Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 065
  • 373
  •   1
Отговори
# 210
Ria и Savina_h ,браво момичета!
Много ви обичам! Heart Eyes
Дъждец, теб те чакам в следващия конкурс!От сега те заплювам да участваш. Mr. Green

# 211
  • София
Ria, още не съм получила твоя имейл newsm78 Пробвай пак да ги пратиш - може нещо да се е объркало  Thinking

savina, твоите ги получих - ще сложа и двете, ако другите нямат нищо против  Peace

Капрари, живот и здраве, в следващия ще гледам да съм на линия   bouquet

Анкетата мисля да я пусна анонимна, само с номера и след края на гласуването да публикуваме самоличността, стояща зад всеки номер  Mr. Green

# 212
Риа,Савина браво момичета,че успяхте да се включите много се радвам Hug  bouquet.Хайде този път ще преглътнем малкото участници,но следващия Naughty искаме повече включвания и ентусиазъм МОМИЧЕТАА.Резултата няма никакво значение,важното е купон да има нали така.Аз също от сърце поздравявам всички участници пък и тези които не участват ,но ни подкрепят Heart Eyes

# 213
Имам още един въпрос.
На едно място четох, че се слага във фурна съда който е готов, но по нататък пише, че не се пече.
А ако се мие няма ли опасност лепилото да не издържи?

# 214

Goldenova ,чакаме да покажеш твоите творби.И да те предупредя ,че вече си "заразена" Mr. Green

Като направя и каната ще покажа.

# 215
Успех на всички участници в конкурса.
Ето и набързо стъкмените ми творби.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149133&photo=6
Последната като я снимам тогава.

# 216
  • София
Момичета, до момента работите на Ria не са пристигнали при мен . Надявам се да не се разсърдите, но ще я изчакам до днес по обед, че иначе са ни само 5 участниците  Rolling Eyes Като гледам, последно активна е била към 19:30, та явно не знае за проблема.

# 217

Анкетата мисля да я пусна анонимна, само с номера и след края на гласуването да публикуваме самоличността, стояща зад всеки номер  Mr. Green
Точно това имах и аз предвид.

Резултата няма никакво значение,важното е купон да има нали така.

Да, Мираж, купона е най-важното.  Laughing

Имам още един въпрос.
На едно място четох, че се слага във фурна съда който е готов, но по нататък пише, че не се пече.
А ако се мие няма ли опасност лепилото да не издържи?

Goldenova, пече се само медиума ,който е за стъкло и порцелан.Ако произведението е лакирано с акрилен лак може да се мие и без да е печено.

Кутията е станала много хубава! Не вярвам, че това е първото нещо което правиш.Чакаме и каната. Wink

Момичета, до момента работите на Ria не са пристигнали при мен . Надявам се да не се разсърдите, но ще я изчакам до днес по обед, че иначе са ни само 5 участниците  Rolling Eyes Като гледам, последно активна е била към 19:30, та явно не знае за проблема.

Добре,Дъждец , изчакай Ria.Дано се включи.

# 218
Цитат
И на моето пише ,че ако после искаш да го миеш трябва да го печеш.

# 219
Из4акайте, меее... Успях и аз. От в4ера следобяд съм в акция, като разбрах колко са у4астниците, си седнах на з..ка и наплесках едно неЩо. Сега Ще го изпратя на Дъждец. Grinning

Последна редакция: пн, 02 юли 2007, 01:50 от Гая

# 220
  • София
Браво, Гая   bouquet Ще те помоля да изчакаш потвърждение, че съм получила мейла Laughing

# 221
  • София
Гая, получих го! Свободна си  Hug

# 222
  • София
Днес май само аз ще си пиша тука  Mr. Green

Помагайте - какво да правя  Thinking - още не съм получила работата на ria - да я чакам ли още или да пускам анкетата newsm78

# 223
Днес май само аз ще си пиша тука  Mr. Green

Помагайте - какво да правя  Thinking - още не съм получила работата на ria - да я чакам ли още или да пускам анкетата newsm78
Изчакай я. Hug

# 224
Съгласна съм с Амарена.Изчакай Ria до довечера и ако не се включи, тогава вече можеш да пускаш темата.

Общи условия

Активация на акаунт