ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 170
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • BABYLAND
Рози.имаш в предвид някакви таблици и изчисления ли?Незнам да ти кажа не ми се вярва
Не таблици, а начин на самото зачеване-два дена след овулацията, 7-8 дена преди това съпругът ми се въздържаше - с цел по-голямо количество, промивка със сода- с цел създаване на алкална среда. Аз не вярвам, но поне знам със сигурност датата на зачеването си и определено ще ми е интересно какво се е получило.Смешно е, но таткото е убеден, че ще бъде момче-имал вътрешно усещане. За съжаление на мен ми се губи това вътрешно чувство.
  РОЗИ, вие написахте нова биология с мъжлето ти.  Peace Два дена след овулация е НЕВЪЗМОЖНО да се забременее. С две думи - "овулацията" е отделяне на яйцеклетката от доминантния фоликул. Максималния живот на една яйцеклетка е 24 часа, като най-вероятно е оплождането през  първите няколко часа от отделянето й от фоликула. Ако в този период тя не се оплоди от там нататък, ако ще турско да стане - няма начин да се забременее. Така че ти си знаеш датата на зачеването, но не и че ти е минала овулацията 2 дни преди това.
   Най-фертилни са дните на овулация и предшестващите я два дни, т.е. ако овулацията ти е на 14 ден, фертилни са 12, 13 и част от 15.

# 256
  • в Надежда-та
dari76  да не забравиш снимки да покожеш след това Wink

# 257
Аз просто ще се размажа на стола  Tired . Толкова отпаднала се чувствам. Дано мишмурока ме остави утре да поспя, за да се възстановя. Като ставам по нощите  Crazy. Може би положението е такова, защото тази седмица имахме само един почивен ден.
Аз пак няма да имам сили да готвя и да живеят доставките по домовете. А така ми се хапва нещо домашно приготвено.
Анима - и да си изкараш добре.
 newsm78 май и аз отдавна не съм ходила на сватба, но сега и едно хорце  не мога да друсна. /то не, че по принцип мога/
За боядисването - аз вече един път съм го правила и то с нормална боя. Тези дни - няма на къде - поне ще е с безамонячна. Май нещо не съм доволна от нея, но защо да не елиминирам един риск.
А сега да се приготвям, че ме чака 45 мин. път до къщи. Егати трафика

# 258
dari76  да не забравиш снимки да покожеш след това Wink
ООО задължително  Simple Smile има време до тогава, но снимките задължително ще ги истипосам в нета  Laughing

# 259
  • София
Ох, момичета! Толкова ми е скучно и така не ми се работи! А е едва 4 ч. - още час и половина до края на работното време!
Честно ви казвам, от известно време насам не ми се попипва нищо в работата. Само се скътавам, но не знам докъде ще доведе това. Нямам сили за нищо. Искам само да си говоря с някого и да не ме занимават с глупости! Blush

# 260
  • в Надежда-та
Клер, щом имаш възможност - скатавай си се Wink

Аз пък цял ден само за ядене мисля и дори и да не ми се яде, като се сетя за нещо докато не си хапна от него нямам мира Confused

# 261
Може би не съм се изразила правилно-правих си тест за овулация, който показава, че от 24 до 48 часа ще си в овулация, и ние го направихме втория ден- след теста. Но при всички положения факт е, че съм забременяла точно тогава. Честно казано не са ми ясни много тези неща, но пък се радвам, че стана.

# 262
Рози , не те виждам в списъка на първа страница. Кога ти е термина , Ивето може да те впише там.

# 263
Rozi, ходила ли си в магазини за бременни в Плевен...имаше един в базарчето на ДСК по главната, но го махнаха и тъй като често ходим до Плевен - къде на разходка, къде на пазар, но не виждам никъде подобен магазин... newsm78

# 264
Момичета, вие как сте с коремчетата си? При мен се е образувало едно  много смешно коремче, което само на мен ми се струва големичко, защото винаги съм била с много плосък корем. При първата ми бременност по-късно ми се появи коремче, и се притеснявам сега-не е ли раничко? Терминът ми е 24.12.Макар, че вече съм била бременна, сега имам усещането,че ми е за първи път.

# 265
  • BABYLAND
Може би не съм се изразила правилно-правих си тест за овулация, който показава, че от 24 до 48 часа ще си в овулация, и ние го направихме втория ден- след теста. Но при всички положения факт е, че съм забременяла точно тогава. Честно казано не са ми ясни много тези неща, но пък се радвам, че стана.
   Рози,   bouquet. Тестовете за овулация показват ПРЕДШЕСТВАЩА такава. Т.е. те сигнализират че в близките 36-48 часа ще настъпи овулация. Вие сте нацелили перфектния момент и наистина е логично /от инфото, което имам/ да е момченце. Ако сте правили опити преди самата овулация /примерно в деня с положителния тест/, до самата ову остават към 48 часа, което пък както всички знаем, спермитата, които правят момичетата са по-издържливи и те оцеляват...но всичко е Божа работа. Дано  полът е такъв какъвто го желаете.  Heart Eyes

# 266
  • в Надежда-та
При мен се е образувало едно  много смешно коремче, което само на мен ми се струва големичко, защото винаги съм била с много плосък корем. .

Да и като застана права, погледна на долу вече не си виждам пръстите на краката Confused

# 267
  • BABYLAND
" ВЕЧЕ СМЕ ДВАМА
   БЕБО И ДЕКЕМВРИЙСКА МАМА"...хайде Иве, твой ред е.   bouquet

РОЗИ, аз винаги съм била с плоско коремче, но сега е като топчица. Закръгленко и според мъж ми "много секси".  newsm78 Личи си и даже вчера в БИЛА промърках на касата че ми мирише на прясно, топло хлебче, една жена пред мен се обърна и като ме видя веднага ми предложи да ме почерпи.  Embarassed

# 268
Сега има нов магазин за бременни, точно срещу полицията / а тя е до пощата/. Не знам дали се сещащ горе-долу. Другата седмица мисля да отида, защото ми е интересно какви неща се предлагат. Сега си нося старите дрешки, купих си три роклички-трикотажни и не за бременни, но пък в тях има място да се събере и по-голямо коремче-разпъват се. Не знам само ако дупето расте пропорционално на коремчето, дали ще съберат целия материал.

# 269
" ВЕЧЕ СМЕ ДВАМА
   БЕБО И ДЕКЕМВРИСКА МАМА"...хайде Иве, твой ред е.   bouquet
   РОЗИ, аз винаги съм била с плоско коремче, но сега е като топчица. Закръгленко и според мъж ми "много секси".  newsm78 Личи си и даже вчера в БИЛА промърках на касата че ми мирише на прясно, топло хлебче, една жена пред мен се обърна и като ме видя веднага ми предложи да ме почерпи.  Embarassed

..."За радост голяма вече сме двама - бебо и декемврийска мама!" Heart Eyes

Рози, пощата е нагоре към църквата, нали? мисля че се сещам...и кво там някъде,срещу нея, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт