Април 2006

• 12 188
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Данче-Калпазанче    bouquet за бързия отговор,за съжаление аз в момента нямам възможност за такава ,Мони има много висока температура 39,3 ,ръстат ни поредните зъбчета и милия все иска да си играем с нещо,и е един такъв унил и не ще да се заиграва сам (знаете как е  Tired),и само да ме види на писито и започва да скимти  ooooh! и да мрънка.

# 211
  • Варна
Ники изкара и другия кътник. Дано се успокои малко, че с тоз водопой (то е кисело мляко, ама все тая) не знам докъде ще я докараме newsm78 Цяла нощ през 2 часа по бутилка, сутринта мокър до уши  и щастлив  ooooh! Явно му помага при ваденето на зъбите, ама докога с туй будене?! Аз не му давам да пие сок, че да не вземе и със сок да се налива, че отидоха зъбите. То при него средно положение няма, все се "олива". Почнахме с 150мл на вечер, сега гоним литъра!!!
Да ви питам нещо, вие ли решавате кога да са ваксините? На Ники  му ги бият по график, и решава лекарката. Вече мина и полиото, а гледам че повечето сте след тази за шарките.
Хайде оздравявайте всички, че морето ви чака  bouquet

# 212
  • София
Гледам разни дълги анкети сте спретвали  Mr. Green
На Вальо уменията са доста странни, всичките с техничарска насоченост, ама и брат ми беше такъв като малък, та не се изненадвам. Обаче като ги гледам лапетата от нашата тайфа в квартала, всяко си е чалнато в някаква насока и е доста невъзможно да се сравняват.

Ние утре ще ходим при свекитата, че ни изюркаха да правим прощапулник на малкия, той милия проходи преди месец някъде, ама ние все нещо се офлянкваме.

...Ето какво превозно средство е харесал днес за бъдещото ни 4-членно семейство: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=2&ac … 47&f1=details
...
Laughing И Пепи преди малко ми разказва за същото возило.

кажете знаете ли нещо за тахан халвата....знам че е много полезна, но нямам представа дали е подходяща за мъничета?!
Майка ми ми е разказвала, че едно от малкото неща, които съм яла в яслата и градината е било филия с масло и халва. Много ме кефеше, ама не съм се сещала от години. Познайте какво ще спретна утре за закуска  Mr. Green стига да има халва в магазина

Хайде, сипвам по едно и пожелавам лека нощ на всички!

П.П. Забравих да споделя, че видях един невероятно готин полугол мъж - беше от косачите в градинките  Laughing Софиянки, озъртайте се, гледката не е за изпускане!!!  Mr. Green

# 213
Добро утро.
Леси, честит ви рожденик. Да е жив и здрав, много да ви радва и по-малко бели да прави Simple Smile

# 214
Леси, честит рожден ден на Люс.
Дано да е здрав днес и да си направите един прекрасен семеен празник. На него много здраве и игри, а на цялото ви прекрасно семейство много любов и радости.

Фил, Роди,
честити ви християнчета. Фил, отчети се със снимкииииииииииииии

Нови мами welcome

Обрив от ваксината имахме към 18-20 ден, малки пъпчици по ръцете и тялото , няколко на брой. Изчезнаха за ден.

На майките на всички техничарчета препоръчвам подходяща играчка - матрьожка. Изпросихме си я на миналоденшното ни гости. И пада голяма игра.

Ренка, при нас вече я окосиха Sad Изпуснала съм

# 215
  • Добрич
Добро утро, момичета Hug
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮСИ!!! С пожелание за много здраве, щастие и безгрижно детство! Честит празник , Леси!  bouquet bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Днес времето отново ще е много горещо, но няма да изпуснем разходката Peace. Не знам момичета дали съм споделила, но и моя малък Алекс проходи от 2 седмици насам.

Честито християнчета  на rody и на ФИЛ  bouquet

Лек ден на всички

# 216
  • Добрич
Забравих ......... хайде на кафетооооо
Без закуски , че съм на диета

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО ГОЛЯМО МОМЧЕ ЛЮСИ! Heart Eyes
ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И ПОСЛУШЕН ЗА РАДОСТ НА ЙОИ, МАМА И ТАТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Party

МИЛА ЛЕСИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Hug
НЕКА ТВОЕТО ГОЛЯМО МОМЧЕ ТИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!

# 218
Момичета, макар и скромно, и само виртуално, от сърце ви черпя за 3-тият Рожден Ден на моето голямо момче!!!

Благодаря за хубавите пожелания!

При Люси се повтаря същата история като при Йо! Но пък е радостен, че днес има РД, а и му подарихме колело, на което много се кефи.

Изчезвам, че съм сама с двамата.  Laughing

Иленка, Преслав наистина е много палав! Grinning

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 10:17 от Tari Faelivrin

# 219
  • Русе
ЧРД на Люс!!!

Да расте здрав, щастлив и мааааалко палав  Wink...С кураж да следва мечтите си и с лекота да постига целите си!

Леси, честито ти порастнало момченце!  bouquet

krassenka, ами то календара с ваксините не може да се спазва съвсем точно, нали трябва да са здрави, по важното е да се спазват интервалите. За полиото ми казаха да е минал поне месец от тази, пък когато отида - ще гледам да не е много горещо. Grinning Между другото, вчера доста дербни пъпчици имаше по цялото тяло, но гледам, че днес вече завяхват... Simple Smile

Ренка, на теб май много ти шарят очичките... Wink Hug

Добре дошла на мама Полиbouquet

# 220
П.П. Забравих да споделя, че видях един невероятно готин полугол мъж - беше от косачите в градинките  Laughing Софиянки, озъртайте се, гледката не е за изпускане!!!  Mr. Green

Ще се озъртам... То кво друго ми е останало, освен гледането...

Полиото ще ни го правят наесен - лекарката каза, че за него (понеже е реимунизация) графикът не е толкова строг и няма проблем да се закъснее с няколко месеца.

# 221
  • Варна
ЧеститРожден ден на Люси! Да е ви е жив и здрав, и да ви радва много!

Може аз да не съм обърнала внимание и някое от децата да ебило болно и затова да е ваксинирано 1ак сега. Де да знам, Ники го бодаха отдавна Simple Smile

Днес съм нещо като сама, мъжо ще спи цял ден и ще ми е скука. Ща не ща, отивам сама за манджата, то не точно сама, ами с малчо  Mr. Green

Весел уикенд, аз ще бера грах утре Sad Добре, че понеделник и вторник ще метнем плажа Sunglasses

# 222
Малката ми е болна и си седиме в къщи повече.
Времето е много топло и направо не знам какво ще правиме цяло лято , минала година лесно седеше си в количката на сянка, а сега иска само да щрапуца Mr. Green по възможност на слънце Crossing Arms

# 223
  • София

Честит Рожден Ден на Люси!

Бъди здраво и все така слънчево момче!
Леси, Честит Празник, мило майче! Отглеждай прекрасните си деца все така в щастлива, любяща и спокойна среда!

Ренка, къде бре душо, пред нас косят непрекъснато ама са първо облечени, второ са старци  ooooh!

# 224
  • Добрич
Добро утро, момичета

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФУРОР  bouquet Много здраве, щастие и любов!

Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт