Април 2006

• 12 188
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Данче, 45 дни. Имаше въпрос в здравния вчера, можеш да го намериш.

Иво яде плодове между храненетата или като десерт към някое от тях. Току-що омете един портокал, дето си го обелих за мен. Що е плод и зеленчук - не му се прощава, веднага идва, сочи с пръст и почва да сумти (неговия начин да каже дай), ама сумтенето чак на грухтене избива. И ако не получи сега и веднага, почва да реве отчаяно. Аз съм много доволна, че толкова обича плодове и зеленчуци (една вечер си отказа вечерята за сметка на един домат).

# 196
Здравейте Hug

След хиляди неизвинени/Татянка Wink/ най-накрая се хващам да пиша, че иначе съвсем ще му изтърва края Blush
Всички много ми липсвахте newsm51

Честито на кръстените, озъбените, оздравелите и всички с повод за празнуване и честитене!

Добре дошла на новата мама!

Много неща се случиха и хубави и лоши...

Кръщенето на10-ти: http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633174984566875000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633174987744843750.JPG - тази вече е след обличането, личи че съм се борила  bowuu

Теди вече се пуска и иска да ходи сам, ама питка не съм правила още Sunglasses

С бронхит е на антибиотик и 3 сиропа-борим се с храчки и хрипове, но вече се подобрява ooooh!

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 10:34 от rody

# 197
Филипка, на Велина в най-ревливите й периоди често й прегракваше гласът. На мен и през ум не ми беше минало, да го коментирам с лекар, но веднъж прегракването съвпадна и с някакво боледуване, та като го споменах на док и той се впечатли, че можело, да е някаква алергична реакция и наред с другите медикаменти изписа хомеопат.капки. Неприятно е наистина, като го слушаш така прегракнало, как се мъчи, но не знам, как да им се помогне. Thinking

Еееее, Роди, добре завърнала се!  bouquet

Сега ме наведохте на размисли, че аз никога не ям пред Вили през деня - само когато спи, или на крак, или в движение!  newsm78 Единствено вечер се събираме всички на масата.

# 198
Енви Hug 
Аз практикувам едновременно хранене защото иначе не става.

Леси, по послеписа ти аз пък се чудя тръгва ли ми се на есен на работа или не newsm78 Нали Теди ще почва ясла и няма накъде-опира ножа до кокъла Simple Smile

# 199
  • София
Здравейте1
Аз от скитня нямам време да седна да напиша нещо.

Данче, с 2-3 дена закъснение ти отговарям за вкасината. Нашто педи каза същото като вашето за реакцията - между 7-10 ден температура и обрив. Засега сме добре.
На мен като ми дава направление за кръв/урина винаги ми казва, че е за 1 месец, но и аз бях чула за 45 дни.

Ренка, честит ти рожденник  bouquet
Понеже и аз нещо съм много разсеяна напоследък си купихме една магнитна дъска и не нея си пиша всичко което имам да свърша, платя, купя и т.н. Цялата е в разни бележки. Смешно, ама  ми помага. Но за губенето на неща...не мога да помогна.

Соня също спи по 2 пъти на ден.

Наистина откакто проходи е много по-лесно. Но тя пък по цял ден ме "мамосва". Напоследък съм "мами", но го казва по 10-15 пъти непрестанно. И все трябва да й отговарям.

Филипка, за прегракването съм чувала че може да е ларингит.

Вени, честито дипломиране!
И добре дошла на Данива, с която сме се засичали в Биберонския форум.

# 200
На някое детенце случвало ли му се е да прегракне?Пресил вече 2-ри ден е с дрезгав глас, не знам дали го боли гърлото или не, ама много много не издава звуци Rolling EyesНо като проговори си мисля, че насреща имам някой пуберитет.
Преди 2 дена плака доста при избиването на 2-я кътник,  вероятно е от това, ама какво се прави, как мога да му помогна? Thinking

До онзи ден Димитрина беше така. И понеже съвпадна с едни обилни сополи, я заведох на лекар. Оказа се алергична реакция, сега пие Фенистил. Днес й го спрях. И аз мислех, че е гърлото, но лекарката каза, че й няма нищо. И поосле се замислих, че нея като я боли гърлото и отказва да яде.

Сетих се какво щях да пиша - за плодовете. Яде на обед за десерт, между следобедното ядене и вечерята и ако нямам десрт за вечерята пак й давам нещо. Сега редувам нектарини, круши и череши. Само на черешите се мръщи. И много иска да си ги гризка направо. Без да й ги режа. Само  обелвам.

# 201
На обяд ми се обадиха от ДГ на Люско, че има температура и отидох да го взема. За съжаление не можа да му се размине  Cry и утре на рожденият си ден ще е болен, все пак добре, че не ораганизирах детско парти... Горкият, като отидох лежеше с мокра кърпа на челото, сестрата до него, а той реве и вика "искам мама да дойде".
Зачудих се, ако бях на работа, кой щеше да го вземе? Какво щяхме да правим тогава?

ПП: Това е елфическото ми име! Laughing

# 202
  • София
Юле, мерси за бързия отговор, както и на всички момичета, които светкавично се отзоваха на кюто   bouquet Hug Мислех да съчетая фризьор + взимане на направление за малчо + медицинското за работа на Ст, но се отказах. Нощеска беше пак тежка и цял ден съм като луноход. Толкова се чувствам изморена напоследък, ако една нощ не спя и батериите ми съвсем са изтощени. Айде стига толкова с оплакваниците.

Роди, много хубави снимки!   bouquet Ако има още - дай още  Mr. Green

Енви, ние пък въобще не ядеме заедно, такова нещо 3мата да седнеме на масата и да ядеме не е имало досега  Confused

Плодове - давам със следобедната закуска, например сега ще направя к. мляко с една праскова.

# 203
  • Русе
Привет,
много набързо, че съм затрупана с работа... Whistling

Честито християнче на rody, и нова прическа на Преско!  bouquet

Ренка, ЧРД на половинката! Hug

Пресни плодове давам като се сетя - може 4 пъти, може николко...

Леси, моят бандит пак не е доволен от ДГ и сутрин се тръшка smile3514, макар че градината е супер - то и няма начин да е доволен навсякъде където има дисциплина... Twisted Evil На третия ден като отидох да го взема, беше изчезнал - избягал в двора на съседната сграда... И аз, и госпожата откачихме. #Crazy #Crazy #Crazy
Уф, с тия вируси и чудеса... #Cussing out. Дано да е този дето държи Т 24 часа и утре да е кукуряк за РД-то Praynig. (И Преслав го изкара миналата седмица).

А Диляна се изрина на 2-рия ден след ваксината, това дали е нормално? (Т имаше само на следващия ден).

# 204
Може ли и за нас рибка  Praynig
Момчил роден на 11.04.2006 год ?

# 205
  • София
Поли, на скара или пане?  Mr. Green Рибка се получава само срещу редовно отчитане  Mr. Green Шегувам се. Пиши повече за вас, а Нуни като има свободно време ще ви лепне една риба  Heart Eyes

# 206
Иленка, при ММР е нормално да се изрине още на следващия ден след ваксината, до 20 дни след ваксината. Обривът къде е  и какви са пъпките? На Иво бяха дребни, като  рубеола, появиха се само на коремчето следващия ден след ваксината. Температура може да вдигне до 3 дни, но не е задължително - Иво не вдигна.

# 207
  • Русе
Юлче, благодаря за бързия отговор и успокоението! Hug
Диди има дребни пъпчици почти по цялото тяло - няколко по краката, по ръцете и по торса...

# 208
Ако не се съмняваш за някаква алергия, може би са от ваксината.

# 209
Поли, на скара или пане?  Mr. Green Рибка се получава само срещу редовно отчитане  Mr. Green Шегувам се. Пиши повече за вас, а Нуни като има свободно време ще ви лепне една риба  Heart Eyes

Типично за Данчето... hahaha
И една седмица да не спиш, пак ще ги ръсиш бисерите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт