Недоносени деца - 1

• 22 382
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • Средната земя
[size=14pt]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ISKRA V.S. И ОТ НАС!!! [/b]
[/size]

# 106
благодаря ви момичета за поздравите и вие бъдете щастливи и красиви мамчета   bouquet а в обзор не е нищо особено само дето си имаме море и това е достатъчно за лятото вече има туристи чужденци социално слаби по хотелите все възрастни такива нашите баби и дядовци на техните години не могат да мръднат от в къщи а те направо да не им се начудиш всичко хубаво ви желая и ви чакаме на морето  Grinning

# 107
ISKRA V.S., ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ!

JULIA ASENOVA, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!

# 108
  • Варна
Честит рожден ден, iskra.v.s !

Желая ти много здраве и да си най-обичаната мама!

# 109
Ох,чакайте и аэ да ви се оплача от моята свеки.Преди да се роди детето не съм имала проблеми с нея обаче сега е ад.Не си говорим вече 20 дни което между другото е за 5 път,защото мъжа ми и каза да не виси постоянно над главата на детето,но тя не се сърди на него а на мен.Живеем ведна къща и слава богу на различни етажи и се подминаваме по стълбите,но ако трябва да съм честна на мен ми е по-добре да не ми се качва.СЕга изкара,че аз не съм й давала детето,което не е вярно,но съм се зарекла да не и го давам,защото непрекъснато го носи,приспива го,а той попринцип си заспива сам и само го мляска #Cussing out,е вярвайте ми това ме влудява,100 пъти и направих забележка и тя пак си прави каквото си знае.Като я видя вече направо ми се повдига.Онзи ден даже ми каза,че съм кобра Mr. Green

# 110
Хайде Юле, присъединявай се към отбора "Анти свеки". Моята слава Богу не живее при нас иначе надушвам скандала от километри  Mr. Green
Тъпото е, че мъжа ми запазва някакъв вид неутралитет по въпроса и се прави на недоразбрал, а пък и така му изнася между двете "кобри"  Mr. Green Наслушала съм се на проповеди от рода на "Не бива така, тя е майка на мъжа ти, все пак!"; "И ти ще станеш свекърва един ден, живот и здраве", но не мога, не знам нещо не се получава при мен явно.
Днес тя все пак успя да ми вдигне кръвното при всичкото си старание да не ми лази по нервите тези дни. Дори вече не знам кога ще си заминат на село. Започвам да параноясвам. Скоро ще мина на фаза кошмари и следва или   smile3511 smile3514 или  box bash #2gunfire

# 111
  • Добрич
Добро утро , момичета Hug

julia asenova ,честит рожден ден   bouquet(на патерички). Много здраве, щастие и любов!

# 112
Оле, Юле като те слушам и направо ми настръхва косата, защото май и при нас започва да става същото Sad Ние също ЩЕ живеем в една къща и като си представя че по цял ден ще ми виси някой на главата или ще глези и размятква малката, направо се побърквам  #2gunfire
Силно се надявам при вас нещата да се оправят....ама щом не разбира от дума, какво да говорим  ooooh!

# 113
Присъединявам се към клуба анти свеки с двете ръце и двата крака.   
Мерси за пожеланията Диди.
Теди не се притеснявай твойта пък може да е добра newsm78

# 114
хаха, има ли такива?

# 115
хаха, има ли такива?
Моята е много добричка и тактична Blush

# 116
ivanah, значи твоята е черната овца  hahaha това в кръга на шегата, да не се обидиш  Hug

# 117
Аз пък нямам свекърва т.е. имам, но не я познавам. Имам жена на бащата на мъжа ми ако ме разбрахте, какво искам да кажа Но тя ни най-малко се меси в отглеждането на сина ни.
А като се замисля, че аз един ден би трябвало да стана свекърва.. ooooh!

# 118
 Joy Joy Joy Как ще се обидя бе...Гордея се чак  Crazy

# 119
ТЯ СИ ТРЪГНААААА  newsm44 newsm68 newsm44 moresmile

Общи условия

Активация на акаунт