след какво закъснение теста за бременост е ефективен

• 6 590
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
Counterfeit, мерси за подкрепата миличка, ама току-що ми дойде, така че няма да има нужда от тест. 4 дена закъснение, това не помня кога последно съм имала такова закъснение.
Marleen, изчакай още някой друг ден, а и вземи друга марка тест. Не съм в БГ, затова немога да препоръчам, но определно си вземи друга марка. И успех, дано е това което искаш! Аз ако имам новини, пак ще пиша  Peace

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 10:09 от 4baby

# 61
4baby и на мен вчера ми дойде лелката  Sick

Марлийн след 8-9 дни закъснение направо на вагинален ехограф и ако има нещо трябва да се види плодно сакче  Hug

# 62
roniboni, не издържах и направих тест тази сутрин, но беше отрицателен ooooh! От друга страна още не ме е посетила лелката, така че, утре пак ще пробвам, но този път ще взема 2 вида тестове поне. Мъжът ми беше по-разочарован и нетърпелив и от мен даже и веднага хукна да купува нов вид тест /този бил фалшив/. Стискайте ми палци утре резултата да е друг

# 63
Espa, дано миличка да има 2 чертички! Да пишеш какво е станало, ей!
А за другите като мене, разцъфтели, горе главите, ще стане бебчо!
Лек ден на всички!

# 64
  • София
благодаря за подкрепата , момичета
ще изчакам още 2 дни и ако не ми дойде, отивам на гинеколог
ще докладвам Heart Eyes

# 65
Здравейте
Можете ли някой да каже след какво закъснение теста за бременост е ефективен!?

При всеки е индивидуално, при мен нямаше нужда от закъснение за да се види положителния резултат .
До организъм е !

# 66
Е момичета, какво да ви кажа пък аз.
Днес 53 ден от цикъла. още не ми е дошло.
Днес спрях дуфастона, който пиех и чакам да видим какво ще стане.

Миналата сряда едно Престо с бледо очертание на втора линия, в събота една черта Шуър чек. Не знам какво да мисля вече.

# 67
Забравих да спомена за тези, който не знаят - имах розово зацапване, много бледо миналия понеделник, което спря, тъпа болка ниско долу в корема и увеличени гърди, не много болезнени.

newsm78

# 68
  • Пловдив
Пак тестче и дано има втора черта!

# 69
# 70
Закъсня ми седмица, обадих се на личния, каза да изчакам 10 дни, но аз си направих тест - отрицателен. След два дни ми дойде  Sad Нещо не се получава и не знам защо.

# 71
  • София
вече ми закъснява 10 дни, правя трети поред тест- отрицателен
за мен това е голямо закъснение, очевидно не съм бременна  Cry , но почвам да се тревожа за здравето си
мисля да почакам още 2 дни и отивам на преглед
много е гадно така- хем не ти идва, хем не си бременна Confused

# 72
  • София
Здравейте, момичета! Извинявам се, че се намесвам в темата с въпрос, но ме интересува дали може положителният тест да се повлияе от лекарства или нещо друго? Има ли вероятност, да не е верен положителният тест? Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 73
Здравейте, момичета! Извинявам се, че се намесвам в темата с въпрос, но ме интересува дали може положителният тест да се повлияе от лекарства или нещо друго? Има ли вероятност, да не е верен положителният тест? Благодаря Ви предварително!  bouquet

Да, на опътването на теста пише от кой лекарства се влияе

# 74
  • София
A APL какво е? Не съм пила хормонални, но съм правила процедури за синузит.

Общи условия

Активация на акаунт