Април 2006

• 12 183
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Имам повод да почерпя. Моят любим има днес ЧРД.

Имах една ужасна седмица и нямах време да чета тук, но надявам се нещата да тръгнат към подобрение и утре ще гледам да се включа по темите.
Моля ви, кажете ми какво да направя, че да престана да губя разни неща! Толкова съм разсеяна в последно време, че постоянно изгубвам по нещо, или пък ме крадат, явно много смотана изглеждам. Егати, за близо 30 год почти нищо не бях изгубвала и не ме бяха крали, а сега за няколко месеца си разсипах тотално семейния бюджет. Почнах да пия витамини, но ми трябва и някоя бабешка деветина, нещо подкови, червени конци...  Shocked , или пък молитва към някой светец, направо вече не знам какво да правя  Cry

# 181
Ренка, да ти е жив и здрав любимия!  bouquet
Аз набързо да пусна малко снимки - нямах време за срещата днес http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143849, но Роди и Мисчето се видяха за повече, ние бързахме за .... плаж http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143852
Повече без бански няма да го пускам  Naughty Както го държим с вуйчо му на брега и изведнъж майка ми бяга отзад и ми вика "ака, ака" и гледам едно ако си плува  Embarassed Гоних го с една салфетка и докато му избърша дупето с мократа кърпичка - в ръката ми още едно от 1 педя  Joy hahaha От утре с памперс бански  PeaceЛека нощ сега   bouquet

# 182
  • София
Добро утро!

От днес ще влизам по-рядко, но ако мога поне веднъж на ден, ще наминавам! Варненки, Рачето ми има телефона и ако организирате нещо, се обадете!

Аз съм взела памперс-бански и мисля с тях да караме точно заради акането! Лора на времето беше с 8 месеца по-голяма и акаше където сваре само дето клякаше за целта! После аз с лопатката загребвах акото и го изхвърлях в кошче за боклук!

# 183
Добро утро! Grinning

Филипка, Мамчето е добре, но им се развали компютърът и затова не влиза тук. Гледат се с Калоян, а бебето е момиченце. Flutter

Смини, Вени, големи плажни екшъни! Надявам се, Велина като е свикнала, да ака на гърне, да си изчаква чинно гърнето, ама знае ли се!? Thinking

Смини, много са ви хубави снимките! Peace
Мисчето е много нежна - къде й е коремчето!? Wink

Ренка, честит ти рожденник, със закъснение!   bouquet Жив и здрав да ти е!
Това лошото е период, който ще отмине. Ние изживяхме такъв черен период до преди около месец и половина - ей, всичко вървеше наобратно, ти го мислиш едно-то става друго, и така с всичко около нас.  #2gunfire Адски депресиращо е! Tired

Все забравям, да питам - по колко пъти на ден давате пресни сурови плодове и зеленчуци?  newsm78
Аз пресен плод давам задължително на следобедната закуска и евентуално вечер пресни зеленчуци от салатата. Обаче се замислих, сега в сезона, дали това не е малко. Thinking
А вчера поради извънреден сън - Вили закусва следобед в 18 ч. само с плодове, обачее на вечеря в 20 ч. щеше да ми изяде ушите - яде толкова много, че се изплаших, как ще спи тази лакомия. Та явно си й трябват 4 сериозни хранения, а не само на плодове.

# 184
Добро утро!

Ренка, жив и здрав да ти е рожденика!!!   bouquet Hug  bouquet

Ренка, Данче и аз съм на тази вълна, пишете ме в клуба на загубените и разсеяните, нали ви казах, как миналата седмица загубих 50 лв., което не ми е за първи път. И заради моята разеяност сега Люси ще празнува РД с нас, а не с приятелчета....

Филипка, то при нас само бабички живеят и ремонти не се правят, но под сестра ми един кърти с Хилти и само след половин час у тях и ми кънти главата. Ужасноооооооооо ееееее #2gunfire

Енви, Йоан нещо не яде много, много пресни зеленчуци - само готвени. А плодове всеки ден яде - например 1 ябълка, нарязана на парченца, 10-тина череши или ягоди, малини, 1 банан.

# 185
Леси, ама колко пъти през деня - това ме интересува - на всяко ядене ли му предлагаш пресни плодове!?  Thinking Иначе за разнообразието също съм наясно. Wink
Оздравя ли Йои напълно? Heart Eyes

Кате, виждам те! Wink  Все четеш, а не пишеш!!! Crossing Arms

Диди-Деми, Велина също спи по 2 пъти през деня. По едно време си наумих, да я отучвам, но явно още си й трябва, а и мен ме устройва. Но на морето вероятно ще се отучи от сутрешния сън, иначе не виждам, как ще ходим на плаж. За зеле и боб - какво имаш предвид!? Аз й давам и от двете, но домашно готвени, и са й от любимите манджи. Blush

Хайде всички, недоволни от съседите си, моля заповядайте! Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198794.0

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 09:13 от envia

# 186
Енви, към 10 яде някакъв плод+мляко, следобедната му закуска също задължително включва и плод, а от време на време между храненията /като види, че някой яде/ си хапва също.
Уж е здрав, няма Т, диша чисто, весел е, играе и направо се държи като държан на въже, но този вирус е плъзнал навсякъде и сега треперя да не го повтори.

Кате, Иленка, я кажете как са батковците в ДГ?

# 187
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Енви, боб и зеле, но не домашно сготвени, а от ДМК - можеш да си представиш как дрънчи боба в буркана , не е сварен и зелето нарязано на едро , абе може би не ги харесва тия храни. Виж , ако е картоф под всякакъв вид ги яде. Даже и пържени му харесаха.(знам, че е още рано за пържени храни, но като видя детето му дадох да си куса Embarassed).
Харесват му домашните супички-моите Grinning.

Плодове му давам след закуската, на обяд - ако имам под количката в торбичката Wink, вечер му давам пак, ако си поиска.

Хайде чао, че излизам на разходкааааа

# 188
Привет.
енви, ами чета, ама не пиша, защото хич нямам настроение. Много ми е тъпо, чак депресивно. Може би причината е, че децата бяха болни последните десетина дни. Първо Митко, после пък Пламен. Пиха антибиотици, от което пък Пламен получи възпаление на дупето и страшно повръщане. Та след 2 дни пиене го спрях. Миналата седмица, точно преди да се разболее, го отбих напълно. И уж всичко беше наред, снощи едната гърда ми се наду и ме боли. Днес я намачках хубаво, изцедих малко кърма, ама пак ме боли. Чудя се да ходя ли на доктор или да чакам да ми мине. А, и цикълът ми дойде след 2-годишна ваканция.
Леси, баткото само първият ден не искаше да ходи на градина. На вторият го спряхме пък, че се разболя, но тази седмица ходи с кеф. Казва, че там му харесва повече отколкото на яслата, защото ги извеждат навън и играят в пясъчника Simple Smile

# 189
Уф, КатеHug!
Ами оплаквай се тук при нас!
Иди на лекар за гърдата - не подценявай!

# 190
Здравейте! Grinning

Уф, да седна малко, че докато изчистя и съм се изморила сякаш имам палат за хигиенизация.

На някое детенце случвало ли му се е да прегракне?Пресил вече 2-ри ден е с дрезгав глас, не знам дали го боли гърлото или не, ама много много не издава звуци Rolling EyesНо като проговори си мисля, че насреща имам някой пуберитет.
Преди 2 дена плака доста при избиването на 2-я кътник,  вероятно е от това, ама какво се прави, как мога да му помогна? Thinking

# 191
  • София
Нуни, ако попадна на нещо интересно, пак ще ти пиша!  Hug

Реа спинка само веденъж за по 1 час. Нямам време за нищо. А и постоянно се носим залепени една за друга.

Днес съм на фризьор и незнам какво ще прави беба без мен 3 часа.

Много се изнервям вече с тези шапки, кърпи и тн. Нищо ме търпи, главата и се изпотява. Ако бях с момче щях да го подстрижа, а нея незнам какво да я правя.

Весел уикенд!

# 192
Ох, Кате, разбирам те, то и при нас горе-долу така, само дето Люс още държи фронта  Praynig ама всяка сутрин давам витамини. И на него в ДГ му харесва повече, отколкото в яслата, имало по-хубави играчки, навън играят, имали хубаво ядене....
А за гърдата по-добре върви, не подценявай нещата.
Фил, не се е случвало досега, но наистина може да е от голямото плакане.
Аз чакам да стане на Йо манджата и излизаме, че имаме много неща за вършене днес.
ПП: нещо взе да ми харесва да не ходя на работа.... newsm78

# 193
А, ramama ме подсети, вчера подстригахме Пресил 1 номер, прилича на рецидивист, ама поне няма толкова да се поти ooooh!

# 194
  • София
Добро утро момичета!

Имам бързо питане - направление за лекар колко време му е годността (губи ми се точната дума, извинете ме), в смисъл като го взема до колко дни е валидно?

Общи условия

Активация на акаунт