце.

# 74
  • Варна
Добре дошла на julia asenova Simple Smile
С хемоглобина и Вики няма проблем, а и той е само на АМ от около 2 месеца. Като го изписаха от АГ в епикризата му имаше препоръка да му давам Малтофер (желязо) по 2 капки дневно и така давах до миналия месец.

Общи условия

Активация на акаунт