Април 2006

• 12 165
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
ФУРОР, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
Бъди по-често с нас! Липсваш!

# 226
 Днес никакъв интерес към форума Grinning Срамота Laughing

Фурор, честит рожден ден  bouquet

Пред време бяхме си говорили за сухарите. Обаче аз съм много разсеяна и помня само, че повечето от вас дават по малко. А любимото на Яна е сухари с АМ. Защо ги избягвате? Обяснете ми повече за тия сухари и за хляба.

И още нещо да попитам - давате ли от плодовите млека на Данон? Сега ще й правя за закуска такова кисело мляко кайсия и вътре ще сложа и пресни кайсии. Но пък си мисля, че е изкуственяк това мляко. Въпреки че доста вкусно се получава. Я си кажете мнението Hug

# 227
Фурор, честит празник! Днес и моята приятелка има Рожден ден, близнаците сте голяма работа! Hug   bouquet

Сухари
съм давала на Тони, но като цяло те обират течностите, затова предпочитам бял пресен хляб надробен на попара. Черен не давам, само оцветител е.
Плодови млекца давам, нямам предразсъдъци, в крайна сметка това е живота - ще ядат каквото има по магазините. Е, гледам да е по-качествено, но вече толкова неща са вредни, че едва ли ще можем да ги защитим.

# 228
Здравейте! Grinning

Черепахче, нямам снимки от кръщенето Rolling Eyes, забравихме си апарата и имаме само на хартиен носител.

Леси, със закъснение, да ти е живо и здраво голямото момче! Hug Hug Hug

фурорски, ЧРД и на теб!  bouquet

Аз утре заминавам да ми правят серклаж, като се върна ще пиша.

# 229
Филипка, ще стискам палци, всичко да е наред!!! Praynig

Нуни, сухари не давам вече - все ми се струват, че миришат на старо, а и максимално я доближавам до нашата храна. Давам бял хляб. От млеката на Дадон съм давала Активия със сини сливи, а също и плодови на други производители - не са й основна храна, но за разообразие - не виждам пречка. Peace

Вчера и днес е ужасно горещо при нас! Tired

# 230
  • София
Уаааа, съвсем запустя темата ни  Tired

Two Hearts Фурорче, Честит Рожден Ден!  Two Hearts

Сухар давам обикновенно 1 бр. на обед за сгъстител на манджата. Има резон в думите на Аги, но пък ако купувам всеки ден пресен хляб съвсем никога няма да отслабна. Плодовите млека - и от тях давам, макар, че открих, че Стаско си яде със същия успех и обикновенно кисело мляко с плод. Плодът винаги е маскиран, защото не му харесва и плюе. Маскировката се състои в това да пасирам плодчето  Mr. Green Сухар с АМ не съм давала, защото по моя вкус е гадно  Mr. Green не по друга причина.

# 231
Фурорче, Честит Рожден Ден!

Леси, Честит Рожден Ден и на Люско макар и на патерица, дано е бил добре вчера на рождения си ден Praynig

Сухар и аз слагам понякога в някоя манджичка, но рядко ... Плодови млека не съм давала никакви, но аз и купено кисело мляко не съм му давала, засега все успявам с домашно да се снабдя, напоследък сме на овче, аз го обожавам, пък и в тези жеги на мен само мляко и плодове ми се ядат, нищо друго (поне да свалях килца като не ям друго, а то не мърдам и грам  Cry) ... Кало също много обича кисело мляко с някакъв плод, гледам да разнообразявам плодовете, сега поне има избор ...

# 232
  • София
Дес, няма да сваляш друго килце, защото още не съм ти вързала тежестите и ще хвръкнеш.

Нуни, питай нещо друго, поне така се разписваме в темата  Mr. Green

# 233
Eee, благодаря ви за отговорите Hug

Данче, да се надяваме, че утре ще се съживи темата. А въпросите ще ги пазя за моменти като днешния - чак мъчно ми стана как седим цял ден най-долу. Само помните ли как за един ден изписвахме тема - беше супер, еееххх Sad

Деси, ти къде се буташ при отслабващите? Комар такъв.

На Филка  Hug за утре.

Леска, със закъснение (голямо Blush) да ти е живо и здраво детенцето Heart Eyes

# 234
  • Добрич
Добро утро, момичета Hug

Хайде черпя с кафенце

Дават ги големи горещини, какво ще правите момичета? Кога ще извеждате децата на разходки?
Аз си мисля да излизам към 9,00часа и да се прибирам към 11,00ч.Вечер към 17,00ч. до към 21,00ч.

Плодови млека му давам  всякакви Peace

# 235
  • София
Добрутро!  Hug Диди_Деми, страхотно кафе!   bouquet

И аз мисля да го извеждам по-рано сутрин, но не съм много сигурна как ще се организираме, а пък и кухнята ни е в 12ч. Нямам търпение да свърши този месец, за да не се налага повече да вея краци в най-горещото време. Другия месец няма да записвам ДК, за едната супа от тиквички мисля, че не си струва.

Нуни, а свирна, а излетехме към Борисовата градина  Mr. Green ако ме разбираш какво искам да кажа

# 236
Добро утро! Hug
Диди, кафето е добре дошло!  Peace При нас се установява практика, да излизаме около 12 ч. за час /между двата й съня/, но само на двора на дебела сянка, и после след 17 ч.

Леси, как мина РД на Люс? Party

Болничките - оздравяха ли? Thinking

Въпрос - как ви се струва идеята, да давам сливи на малката?  newsm78
На двора имаме една прекрасница и мисля, че без люспа, т.к. й е доста делеба, няма, да има проблем!?

Дано всички много липсващи мами /да не изброявам, че всякак ще пропусна някоя/, наминат насам - ако не днес, то поне през седмицата! Sad

Прохладна седмица на всички!!! Heart Eyes
Сега се замислям, че ето след студовете, мъглите, дъждовете - дойде време, да се оплакваме и от горещините... Но е по-добрият вариант - съгласете се! Wink

# 237
Добро утро Hug
И аз се присъединявам към кафето, че уж съм се наспала, а още не мога да си отворя очите newsm78
Енви, аз бих дала сливи, не вярвам да има проблем, когато количествата не са големи ...
Мда, наистина много мами липсват ...
А при нас още от сега не се диша, а си представям по обяд как ще е sweating
За разходките и ние излизаме след 17 часа, но понякога и към обяд, но гледам да сме на сянка ...
Хайде лека и приятна седмица family 1swing  Nature Sunny, а аз да се захващам за работа, че ...

Диди_деми, а при вас сигурно е голям ад? Като знам какви жеги са в Добрич sweating

# 238
Деси, в Ихтиман ли сте още!? Heart Eyes

# 239
Деси, в Ихтиман ли сте още!? Heart Eyes

Ааа не, в София сме си, вчера се върнахме, в Ихтиман е голяма прохлада в апартамента, без нзачение каква жега е навън Wink. В големите жеги много се затъжавам за там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт