Къде сте ФЕВРУАРКИИ?

• 18 928
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет и от мен! Ние правим едни зверски ремонти у нас и нямам никакво време за писане. Уф, така ми писна вече-почти три месеца е разбутано, а още не му се вижда края...

Изида поздравления и от мен, стискай зъби, знай, че нищо не си заслужава повече от това Grinning

Видях, че има и други мами с малки дечица, макар и по-големи от моето и се надявам да обменяме опит как да подготвим малките душици за появата на второто дете (моят поне още е глупачо и не разбира нищо).

.....
На мен пък ми се пийва биричка  Crazy

Моят син засега знае, че в корема на мама има малко бебе, което, сега спи, и като стане голямо ще излезе и ще си имаме бебе вкъщи, но си мисли, че той ще му е майка Mr. Green, не може да разбере засега, че и аз ще съм майка и на двамата. Той гледа едно филмче"Спирит", където в началота се ражда едно конче на една поляна и той сега казва, че "бебето щяло да излезе на пътеката" Mr. Green Какво ли му е в малката главица Grinning Като го попитам искаш ли да имаме бебе и той казва "Доб'е", все едно от него да мине Grinning. Твоят син е по-малък и може би няма до последно да се усети, знам ли, то ще си покаже, ама май е по-добре, мисля си, че много по-безболезнено ще свикне, аз много се притеснявам дали няма да има голяма ревност за вниманието на мама.

Хайде, мамите, които ще са на преглед, само хубави новини да кажат Grinning

# 121
  • София
6tastlivka много се радвамза тебе - какъв по-хубав подарък за сватбата от тупкащо сърчице.
Желая ти най-прекрасната сватба. Да си пленителна булка, щастлив семееен живот и пълна къща с деца.
Ох а за ремонтите и на мен ми предстои от другия месец и не ми се мисли. Но после ще ни е чистичко и хубаво.

# 122
  • Варна
Здравейте и от мен.Днес бях на лекар и видяхме малката точица.Според докторката термина ми е за 13.02.2008г.На 02.07.2007г. пак съм на преглед живот и здраве да си чуем сърчицето.  newsm20
За цигарите още не съм ги спряла,но и това ще стане. Peace

# 123
жаси, пожелавам ти най-прекрасното тупкащо сърчице. На мен евентуален термин ми е 12,02,2008г., но смятам да ходя за тупкащо сърчице на 25,26 юни smile3504. Смяташ ли, че е рано за това? Четох, че трябват 5 седмици от зачеването , за да се види.

# 124
  • гр.София, далече, далече на Запад
 Май сме две булките вече  тук  smile3521 Аз до миналата седмица се рових в сватбените форуми 1dating... а днес във бебешките newsm30.Съдба  smile3521

# 125
  • Варна
жаси, пожелавам ти най-прекрасното тупкащо сърчице. На мен евентуален термин ми е 12,02,2008г., но смятам да ходя за тупкащо сърчице на 25,26 юни smile3504. Смяташ ли, че е рано за това? Четох, че трябват 5 седмици от зачеването , за да се види.
Днес ми каза че съм в 5сед.и 5дена,и каза да отида след 2 седмици,тогава щяло живот и здраве вече да се чуе сърчицето. Praynig

# 126
Добре дошли на всички нови мами, лека бременност желая.

За сега при мен горе долу вървят нещата, продължавам да си повръщам като за световно, дано по скоро премине. Днес си правих едни изследвания и помежду другото лекарkaта забеляза че имам увеличен уробилиноген, което ще рече жълтеницата така почва, много съм притеснена, след няколко дни ще ходя на повторни изследвания и дано да е било лабораторна грешка. Много съм притеснена.

Това е за сега, ще пиша пак.

# 127
Помощ, много плача... newsm45
Почти няма ден да не се разтроя за нещо-било то упрек към мен, филм или детски поглед....Аз съм си чувствителна по принцип, ама чак такава ревла, не помня да съм била....
Пусти хормони, ши ма уморят smile3514

# 128
Zdravejte pak ot men. Leka i bezproblemna bremennost na novite fevruarki.
Na doki sym v 4etvyrtyk ... mnogo me e strah .... za6to ne mi prilo6ava kato pri vsi4ki?!
Sprqh cigarite okon4atelno i ne mi se i pu6i ve4e  yes

# 129
Помощ, много плача... newsm45
Почти няма ден да не се разтроя за нещо-било то упрек към мен, филм или детски поглед....Аз съм си чувствителна по принцип, ама чак такава ревла, не помня да съм била....
Пусти хормони, ши ма уморят smile3514

Ne se pritesnqvaj i s men e taka. No na vsi4koto otgore i vsi4ki stra6no me draznqt ... edva gi ponasqm smile3514. A rabotata mi e s hora po cql den sys stotici ... ujasno e... govorq im prez zybi i izbuhvam za prostotii. Neznam kak 6te sym po natatyk, no skoro horata 6te zapo4nat da me izbqgvat

# 130
Успех на всички, които тези дни ще ходят на доктор! Аз ще се опитам да устискам до следващия месец, защото на тези италианци им нямам вяра.
Стискам ви палци и чакам да се похвалите.......

# 131
  • София
Zdravejte pak ot men. Leka i bezproblemna bremennost na novite fevruarki.
Na doki sym v 4etvyrtyk ... mnogo me e strah .... za6to ne mi prilo6ava kato pri vsi4ki?!
Sprqh cigarite okon4atelno i ne mi se i pu6i ve4e  yes

Няма защо да те е страх мила Naughty, това си е късмет, а не е факт за притеснение! Аз също се чувствам добре, не ми се гади или повръща. Малко поревавам повече на филмчета, но все още в рамките на нормалното. Е, моят човек смята че го "сяждам" за щяло и нещяло, но аз не мисля така...аз съм си една такава душица Laughing даже. Откакто пия Утрогестан и Но-шпа след едно ръждиво зацапване, само малко повечко ми се спи, но пак съм ОК и без помощта на кафе. Всяка бременност е толкова индивидуална, че не може да се сравняваш с другите и да се шашкаш!  Hug <<Това е за цигарите, брависимо! Радвай се, че си ОК и стискаме палци за доктора!

# 132
Домъкнах се в темата ви да ви видя и да ви се порадвам. Simple Smile
Аз съм от февруарките 2007 и сега докато ви четях се вълнувах толкова много! Simple Smile
Искам да ви поздравя и да ви кажа, че най-хубавото ви предстои! Simple Smile

Ще наминавам и ако мйога да помогна с нещо много бих се радвала! Simple Smile

# 133
Добро утро!
Аз на доктор ще ходя чак средата на юли. Имам си близка акушерка, като роднина и тя е категорична, че не е нужно да се прави ултразвук по-рано. Щяло да се види само плодното сакче, а нея я интересува сърдечния ритъм. За сметка на това веднага ми направи пълна програма за бременността - кои седмици при кои доктори ще ме води, какво да ям и пия, абе всичко. Много се зарадва като и казах, скастри ме, че не си почивам достатъчно и половин час ми даваше напътствия все едно съм забравила  Crazy.
За признаците - имам болки ниско долу и много ми се спи. Това е нормално с бебок на 8 месеца, който иска да го гушкат. Не ми става още лошо, гърдите също не ме болят, а при първата бременност не можех да излезна от тоалетната и не можех да сложа сутиен. Тогава и ревях на поразия, пък сега нищо.  И аз по този повод се притеснявам дали всичко е наред с бебето.
Честито на бъдещите булки и да пускат после снимки!  bouquet
Лек ден! Hug

# 134
Привет на всички нови мами!
Вчера бях на док. Видях бебо, но за сърчицето било рано още. Каза да ида след две седмици и тогава. Започна да ми се гади и ми изписаха Деган. Уж малко по-добре се чувствам, но много ми се спи. Искам да питам работещите мами - казахте ли на шефовете си?  Grinning Аз вчера казах на моя и той реагира по възможно най-хубавия начин! Така, че моя шеф е най-добрия!
Току що влезе една луда дето се прави на врачка и ми каза че съм била бременна с близнаци и да се готвя за аборт. Сега обмислям дали да ревна или да ида да я удуша #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт