Отговори
# 90
Привет мамчета

ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБОЦИ!!
 baloni newsm30 newsm30

Лилибон, моля се за малкия Крис!!!!
Този път си казах че трябва да изчета новата темичка докрай, ама не става..беба спи сладко и мен вече ме унася...

само да се включа по темата със кърменето:
Ами бебка в момента в който я сложих на гърдата си - засмука толкова лакомо и вещо, секащ тя тия работи си ги знае отпреди  Wink След секциото ми я дадоха след 24 часа и едва я държах от болка, но пък милото беше толкова изгладняло... От самото начало реших да не давам от добавките в шишенце, а и тя не искаше. Считах, че коластрата е много по-доброто начало! А и беба след първото сваляне на тегло (роди се 3.750) вече наддаваше!

До сега  не сме кърмили от шише - кърма имам толкова че до вчера цедях по над 100 мл и хвърлях но вече си имам стерилизатор и днес напълнихме първото контейнерче.

Та моя съвет към чакашите още бебенца и искащи да кърмят: никакви добавки, никаква водичка първите дни. Това разглезва бебоците и като гледах как се мъчат мамите до мен ми беше жал. Ние си се кърмим от самото начало успешно!

Колкото до ригадите - и без тях минахме! Препоръчвам кремчето на Авент, щото Гермастана трябва да се мие, а според мен сапуна е приятел номер 1 на ригадите! Аз досега мия само с водичка...

Беба се размърда... май пак ще папаме   Simple Smile Хайде хубав ден от нас!!! Слънце и хубави вести!

# 91
 stork-boy stork-boy stork-boyИСКАМ ДА ВИ СЪОБЩА ЧЕ ДНЕС В 12.35 СЕ РОДИ МАЛКИЯ ДЕЛЯН НА МАМА ALISSAA ТОЙ Е 3 400 И Е 52 СМ. smile3525 newsm44 newsm68

Пожелавам им да е жив и здрав.Много да радва мама и тате.На Цвети бързо възтановяване   newsm51

На новите мами честито да са им живи и здрави бебетата  bouquet

# 92
  • Варна
Честит син Делян на мама Алиссаа и на таткото! Да е жив и здрав, палав и умен! На мама бързо и леко възстановяване!   bouquet Hug Peace

# 93
  • Варна
Хи-хи, още едно момченце, май наистина ще излязат повече  Laughing

Честито на Алиса   bouquet

Tummy, много благодаря за разказа! Обнадеждих се, че толкова лесно си кърмила след секциото. А в болницата знаеш ли дали веднага след раждането не са давали нещо на малкото от шише? Все пак казваш, че са ти я дали след 24 часа  Thinking
Аз питах за болницата, в която ще раждам. Ако се чувствам добре ще ми донесат бебчо 5-6 часа след операцията, като ме отпусне упойката. Надявам се тогава да пробваме кърменето.

# 94
ЧЕСТИТ СИН ДЕЛЯН НА ALISSAA!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ ЛЕА НА COCOON!!![/
[/size]b]  bouquet   bouquet   bouquet
Да са ви живи и здрави, да папкат и да ви радват!
Зоя, защо трябва да сте в очна клиника? Нали Биляна е добре?  Praynig Пожелавам ви успех и всичко да мине бързо.

# 95
Здравейте сладурчета!!!

ПЪРВО - ЕДНО ГОЛЯМооооо ЧЕСТИТОООООО на всички новородили мами!!!
   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Дори не съм прочела темите - кажете какво е станало с Лилибончето???
Аз все още не съм родила.  Mr. Green Влязох за секцио, но след консултация с техен хирург ме оставиха да си раждам нормално.. Е, терминът ми е на 10.06, но все още нямам капчица разкритие  и бебката си стои вътре на топло... Но така или иначе казаха, че вървяла 2 седмици по - малка, така че по - добре да си поживее още малко вътре ..

Иначе много ви се радвам на всички хубави новини и ви целувам много много!!!
А сега почвам да чета... Joy

# 96
Честито на МONI 81!!! smile3525

Честито на COCOON!!! smile3525

Честито на ALISSAA!!! newsm51

Да са живи и здрави бебоците и много щастие пожелавам на майките!!!
 babydust7
Успех на всички...

# 97
  • София, под Карлсон
Ехеееее, колко много бебоци! БРАВО- ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ И МАМИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ Grinning  bouquet
Аз днес бях на ЖК- Бебчо си кротува и няма намерение да излиза. Доки вика "Разхождай се повече". Какво ти разхождане, аз не се прибирам, накрая ще родя по улиците #Crazy Ама няма какво да го мисля- то си знае кога да се появи.  Thinking
Лаленце, нещо ми се губиш от сутринта- обади се ако не си тръгнала към болницата newsm78
Лека вечер от мен, стискам палци ако някоя тръгне да ражда Praynig

# 98
  • София, под Карлсон
Момичета, опитвам се да вляза в Снимка.бг, но като напиша  на user june07 ми дава "несъществуващо потребителско име". Може ли да пробвате и да кажете и при вас ли е така?

мерси предварително!

# 99
  • София
Лаленце, нещо ми се губиш от сутринта- обади се ако не си тръгнала към болницата newsm78
И аз за Лаленцето се ослушвам и шпионирам  Grinning Честито на всички юнски майчета и леко и бързо раждане на тези, на които им предстои  bouquet

# 100
  • София, под Карлсон
Sorry за предния пост-вече успях да вляза в снимките- явно е бил временен проблем Outta Joint

# 101
Честито на Кокон за дъщеричката ,пу-много хубава момата  Grinning Честито и на мама Алисия ! Да са им здрави и засмяни децата! Лилибонче всички сме с теб , Praynig  Praynig  Praynig моля се от все сърце за малкия Крис !!! Извинявам се за пропуските в поздравите ,но на всички обебили се едно голяяяямо честито ,в дъждовете ми се скапа нета ,а и покрай малката наистина нямам много време.  Hug

# 102
Честито на нивите мами Алиса и Кокон да са ви живи и здрави слънчицата

Аз да се отчета че все още съм си на линия,сутринта имах много силна контракция,но сано една и това беше.Днес цял ден спокойствие,и затова го ударих отново на учение,пускам си хубава музика и си работя по дипломната работа.

Лаленцето наистина днес много сериозно се губи,не е присъщо за нея,дали е родила???

# 103
Честит мъж на МONI 81!!! smile3525

Честита принцеса на COCOON!!! newsm51

Честита принцеса на ALISSAA!!! newsm51

Да са ви живи и здрави сладурчетата, много щастие да носят на мама и на татко, мамите бързичко да се възстановяват   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
  • welcome to the Jungle
Честито на всички нови мамита и новородили се бебета!

Моля се непрестанно и за Крис на Лилибон! Миличка, надявам се на най-успешното и добро развитие на нещата, да попаднете на добри доктори и всичко да бъде така, както го искаш!

Ние се прибрахме от болницата преди няколко часа. Още се намериам в състояние на адаптация, но в близките часове ще седна да понапиша повече.
В резюме - "Св. София" е страхотна болница в момента! КОйто се е запътил за там - няма да съжалява!
Останалото в разаказ - мааалко по-късничко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт