Къде сте ФЕВРУАРКИИ?

• 18 923
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Мислите ли че ще е нужно толкова от рано да казвам на шефката си!?
Изпадам в ужас само при мисълта за това. Като зная с колко мъка ми разписва отпуските. Сега сигурно ще има да мрънка и да пуфти - какво ще правят и някакви такива  Confused
А за прегледа на видеозон и аз мисля да изчакам следващия месец.

# 136
  • София
Привет на всички нови мами!
Вчера бях на док. Видях бебо, но за сърчицето било рано още. Каза да ида след две седмици и тогава. Започна да ми се гади и ми изписаха Деган. Уж малко по-добре се чувствам, но много ми се спи. Искам да питам работещите мами - казахте ли на шефовете си?  Grinning Аз вчера казах на моя и той реагира по възможно най-хубавия начин! Така, че моя шеф е най-добрия!
Току що влезе една луда дето се прави на врачка и ми каза че съм била бременна с близнаци и да се готвя за аборт. Сега обмислям дали да ревна или да ида да я удуша #2gunfire

Моля те само недей да се връзваш на подобни прости и зловредни изказвания, родени от нечий болен мозък! Сложи си "дебелата кожа", че ще ти трябва тези месеци за напред и се разсей с нещо друго да забравиш глупостите. Аз пък искам да ти пророкувам, че всичко ще е наред и ще си една щастлива мама догодина! Не забравяй, че лудите и пияните са навсякъде и се пази! Все пак мисля да кажа за бременността си в работата чак след 3-ти месец, че сега така или иначе всичко е на кантар и никой не го интересува толкова...стига да не решат да ме товарят прекалено, но май за сега няма такава вероятност:)

# 137
Ако може да се пооплача малко днес - много ми се гади хора, ще умра  smile3556. Направо е непоносимо. Мисля си обаче дали не е започнало да тупти сърчицето та така изведнъж взе да ми се гади. На всичкото отгоре съм и на работа, уффф.
 Направо изпаднах в ужас като си мерих вчера булчинската рокля и установих, че много ми стиска в кръста, абе направо си ми е малка. Качила съм 3 кг за един месец откакто купихме роклята. Сега ще ми я приправят. Другия ми голям проблем е , че в събота на сватбата ще е 40 градуса и както ми прилошава и ми се гади постоянно, пада ми и кръвното и с тази стегната рокля и бюстие в тази жега -    smile3514 не се виждам, просто не знам как ще издържа, сигурно ще колабирам.  smile3511

# 138
Ако може да се пооплача малко днес - много ми се гади хора, ще умра  smile3556. Направо е непоносимо. Мисля си обаче дали не е започнало да тупти сърчицето та така изведнъж взе да ми се гади. На всичкото отгоре съм и на работа, уффф.
 Направо изпаднах в ужас като си мерих вчера булчинската рокля и установих, че много ми стиска в кръста, абе направо си ми е малка. Качила съм 3 кг за един месец откакто купихме роклята. Сега ще ми я приправят. Другия ми голям проблем е , че в събота на сватбата ще е 40 градуса и както ми прилошава и ми се гади постоянно, пада ми и кръвното и с тази стегната рокля и бюстие в тази жега -    smile3514 не се виждам, просто не знам как ще издържа, сигурно ще колабирам.  smile3511
Ние за това решихме с милото сватба да правим догодина-живот и здраве-с бебчо......

# 139
  • София
Даммм...и ние църковния брак ще го спретнем като се възстановя живот и здраве догодина, а за подписването, може и съвсем скоро да стане...формалности...ще видим как ще го организираме. Но цялата дандания по сватбата е според мен прекалено изтощаваща за сега, а пък и предпочитам да кумулираме финанси за бебо, отколкото да ги пръснем по празненства...сватбата си е бая разход:(

# 140

Mr. Green Сещам се за моята сватба. Тогава бях бременна с първото и то в седмия месец Joy Едва устисках ритуалите и се пльоснах на стола в ресторанта. Събух си обувките, разкопчах си ципа на роклята и не мръднах цяла вечер. Миличка хапвай си, да не вземеш да гладуваш заради тая рокля. Ще ти я пооправят и времето няма да е толкова горещо - ще видиш, всичко ще бъде наред. За гаденето има какви ли не лекове. Питай твоя док да ти изпише нещо.

ephrossina много ти благодаря за милите думи. Дано да си права. Не че съм повярвала на оная, ама се чудя и така де е,каква душа трябва да носиш, че да кажеш такова нещо.

