1 Юни е сега - ще празнува АПРИЛската тайфа!

• 8 339
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
здравейте момичета! има ли априлки които от септември ще пускат децата си на ясла? и дъли сте  приети в държавна или частна ясла?

# 151
  • София
Мецанке  Hug добре дошла отново!
Тъкмо се плашех, че кърмачките намаляхме и ти се появи да заздравиш позицията ни Simple Smile
Аз също кърмя, моето голямо момче на поискване и започнах да шокирам дядовците в парка  Embarassed

Наде
, подсети ме, че не съм купила бански на морското си чедо Simple Smile Че и време не остана - в петък тръгваме за Варна.   car003  grinning039
Смини, усещам, че само мене чакате да се появя, че да се видим всички с Мисчето  smile3521

Тусана, при всички положения Емо ще е в частна ясла - към фирмата на мъжа ми са сключили договор с някаква ясла и мисля като се завърна да обиколя и да видя какви са условията. Дотогава се надявам да му редуцирам суканията  до сутрин и вечер преди сън.

# 152
приятно прекарване на морето.нали знаеш ,че и моята дъщеря ина също е родена на 10.04.06г., ние тежим 9900гр. и 81 см. самво.

# 153
  • София
Мецанката си е мецанка! Hug

Раче, това значи ли ,че на есен с песен...? Ще го даваш ли?

Мецанке, аз спрях кърменето поради заминаване, но не съжалявам, защото стана безболезнено и бързо! Отсъствието ми допълнително допринесе и като се прибрах, Мати хич и не помнеше, че някога е сукал! Беше ми много странно!

# 154
Хепароид Зентива е мехлема за синини  Peace

Раче, ние в събота потегляме за Поморие, дано ни е хубаво времето, че ще се изям от яд и ще полудея от скука  ooooh!

# 155
  • София
[Тъкмо се плашех, че кърмачките намаляхме и ти се появи да заздравиш позицията ни Simple Smile
Направи ли ти впечатление, че на срещата болшинството бяха кърмачки  Heart Eyes

Като ви чета и пак почвам да се отчайвам на тема перфектен родител. Има ли и друг, който си гледа детето сам, няма кой да му помага в дом. работа, няма работа и си признава, че си цапва детето по ръцете?

# 156
Нуни, стискам палци ремонта да стане както сте го замислили и възможно по-скоро да се преместите  Peace Къде ще е това  newsm78

Енви, ние със Стенли сме по цял ден навън. Излизаме към 10ч, отиваме на някое бебешко кафе и там аз се опитвам да пия кафе, а той си играе с децата. После отиваме за кухнята, яде и се разхождаме малко, за да заспи и като заспи отиваме в някоя тиха градинка, после като стане си играе и яде следобедната закуска и така си играе до следващото спане или докато не се приберем. Ако е много топло го прибирам да яде и спи на обяд вкъщи, през това време си върша каквото имам вкъщи и се прибираме после към 8.30ч.

За зъбите и аз ползвам Дентинокс и съм много доволна, защото от една седмица и Стенли се събужда с писъци през нощта и не може да спи.

Писах за респекта, защото моето дете е изключително палаво. Това го казват всички. АЗ нали нямам база за сравнение Heart Eyes Чупи, блъска и реве тръшка се и т.н. Трябва да има някакъв начин да бъде накаран да не пипа тук и там. След-като плясването по ръцете на помага, а напратив , кажете как да се правим?! С обяснения не става, по цял ден повтарям това не, така не се прави т.н. Резултата е пак да бърка в печката, да се мъчи да изкорми компа или други истории. Всички играчки се блъскат в пода и се трошат. Стигнах до там, че да не му давам по-хубавите. Просто ми е жал, хората са дали пари, а той ги троши още пред тях ooooh!
Иначе страшно лъчезарно дете, много се смее и бърбори постоянно. Но е послушен само извън къщи, т.е. при бабите си. В същност той ходи много рядко де, така че не е нещо като разглезване от тяхна страна.
Уф, много го обичам, ама съм страшно изнервена.

Е това все едно съм го писала аз  ooooh! Но го пляскам леко през ръчичките, само когато пипа контактите и кабелите.

# 157
Като ви чета и пак почвам да се отчайвам на тема перфектен родител. Има ли и друг, който си гледа детето сам, няма кой да му помага в дом. работа, няма работа и си признава, че си цапва детето по ръцете?[/color]

С изключение на последното се познах по описанието. Но аз пък понякога си изпускам нервите и викам - това брои ли се?

# 158
Данче, споко!  Hug Отговарям на всичко, изброено от теб,
с изключение на едно.  Mr. Green Нали заради това питах за разходките, че ми е гузно, че като не мога да си ошетам шетането ограничавам децата си от разходки. Rolling Eyes
И аз това си мислех наскоро, че на срещата имаше много кърмачки и повечето от тях отбиха след това. Thinking
Много хубав аватар бе, Данче, да го изпапкам целия!!! Heart Eyes

Вени, Нуни/ца/, страхотен режим на разходки имате! Благородно ви завиждам! Peace

Леси, щастливка е твоята сестра с теб! А тя форумка ли е също!? Wink

# 159
  • София
Като ви чета и пак почвам да се отчайвам на тема перфектен родител. Има ли и друг, който си гледа детето сам, няма кой да му помага в дом. работа, няма работа и си признава, че си цапва детето по ръцете?[/color]

С изключение на последното се познах по описанието. Но аз пък понякога си изпускам нервите и викам - това брои ли се?
Не, щом си бременна с малко дете си в категорията Супермен опс Супермам!  Mr. Green

Енви, ти с твоята хубава и уютна кухня и ти си към перфектните
  Mr. Green

# 160
  • София
Енви, режима добър - времето кофти! Rolling Eyes

# 161
Joy
Т`ва е само за снимката, Данич! Mr. Green

Вени, времето е като за нас - домоседите!  Mr. Green Нека отдъхнем от жегите - поне тук ни беше доста жежко напоследък!

Вече втора вечер съм без мъжо сама с децата... #Crazy
И дали, да не разлея по едно алкохолно!?
Но ще спазя благоприличие и ще изчакам ракиено време. bowuu

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 17:36 от envia

# 162

Ами аз отговарям на описанието освен с цапването... Но - "танту за кукуригу", ако не е едно, ще е друго, в резултат на лабавата ми дисциплина моето дете е най-лекьосаното, къщата ми е на вили и могили, а нервите които спестявам на детето си ги изливам върху ... свекърва ми, да речем, напоследък  Twisted Evil

Перфектни родители няма, има хора с различни приоритети - не по-добри и по-лоши, просто различни. А ако ти е приоритет да не си шляпваш детето и все пак го правиш въпреки желанието си, тогава вече става дума за тежка преумора на майчето и то (майчето, а не детето) има нужда от почивка и глезене   grinning039

Тусана, моето ще го давам от септември  Cry подала съм молба в държавна ясла и чакам за резултат, да видим дали ще стане, но и за частна много мисля...

# 163
  • София
Аз съм сама вече месец - свиква се!
Но да сипем по една след 8, че до тогава съм с отговорности! Crazy

# 164
Мецанкеееееееее  Hug
Аз също не го удрям, гледам да сведа НЕ-тата до минимум, обяснявам (или поне се опитвам винаги) защо не трябва да се пипа или прави нещо си ... Кало също се тръшка като иска нещо, което не е за него, но гледам да го ангажирам веднага с друго нещо ... А за гушкането и целуването .. ами в изобилие е, не се удържам, пък и не искам Wink

Напоследък само чета, не ми остава време да отговарям, но днес свърших работа сравнително рано и се зачетох в темата дето Юлчето спомена вчера и познайте как си уплътних времето Embarassed докато Кало се наспа. Домакинската работа и аз я върша предимно вечер като заспи Кало, но вече далеч не съм такава перфекционистка каквато бях ... смених приоритета ...

здравейте момичета! има ли априлки които от септември ще пускат децата си на ясла? и дъли сте  приети в държавна или частна ясла?
Калоян от септември ще е на ясла - приет е в държавна.

Общи условия

Активация на акаунт