Честито дипломиране, Вени !

Честити зъбчета на Йои

Кошмарна нощ, явно е пробил само един връх на кътника или и аз незнам какво
. Голяма мрънкане, още по-голямо наливане и опикаване. Чак одеалото мокро
. Предложих на майка ми да излезе в майчински и да гледа Ники в къщи, а аз да се върна на работа. По принцип исках есента, но баща ми много я тормози и ми се иска да й помогна някак. От друга страна, аз съм много изнервена и евда съм от полза на детето си. Въпреки всичко ще ми е трудно да се разделим

Щапка търпи само, когато е зает с неговите си работи. Играе, вози се в количката и т.н., когато спем и шапката е долу:)
Като цяло Ники е доста самостоятелен, сам си се забавлява. Много го дразни, когато съм на компютъра, тогава се ядсва, хапе и досажда. Ако си стоя в стаята и върша нещо, изообщо не ми обръща внимание.
Меци, и моя "трупа" зъби все горе, долу е още с 2 резеца. Много странна работа. Закача си разни неща на тях и дърпа, понякога си мисля, че ще успея да ги изкара
)
)

Аман! И ние си имаме един подобен, но той в друга насока избива - кой къде трябва да си паркира колите, вкл. и колите на гостите, които посреща и пр. А е по-млад и от нас, т.е. от мъжо и от мен. Браво, че си се оплакала, където трябва! 
Това, че е много полезна, аз го знам от "бабиния фолклор", към който лично аз се отнасям винаги с подозрение,