# 141
  • София
Mama nat, хич, ама хич не си мисли и не вярвай на подобни глупости, че с какво е толкоз по-велика тази жена от теб, че тя да може да гадае?!Аз съм върл враг на такива гадателки и тем подобни(не ангажирам никого с мнението си) ама никой не може да ме убеди, че някой може да ми предскаже каквото и да било. Най-малко имаш нужда сега от такива емоции. Мисли си положително, мини през някой бебешки магазин, разгледай сладурските дрешки и аксесоари за бебета(аз бих и си купила нещо, не съм суеверна), просто се зареди с положително мислене и енергия Grinning

6tastliwka, роклята не я мисли- ще я отпуснат, но виж това за лекарство против гаденето е добра идея-  да си спокойна и да серадваш на този весел празник. Хайде, пък чакаме и снимки с усмивки Grinning

# 142
Аз на моята сватба бях в третия месец и дори на една проба на роклята за малко не я наповръщах. И аз съм с ниско кръвно - бях като в безтегловност и нямаше момент в който да не ми се гади. Сватбата ни беше на 19.08 в невероятна горещина най-голямата за 2000 г.
Изненедата беше, че на този ден и за миг не ми прилоша, майка ми ми сложи червен конец в чантата незная дали има някаква зависимост. Всички така се бяха объркали около организацията,че в един момент само аз бях в час и ги подсещах. Нито едно хоро не пропуснах - повечето дори водех, не седнах от 10 ч. до 22 ч. и си веселих и забавлявах от сърце.
Не се отчайвай и вярвай че всичко ще е наред. Аз самата не очаквах като си знаех състоянито, че всичко ще мине така добре и до днес се радвам на късмета си.
Стискам палци  Simple Smile
Сигурна съм че ще си много красива и очарователна булка

# 143
 Здравейте, добре дошли на всички нови бебечакащи. Днес
ходих на лекар. Имам си плодно сакче с ембрионче вътре отговарящо на 6 г.с. Обаче е рано още за сърчицето и ще ходя след две седмици пак.
  Иначе за симптомите - от вчера ми се гади почти постоянно, като хапна ми минава за известно време и после пак  Sick, корема ме боли от време на време , особено когато ми се пишка , а гърдите като цяло не са се увеличили, само зърната са чувствителни при допир.
   Относно гадененто - има и хомеопатични монопрепарати , утре ще отидя при GP - то ми да ми изпише такива . Ще ги пробвам и ще пусна после информация за това дали действат.

# 144
  • София
Здравейте и от мен.
Има раздвижване и това ми харесва.
Днес бях на лекар. Видях си ембриончето и имаше едва забележими пулсации, но ги имаше. Док каза,че след 2,3 дни ще се вижда добре туптящото сърчице. Успокоих се и се заредих с търпение за следващия преглед след 10 дни.
Изписа ми и вит.Е през ден по 1 и каза че всичко е наред. Позволи ми и да ходя на фитнес (тъй като преди да забременея си ходих), но аз мисля да изчакам да мине и третия месец.
Иначе от няколко дни следобедите ми се гади и като хапна ми минава. Днес от сутринта ми беше гадно и замаяно - 6tastlivka нали сме заедно та нищо чудно влошаването ни да е от сърчицето.  Simple Smile
Добре дошли на новите.

# 145
Добър вечер, момичета!
Анита, честити пулсации! Защо ще ходиш толкова често на лекар?
Ох, как нямам търпение да дойде втората седмица на юли. Praynig
Мама Нат, я на такива направо им показвай вратата  Crossing Arms . Намерила какви глупости да говори тази кукувица на бременна жена! #Cussing out
Момичета, моята свеки хич май не се зарадва  Confused. Казахме си на родителите, да знаят, че може да имам нужда от повече помощ за малкия. Само че на свеки и стана много мъчно. Брата на мъжа ми (който е по-малък от него) е женен от 3 години и половина и още нямат дете. Етърва ми беше бременна преди сватбата, но загубиха бебето. От тогава не правят опити, тя сега иска да прави кариера. А пък свеки очаква, че ще вземе да роди едно хубаво детенце. Та болно и е, че единият син чака второ, при това толкова скоро, а при другият - нищо. Пък и напоследък все ни подпитват близки и познати какво става с девер ми и етърва ми, живот и здраве всичко да е наред с мояте бременност  Praynig , тези въпроси много ще зачестят.
Аз съм скапана и ми е малко лошо, сега сложих дребния да спи и отивам да се трупясам и аз.
Лека нощ и  Hug!

# 146
  • София
Ами просто мисля да се следя на две места. На едното по касата, а основно на часнто. Та днес бях на частно, а след 10 дни съм по касата. Малко често е, но мисля после да разредя посещенията. Просто бях нетърпелива за сърчицето.

# 147
Анита честито сърчице, много е вълнуващо нали!  Hug Аз още не съм ходила и мисля другата седмица вече да се наканя, ако си дойде таткото, не ми се ходи сама.
Mama nat игноре на такива особи, луди колко щеш, жалко че те е натоварила с простотията си тази Confused
Щастливка спокойно мила, на всички ни е зле, но е за хубаво, нали знаеш  Heart Eyes Неразположенията ни напомнят че играем главна роля в едно велико чудо и не трябва да вършим щуротии а да се пазим. А за роклята не се кахъри, нали ще я отпуснат. Ще видиш че на светлия си ден ще си толкова развълнувана че няма да усетиш ни гадене и нищо, ще бъде прекрасна сватба!  bouquet
И мен ме налегна великата умора+ гадене, едва се движа в тия жеги, ама малката си иска своето. Честно ви казвам ако бях сама бих спала денонощно, така ми е зле.
evelinar свеки каза "ми добре", все едно и казах че съм си купила шапка. Майка ми каза "ми каквото такова"- като че е станало случайно, само баща ми реагира що годе нормално и даже се усмихна. Не очаквам хората да са щастливи заради мен, разбирания всякакви, но ми се щеше малко радост поне да има в очите на най- близките ми, но какво да се прави... Нали за това сме си тук, да споделяме и да се радваме една на друга!

# 148
 evelinar , разбирам те много добре , в семейството на мъжа ми това е болна тема, зълва ми е омъжена от 15 години и нямат деца . Когато забременях с първото си детенце беше няколко месеца след сватбата ни и когато казахме на свекърва ми , тя отговори също като на Мери - "ми хубаво , много хубаво ". На мене също ми стана много болно , но за сметка на това майка ми много се зарадва, пък и бях много млада /на 21/ и тогава ми пукаше.
    Сега вече не ми пука. Достатъчно мъки изживях , имам два спонтанни аборта зад гърба си и сега се моля само всичко да е наред , въобще не ме интересува кой как ще реагира. Аз мисля  да не казвам на никого поне до третия месец. Детенцето ми е вече голямо и много ми помага , съпруга ми е добър и ме разбира във всичко , това ми е абсолютно достатъчно.

# 149
  • Варна
Здравейте.И аз да се оплача:Казах на майка ми,а тя "Ми добре"и от тогава не съм я чувала.Звъня в тях и никой не ми вдига.А преди винаги когато съм звъняла и не ми вдигаше никой после като видеха че съм аз ми звъняха.На свекървата още несъм казвала,но тя ще се зарадва защото отдавна ни врънкаше за второ.Аз се надявах от най близката(майка ми)да имам подкрепа но уви. newsm45
Това е от мен.Желая ви лек ден и се пазете от жегите.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 10:36 от жаси

Общи условия

Активация на акаунт