Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват бременност, промени в тялото по време на бременност, грижи за домашни любимци, планове за срещи, здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват промените в тялото по време на бременността, грижи за домашни любимци , планове за срещи , здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието.
-
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията за избора на бебешка количка?
уфф още толкоз
и аз кат теб понякога ме обзема паника..дишам трудно, рева, после се хиля ужасия
ма ще са оправим на есен споко...
После имаш малко пеша /10-тина минути и клиниката е от дясната страна. От клиниката - пак същото трамвайче за 2, или 3 спирки - питай някой къде да слезеш за да хванеш рейс 204, който те кара директно на Плиска. Пак имаш 30-тина минути.
. И той горкия изреди цялата техника в офиса, докато стигна до ксерокса. Казах му да не се притеснява, че ще става още по-зле.
То и аз почти нищо не качих до 5 месец и повечето ми кг. са от началото на 5. Но все пак точно в този период и кръвта се увеличава повече, и бебчето също и околоплодните води и всичко ...така че няма място за притеснение.
Много мързелива е станала, сутринта също си дремкаше нещо и само ръчичките си мърдеше и устичката и след като започнахме да я притесняваме се разрита и видяхме как гълта околоплодна течност.

, все не ми стига сън и сега съм се заканила, че ще питам ДжиПи-то за болнични поне една седмичка - да си помързелувам на воля