Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват бременност, промени в тялото по време на бременност, грижи за домашни любимци, планове за срещи, здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват промените в тялото по време на бременността, грижи за домашни любимци , планове за срещи , здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието.
-
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията за избора на бебешка количка?
Чак ви с кефя и благородно ви завиждам на настроението,което лъха от вас.

!!!

толкова искам да си побъбрим ако знаете каква съм бърборана
Какви тез мъже незнам,да го гръмне човек малко му е. Вярно и на него не му е лесно,че работи в друг град ама.... то лесно няма.Беше му счупен камиона 2 месеца е стоеше без заплата,само на моите пари и вече не издържахме финансово,а сега накъде незнам................идва ми да
ама незнам него или себе си.... Горкото бебе... само се изнервям.Ще ми мине,дано поумнее поне ,че голямо бебе си имам. Иначе е добричък,много ми помага ама...
ей забранявам да ми изпадате в депресиии зарад тез килограми ейй ще ви дърпам ушичките..я влезте в "ИСКАМ БЕБЕ" и "ПРОБЛЕМНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ" колко жени искат да са на наше място...
аз като се разрових там и се засрамих...спирам да се кахъря като се роди бебо живот и здраве ще отслабваме